Nagellak

Rimmel Londen | Cocktail Colours

IMG_3995

Zomerse temperaturen overheersten de laatste dagen. Heerlijk! Zomerse drankjes zijn hier voor mij onlosmakelijk aan verbonden. Een heerlijke cocktail, een verfrissend wijntje of Aperol. Mmmm! Rimmel bracht dit voorjaar super zomerse lakjes uit, perfect voor dit mooie weer. De zogenaamde ‘Cocktail Colours’. Lees gauw verder om te zien of deze kleuren op de nagels net zo knallend zijn als in het flesje!

IMG_3996

De Cocktail Colours bestaan in totaal uit vijf lakken, waar ik er vier van heb. Van links naar rechts heten ze 110 Baby Bellini, 120 Shirley Temple, 140 Hawaiian Punch en 150 Cutie Colada. De lakken zijn helder van kleur met bijzondere glitters erin.

IMG_3998

Zoals jullie in deze post kan konden lezen, ben ik verliefd op de kwastjes van Rimmel. Ze zijn zó fijn en doen me denken aan de oude kwastjes van Catrice. De brede kwast lakt prettig en door de ronding op het eind kun je netjes langs je nagelriemen lakken.

IMG_4318

De lakken dekken verschillend en doen me twijfelen of het misschien geen topcoats zijn om je nagellak wat mee op te pimpen. Cutie Colada en Baby Bellini dekken na 3 laagjes nog niet perfect. Shirley Temple dekt na 3 lagen voldoende en Hawaiian Punch is na 2 lagen al een prachtige knalkleur. De laatste is dan ook mijn ultieme favoriet van de vier. De groene en paarse vallen me helaas een beetje tegen.

IMG_4324

Tijd om de lakken te ‘matchen’ met een soort gelijke (creamy) lak:


Baby Bellini – Essence 01 Elves Like Lilac (Fantasia Collectie)

Shirley Temple – Catrice 895 I’m a Lobstar

Hawaiian Punch – Catrice 850 Aretha’s RESPINK

Cutie Colada – Catrice 810 ACID DC

IMG_4326

De lakken zijn uitermate geschikt om al ‘topper’ over een andere lak te gebruiken. De groene valt me hierbij overigens nog steeds een beetje tegen, over de rest ben ik meer te spreken. Je kan de lak ook over een andere kleur, als zwart, lakken. Hiermee geef je je nagels net even een andere ‘touch’.

IMG_3992

De Cocktail Colours zijn een beetje wisselvallig. Er zitten pareltjes bij al Hawaiian Punch, mijn absolute favoriet, maar Cutie Colada vind ik echt een misser. De lak lakt erg prettig en is wederom super snel droog! Dit vind ik absoluut één van de opvallendste pluspunten van deze lakken. Met deze kleurtjes op je nagels geef je een prachtige finishing touch op een zomers feestje!

De Rimmel Cocktail Colours zijn te koop bij de meeste drogisten voor €6,99 per lak.

Wat vind jij van deze knal kleurtjes?

19 thoughts on “Rimmel Londen | Cocktail Colours”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *