Beauty

Eyes Lips Face | Smudge Pot ‘Cruising Chic’

blogbanner-6

Al jaren ben ik groot fan van de Maybelline Color Tattoo’s. Ze zijn geweldig om looks mee te maken maar ook om snel een simpele, langhoudende oogloog mee te creëren. Helemaal nu ik minder tijd heb voor mijn make-up routine zijn zulke creamy oogschaduws groot favoriet. Al eerder hoorde ik van de smudge pots van Eyes Lips Face en nieuwsgierig als ik ben, wilde ik die natuurlijk ook uitproberen! 

IMG_9118

IMG_9121

“Deze soepele gel brengt zeer gemakkelijk aan en kan gebruikt worden als en langdurige oogschaduw of eyeliner! Verrijkt met vitamine E om de delicate huid rond de ogen te voeden en te hydrateren. Om een eyeliner te tekenen kun je het best gebruik maken een eyelinerkwastje. Wens je het product als oogschaduw te gebruiken, kun je dit zowel met een kwast als met de vingertoppen aanbrengen.”

IMG_9124

IMG_9126

De oogschaduw komt in een klein potje met 5,5 gram er in. De deksel is van plastic en sluit wat lastig. Hier moet je dus goed om denken. Wanneer je het potje opbergt, kun je dit het beste op de kop doen, zodat de kans op uitdrogen het kleinste is en de smudge pot lekker lang mee kan.

IMG_9129

De Smudge Pots zijn verkrijgbaar in negen kleuren. Alle kleuren zijn vrij safe en neutraal, al komen er wel steeds meer ‘gewaagdere’ kleuren bij. Zelf houd ik van neutraal, dus het was nog lastig kiezen welke kleur ik wilde. Uiteindelijk ging ik voor Cruisin Chic, een taupe achtige kleur met een tikkeltje bronzen/gouden glans. Niet heel vernieuwend, aangezien hij wat lijkt op mijn favoriete Color Tattoo ‘On and On Bronze’. Deze is alleen bijna op en ik vond het wel interessant om te kijken of dit een goed alternatief zou zijn.

swatch elf smudge

De pigmentatie is echt fantastisch. Bovenstaande swatches zijn gemaakt met één enkele veeg. De substantie is apart. Een tikkeltje mouse achtig, maar niet zo ‘fluffy’ als de ELF Lustrous Eyeshadow. Het verwijderen van de swatch was een klusje, want yup, ze blijven erg goed zitten op de huid!

oogloog elf smudge pot

In bovenstaande ooglook heb ik de Smudge Pot gebruikt zoals ik deze in het dagelijks leven zou gebruiken. Ze zijn namelijk ideaal om snel een look mee te creëren. Ik breng de oogschaduw aan met een stevige kwast van de Hema en blend ‘m daarna uit met een stevige blending brush. Een fluffy blending brush heeft minder effect omdat het een creamy oogschaduw is.

IMG_9123

De oogschaduw blijft zeer goed zitten. Ik durf zelfs te zeggen dat hij net zo goed al dan niet beter blijft zitten dan mijn Color Tattoo’s! Ik ben erg blij met deze smudge pot en het is zeker een goed alternatief is! Voorlopig kan ik weer even vooruit!

De ELF Smudge Pot is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren voor €5,- in de webshop van Eyes Lips Face.

x Lisanne

samenwerking

7 thoughts on “Eyes Lips Face | Smudge Pot ‘Cruising Chic’”

  1. Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd of deze creamy producten niet creasen. De kleur is in ieder geval heel mooi.

    1. Nope! Deze creast totaal niet en blijft echt heel goed zitten. Ik weet wel dat bepaalde donkere kleuren uit deze lijn wel meer creasen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *