Nagellak

Primark | PS Love… Feather Manicure Set

banner

De Primark heeft behalve een scala aan kleding en accessoires, ook een redelijk uitgebreide beautyafdeling. Eigenlijk loop ik die altijd voorbij, maar mijn aandacht werd getrokken door super leuke doosjes met nagellak. Vooral de ombre manicure en de feather manicure maakten mij nieuwsgierig. Ik sprak mezelf streng toe en nam één doosje mee. Tijd om iets nieuws te proberen: feather manicure!

2014-10-14 11.41.49

2014-10-14 11.45.10

2014-10-14 11.46.08kopie

In het doosje zit een gekleurde lak, een topcoat, bokkepootjes voor je nagelriemen, een schaartje om de veertjes bij te knippen, een vijl om je nagels en de veertjes bij te vijlen en natuurlijk veertjes in een witte en bruine uitvoering.

2014-10-14 12.08.00

2014-10-14 12.08.06

De gekleurde lak verbaasde mij. Wat zeg ik, verraste mij! Het is een prachtige bruine nude kleur die perfect dekt in twee laagjes en daarbij ook nog eens redelijk snel droogt. Dat had ik niet verwacht! De geur is wel ietwat chemisch. Echt een ‘goedkope nagellak’ geur.

2014-10-14 12.22.55

Op de achterkant van de doos stond hoe ik het beste te werk kon gaan. Ik lakte mijn nagels eerst met de bruine lak en liet dit goed drogen. Vervolgens bracht ik de topcoat aan en plakte daar direct een veertje over. Dit liet ik wederom goed drogen. Nadat de topcoat goed droog was, knipte ik met het schaartje de uitsteeksel af. Het is belangrijk dat je dit doet als de topcoat droog is, anders heb je kans dat eventuele losse deeltjes alsnog los laten. Eenmaal klaar met knippen is het tijd voor een tweede laagje topcoat en wanneer deze laag goed droog is kun je eventuele kleine uitstekende stukjes nog wegvijlen. Super simpel!

2014-10-14 12.22.45

Het effect vind ik super leuk en net even anders. Je kunt natuurlijk al je nagels versieren, maar zelf vind ik één accentnagel juist een leuk effect geven. De veer zit na het aanbrengen van de topcoat prima en goed vast. De topcoat is trouwens ook een topper, lekker sneldrogend!

2014-10-14 12.22.39

Heb je eens zin in ‘net iets anders’ en zoek je een leuke kit hiervoor? Dan ben je bij de Primark zeker aan het goede adres. De nagellak is van prima kwaliteit, zeker gezien de prijs en het effect is super leuk. Ik ben stiekem erg benieuwd naar andere nagellak van de Primark. Dit is in ieder geval een goede eerste ontmoeting!

PS Love… Feather Manicure en andere leuke kits zijn verkrijgbaar bij de Primark voor €4,- per stuk.

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

17 thoughts on “Primark | PS Love… Feather Manicure Set”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *