Beauty

Marie Christine | Permanent Lipliner 17 ‘Mauve’

blogbanner-3

Het is ondertussen geen geheim meer dat ik onwijs fan ben geworden van de make-up van Marie Christine. De make up is van hoge kwaliteit, zeer huidvriendelijk en het merk heeft prachtige producten. Na de Permanent Eyeliner, die ik eerder reviewde, heb ik vandaag z’n zusje voor jullie; de permanent lipliner. Zelf gebruik ik zelden lipliner, dus het leek me wel eens interessant om iets nieuws te proberen!

IMG_9994

IMG_0002

“Eindelijk een lipliner die 24 uur werkt! Om heel lang intense dunne lipcontouren te creëren: tot wel 24 uur houdbaar. Permanent Lipliner bevat hoogwaardige japanse vezelpunt. Het  kenmerk hiervan is dat zo een zeer fijne lijnvoering en langdurige optimale hechting ontstaat tot wel 24 uur. Altijd direct te gebruiken zonder te slijpen! Voor het perfecte gebruik de lipliner altijd op vetvrije, droge lippen opbrengen. Vrij van minerale olie en parabenen. Bevat aloë vera, zonnebloemolie en pantheon.”

IMG_0008

IMG_9999

De lipliner ziet er exact hetzelfde uit als de eyeliner. Een simpel ‘potlood’ met een bijzondere punt. Eerlijk is eerlijk, bij het gebruik van de eyeliner moest ik even wennen aan deze stiftachtige punt, maar toen ik de tip kreeg dat je de punt gemakkelijk met een pincet kunt omdraaien, was ik om. Door de spitse punt kun je zeer precies te werk gaan. Maar ook de zijkant is goed te gebruiken wat ik zelf wel prettig vond bij het aanbrengen van de liner op mijn lippen.

IMG_0011

Ik koos voor de kleur 17 Mauve, waarvan ik hoopte dat het een mooi oudroze kleur zou zijn. Dit is het deels, maar hij is wel wat donkerder dan ik verwacht had. Het is ook lastig inschatten, omdat er maar weinig reviews en swatches van Marie Christine online staan. Hopelijk kan ik daar in ieder geval wat verandering in brengen. ;) De pigmentatie van de lipliner is top en hij brengt een stuk soepeler aan de dan eyeliner in eerste instantie. De substantie doet mij veel denken aan een lipstain. Hij staint dan ook behoorlijk, want bovenstaande swatch was pas na hard boenen van mijn arm verdwenen.

lipliner marie christine

De lipliner gebruik ik als basis over mijn lippen. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken om alleen je lippen te omlijnen, maar ik geef de voorkeur aan het inkleuren van hele lippen. Helemaal omdat het staint, is dit de perfecte basis. De kleur is makkelijk aanbrengen, maar het is wel lastig om ‘m mooi egaal te krijgen, zoals je ziet op de foto rechts boven. Dit is op zich geen probleem omdat je er toch nog een ander product over aan brengt. Je zou de lipliner ook op zich zelf kunnen dragen, maar dan adviseer ik je een dun laagje aan te brengen. Precies werken is dan wel een absolute must. Want wanneer de lipliner eenmaal zit, gaat hij nergens meer heen. Ik bracht over de lipliner de Jumbo Lipstick van Marie Christine aan in de kleur Cassis. Deze twee matchen perfect bij elkaar zoals je ziet op de foto links en de foto rechts onder. Even afhappen op een tissue en je lippen blijven gegarandeerde de hele dag mooi!

IMG_0004

De lipliner heeft me positief verrast! Het is de perfecte basis voor onder een lipstick, maar is ook prima op zich zelf te dragen. Aanbrengen is even een precies klusje, maar het resultaat mag er wezen. Door deze lipliner blijft mijn lipstick nog langer mooi, al vervaagt hij gedurende de dag wel licht. Je kunt er prima een drankje en een uitgebreide maaltijd mee nuttigen. De lipliner gaat nergens heen. Verwijderen is dan ook een behoorlijk klusje. Hiervoor raad ik je een goede reiniger aan die geschikt is voor waterproof make-up. Miscelair reinigingswater doet overigens ook wonderen.

De Marie Christine Permanent Lipliner kost €12,95 en is verkrijgbaar in zes kleuren. Je kunt Marie Christine zowel bij verschillende verkooppunten als online kopen. Wanneer je online shopt bij Marie Christine kun je de kortingscode younailedit10 gebruiken voor 10% korting! Je krijgt er dan tevens een prachtig luxe make-up etui bij t.w.v. €9,95. 

x Lisanne

samenwerking

5 thoughts on “Marie Christine | Permanent Lipliner 17 ‘Mauve’”

  1. Leuke swatch :) Ben benieuwd hoe hij er op je lippen uitziet. Op de foto lijkt de punt zwart! Ik dacht eerst: is het geen eyeliner?

    1. Haha, de punt zelf is donker, vandaar. Je ziet op de foto onder aan het artikel hoe hij er op mijn lippen uit ziet. De bovenste foto is zonder lipstick er over en de onderste is met lipstick. Ik ben erg tevreden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *