Nagellak

Pink Gellac | Vernieuwde Gel Polish Starter Kit!

Dat ik een groot fan ben van Pink Gellac weten jullie inmiddels wel. Je ziet me vaker mét dan zonder deze gellak op mijn nagels en ik blijf enthousiast. Een paar jaar geleden testte ik de starter set en toen was ik al onder de indruk. Pink Gellac blijft daarbij toch steeds vernieuwen en verbeteren. Met de nieuwe look kwam daarbij dus ook een nieuwe starter kit. Die moest ik natuurlijk proberen!

Mijn eerste Pink review schreef ik in 2016. Sindsdien heeft de Starter Kit een behoorlijke transformatie doorgemaakt. De look is verandert maar daarnaast is de inhoud uitgebreid en vind ik de kwaliteit van de lakken ook nog beter geworden. Met de LED Starter Kit heb je in principe alles in huis voor een uitgebreide thuismanicure. Kind kan de was doen!

In de Gellak Starter Kit LED M zit:

♥︎ 1 x Primer
♥︎ 1 x Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
♥︎ 4 x online cursus
♥︎ 1 x Pink Gellac LED Lamp
♥︎ 1 x Pink Gellac Base Extend
♥︎ 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
♥︎ 1 x Nagelvijl 180-240
♥︎ 1 x Orange Woodsticks
♥︎ 10 x Remover pockets
♥︎ 10 x Cleaner pockets

In de set vind je dus vier flesjes. Allereerst heb je de Primer, deze bereidt je nagel voor en zorgt ervoor dat de gel goed hecht. Zelf gebruik ik dit niet altijd omdat ik daarna erg lastig de lak weer van mijn nagel krijg (heeft óók zijn voordelen, haha). Vervolgens heb je de Base Coat die je als eerste aanbrengt en uithardt onder de lamp. Dit beschermt je nagel tegen verkleuringen en zorgt voor een betere hechting en stevigheid. Daarna breng je de kleur aan, in dit geval Dynamic Pink uit The VIP Collection. Tot slot lak je je nagels af met de Ultra Shine Top Coat voor glans en bescherming. Daarna ben je klaar en zijn je nagels droog én stevig.

Naast de gebruikelijke tools zoals een bokkepootje, vijl en cleaning wipes kunnen we het belangrijkste natuurlijk niet vergeten. Gellak werkt niet zonder LED of UV lamp. De verschillende lakken moeten 60 seconden worden uitgehard onder de lamp, anders droogt het niet. Bij de Starter Kit LED M zit een kleine LED lamp die je ook gemakkelijk ergens mee naar toe zou kunnen nemen. Nadeel vind ik wel dat je je duimnagel er apart onder moet uitharden omdat het anders niet past, maar verder werkt de lamp echt perfect! Tegenwoordig verkoopt Pink Gellac ook (Starter Kits met) Pro LED lampen die wat groter zijn trouwens, ideaal!

De kleur Dynamic Pink zat ook in de vorige Starter Kit en dus had ik hem dubbel. Daardoor kon ik gelijk goed vergelijken! De kleur op de bovenste foto is uit de oude Starter Kit en nog in de oude look, de onderste foto is de lak die in deze set zat. Ik lakte deze op Dians nagels omdat mijn nagels nét gedaan waren en fotografeerde deze tijdens een donkere dag. Vandaar het subtiele kleurverschil, maar de kleur is echt nagenoeg hetzelfde. Een mooie, frisse roze kleur die ook wat fel is in het daglicht. Blijft een favoriete hier!

Deze Starter Kit blijft een pareltje. Ideaal voor een ieder die graag de basisbenodigheden voor een gellak manicure in huis wil hebben. De lakken van Pink Gellac lakken fijn, zeker na de metamorfose die ze hebben ondergaan. Daarnaast is de set op dit moment ook nog eens erg goed betaalbaar en gaat lang mee. Ik blijf een Pink fan!

Morgen maak je kans op zo’n toffe Starter Kit van Pink Gellac! Kom dus vooral even terug! 

De Pink Gellac Starterset LED M kost normaal gesproken €121,- maar is regelmatig in de aanbieding. Deze week scoor je ‘m met 50% korting voor maar €60! 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *