Nagellak

Maybelline Color Show | 342 Coral Craze & 120 Urban Turquoise

IMG_4890

Tijd voor vrolijke zomerse kleurtjes! Maybelline Color Show heeft een paar prachtige tinten in de collectie waarvan ik laatst Coral Craze en Urban Turquoise mee nam. Ik heb een donkerblauwe lak uit deze collectie en deze beviel zo ontzettend goed dat ik er meer wilde proberen. Kijk je mee?

IMG_4886

IMG_4892

Sinds februari heeft Maybelline 27 nieuwe nagellak kleurtjes aan haar collectie toegevoegd. De Color Show lakjes zijn met hun €3,99 lekker budgetproof. De kleuren lopen onwijs uitéén. Je vindt er shimmer, glitter en creamy lakjes in verschillende kleurtjes.  Ik werd verliefd op 342 Coral Craze en 120 Urban Turquoise.

IMG_4897

De kwastjes van de Color Show lakken zijn van goede breedte, maar opvallend is ook de lengte. Met een kwastje kan ik zo twee à drie nagels lakken zonder tussendoor terug te moeten in het flesje. In de flesjes zit 7 ml.

Coral Craze

IMG_4899

IMG_5085

IMG_5093

Coral Craze is een prachtige creamy lak die eigenlijk in één laagje al erg goed dekt (eerste foto). Toch heb ik nog een tweede laagje aangebracht (tweede foto, perfectie). De lak droogt vrij snel en lakt erg prettig. De structuur is dik, maar niet té dik. De lak ‘set’ zich op de nagel en ‘loopt’ nergens meer heen. En dan de kleur, helemaal ‘mijn’ kleurtje en perfect voor de zomer!

Urban Turquoise

IMG_4900

IMG_5098

IMG_5100

Urban Turquoise dekt perfect in één laagje. Ook deze structuur is super fijn en precies van goede dikte. De kleur is echt prachtig. Turquoise it is, zonder poespas, gewoon prachtig! De kleur is moeilijk vast te leggen en is erg ‘licht gevoelig’. Bovenste foto is met flits, de onderste in daglicht gemaakt. Een goede laag basecoat aanbrengen onder deze lak is verstandig. De lak bevat zo veel pigment dat je nagels (en nagelriemen!) er snel van verkleuren.

IMG_4888

Whoop whoop, ik heb zeker een nieuw favoriet merk ontdekt. Wat een heerlijke lakken zijn dit. Ze brengen prettig aan, dekken goed en drogen vrij snel. En ze blijven ook nog eens goed zitten! Na 3 dagen (zonder topcoat) begon het hier en daar wat te chippen.

De Color Show lakken zijn te vinden in het Maybelline schap van menig drogist voor €3,99 per stuk. Maar je kunt ze ook prima online bestellen! Dit is wat je noemt een ware budgettopper!

14 thoughts on “Maybelline Color Show | 342 Coral Craze & 120 Urban Turquoise”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *