Nagellak

INM Out The Door Topcoat (Super Fast Drying)

blogbanner-3

Nagellakliefhebbers kennen het probleem maar al te goed. Heb je je nagels net prachtig gelakt dan kun je de uren daarop volgende maar beter heel voorzichtig zijn. Deukjes, scheurtjes, een smeerboel… Voor het mooie moet die nagellak gewoon gelijk hartstikke droog en hard zijn, dan was er niks meer aan de hand. Maar helaas, zelfs de duurste en beste nagellak heeft even de tijd nodig om goed op te drogen. Maar…. er is een topcoat die dit proces wel velen malen versneld! 

IMG_7709

IMG_7713

INM Out The Door claimt dé nummer 1 onder de sneldrogende topcoats in Amerika te zijn. Het is dan ook een van de best verkochte en meest gebruikte topcoat alle tijden. De topcoat belooft binnen 45 seconden droog te zijn, je nagellak extra glanzend te maken en te zorgen voor een mooie gladde afwerking bij bijvoorbeeld glitter nagellakken.

IMG_7715

In bovenstaand flesje zit 15 ml, maar er bestaat ook een XL variant met maar liefst 117 ml. Het flesje verdient naar mijn mening geen schoonheidsprijs, maar voor een topcoat vind ik dat verder prima. It’s all about the inside! Het kwastje is vrij dun, maar ook dit vind ik bij een topcoat geen probleem.

Ik besloot deze topcoat te testen op een nagellak die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Afgelopen week zag je deze mooie nude lak van de Action, maar deze droogde nauwelijks en bleef ook flink bobbelig. Onderstaande foto laat zien hoe de lak er uit ziet vóór het gebruik van INM.

IMG_8463

– Zonder INM Topcoat –

IMG_8476

IMG_8472

De topcoat is opvallend dun en je moet er dus voor waken dat je niet te veel aanbrengt. Dit loopt dan namelijk vrij snel in de nagelriemen. De lak laat zich goed aanbrengen en ‘glijdt’ als het ware over de nagels heen. Hierdoor verdwijnen bobbels en oneffenheden als sneeuw voor de zon. De glans die de lak daarbij ook nog toevoegt vind ik ook prachtig. Dit ziet er goed uit!

IMG_8477

Drogen doet deze topcoat snel, heel erg snel. Daarbij moet wel vermeld worden dat wanneer de onderlak (nog) niet helemaal droog is, de droogtijd van de gehele manicure natuurlijk wel wat langer duurt. De ‘binnenkant’ moet uiteraard worden uitgehard. Deze topcoat helpt daar zeker aan mee, de droogtijd is absoluut minder lang dan zonder topcoat, maar verwacht niet dat je na 45 seconden alles weer kunt doen. De topcoat op zich, yup, drie droogt zeker binnen 45 minuten. De houdbaarheid vind ik ook erg goed, na een dag of 5 begint het wat te chippen, maar dit is voor mijn doen zeker heel erg goed!

IMG_7712

Jaaa, ik ben zo blij met deze topcoat! Het versnelt het drogingsproces en je kan zeker weer sneller dingen doen met je handen na het aanbrengen van deze topcoat. De topcoat op zich droogt helemaal snel, dus in combinatie met bijvoorbeeld Essie of OPI kan ik binnen een minuut of 10 voorzichtig weer wat doen. Daarbij glanst hij prachtig, maakt je manicure ‘smooth’ en ook nog langhoudend! Beter kan niet toch? Oh…. En hij is ook nog eens heel vriendelijk geprijsd!

INM Out The Door Topcoat kost zo rond de €5,95 en is verkrijgbaar bij verschillende online shops. Zelf koop ik ‘m het liefst via eBay, dit blijft de goedkoopste optie inclusief verzending. Binnen een week heb je je topcoat in huis! 

x Lisanne

2 thoughts on “INM Out The Door Topcoat (Super Fast Drying)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *