Winactie

Winactiemaand ❤︎ Win een Milly Pie Planner naar keuze

Het is weer zondag! Gisteren kon je mijn lovende review lezen over de toffe Milly Pie Planner. Dé planner voor dromers, doeners en planners. Hoe leuk is het dan dat ik ook één van jullie mag blij maken met zo’n enorme toffe agenda? Vandaag maak jij kans op dit gave boekwerk vol notitieruimte, planruimte, lijstjes en een flexibele agenda. Lees gauw wat jij daarvoor moet doen!

Hoe maak je kans op een Milly Pie naar keuze?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Geef ook door welke Milly Pie jouw voorkeur heeft. Klik hier voor alle modellen. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komt er in ieder geval elke zondagochtend een toffe actie online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Milly Pie winactie loopt t/m 17 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

65 thoughts on “Winactiemaand ❤︎ Win een Milly Pie Planner naar keuze”

 1. Zo leuk en heel handig!
  Ik doe heel graag mee en de Milly Fly heeft mijn voorkeur die is prachtig en heeft mijn favoriete kleuren.
  Op alle soc.med.k. volg ik je.
  Daar waar jij een foto plaatst op je soc.med.k. en of deze post, een tweet etc…. like,
  save, plaats ik een reactie.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een hele fijne dag Xoxo

 2. Na je blog ben ik helemaal om. I need this! In februari starten met een hbo opleiding en werken, na 7 jaar voor de kindjes te hebben gezorgd. Maar plannen is nu dus wel echt nodig. De Milly fly is echt helemaal mij. Lekker vrolijk 😀 op Facebook en Instagram volg ik je al. De rest heb ik niet.

  1. Het zou heel fijn zijn de Milly Patti te mogen winnen om mezelf te herinnneren aan mijn gestelde doelen en mijn agenda meer af te stemmen waardoor er meer balans ontstaat in mijn leven.🙏🏻

 3. Ik volgde je al op instagram maar ben je nu ook gaan volgen op instagram en Twitter. De planner lijkt mij helemaal geweldig en was ook echt al op zoek naar een goede planner. Wil mijn afspraken prive en zakelijk graag goed kunnen noteren en daar is deze uitstekend voor. Ik heb de planners bekeken en vind de eerste silver line heel mooi maar zou ook tevreden zijn met een ander design want ze zijn allemaal mooi.

 4. Wat een toffe actie! Ik vind de Milly Misses Blue geweldig! En kan wel een planner gebruiken met en een gezin en een praktijk als gewichtsconsulent. Ik heb op FB, IG en Twitter meegedaan. Fingers crossed nu.

 5. Ik ben al een tijd op zoek naar een goede planner voor komend jaar, want ik wordt er stiekem een beetje moe van om naast een agenda allemaal extra boekjes bij me te dragen voor doelen en lijstjes. Deze planner ziet er heel compleet uit dus ik doe heel graag mee :) Ik volgde je al op Twitter en ben je uiteraard ook even gaan volgen op Instagram en Facebook. Mijn favoriet is by far de Milly Fly :)

 6. De Milly Fly is superleuk. De Milly Fant is fantastisch, maar dat vinden meer mensen, daarom istie uitverkocht. Twitter en Instagram heb ik niet (jahaa, die mensen zijn er nog :o), maar op Facebook heb ik je geweldige winactie gedeeld.

 7. Ohh
  Ik zou de Milli Fanta echt graag willen. Met een groot gezin en alle afspraken kan ik deze heel goed gebruiken😄 Er liggen overal notitieblaadjes hier in huis dat wil jij niet weten!Dus heel erg graag!

 8. Ik ga lekker voor Milly Pink Lady aangezien ik daar erg vrolijk van word :D en omdat ik deze echt graag wil heb ik alles uit de kast getrokken :D
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)

  groetjes Linda

 9. Wat een leuke winactie, deze komt als geroepen… “a women who wants to do 101 things at the same time.” Dit voelt de laatste tijd meer en meer als realiteit met een bijna fulltime baan en 2 mini stouterikjes van 4jr en 22mnd. Een vriendin van me is fanatiek planster om het zo te zeggen en ik denk dat ik m’n weg er ook in kan vinden. Lijstjes, nog eens lijstjes, mooie schema’s maken en voornamelijk dingen plannen.. 😊 Komen de japanse aankopen van een paar jaar geleden ook mooi van pas. Mooie pennen, markers, stempels, washitape etc 😉

  Mocht ik winnen dan zou ik kiezen voor de linnen editie met de mooie hummingbirds (Millie Fly), lekker roze!!
  Ik volg je op de volgende socialplatforms; Facebook onder Marte Bouwens-Briene, Twitter onder marte_b, Instagram onder martjebr.

 10. Ze zijn zo mooi ik volg beide op Facebook en Instagram.
  Áls ik zou winnen ga ik toch voor de kunnen variant mar met de nieuwe inhoud. De Milliefant is echt mijn favo mar die is uitverkocht min 2e favo is de milliefly.

 11. Geweldige actie! Ik heb al veel goeds gehoord over deze planners!
  Ik doe dus ook graag mee en volg je op Instagram.
  Ze zijn allemaal mooi, maar mijn voorkeur gaat uit naar de Milly Misses Blue.

 12. Ohhh geweldig! Een Milly planner lijkt me zo handig, maar ze zijn helaas best wel prijzig.
  Ik maak heel graag kans.
  Ik volg je via Facebook (Lieke van Veen), Instagram (liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 13. Wow ik zou het echt super gaaf vinden om te winnen! Ik heb al heel veel plannen voor aankomend jaar en ben veel te chaotisch voor een digitale agenda en de planner lijkt me daarom dus veel handiger voor mij. Ook ziet de planner er ook super leuk uit qua kleuren en stijl! Ik volg je op Instagram (midnightxunicorn) en Facebook (Michelle van Doremalen) ik heb helaas geen twitter.

 14. Oh wat ontzettend leuk dat je er eentje weg mag geven. Ik doe zeker mee. Ik ben een nieuwe volger op je instagram en Facebook en je blog. Maar vind het nu al interessant. Ik zou graag kansmaken op de zwarte zebra milly pie! Om nou eens eindelijk geordend door het leven te gaan. Ik heb je geliked op instagram en op Facebook met Ellen Lelivelt

 15. Leuke actie! Ik heb de agenda helaas niet van de Sint gehad, dus ik waag hier een kansje.. Ik doe graag mee voor de Milly Pie Pink Lady.
  Ik volg je op Facebook (Marlon de Leeuw-van Est) en Instagram (marlonve). Duimen!!

 16. Ohhh…echt geweldig!!! 😍 Super handig, super leuk en mooi gemaakt! Ik ga voor MillieFly (linnen)! Millie kan me dan helpen om mijn doelen te stellen en halen, waardoor ik dan straks niet alleen prive afspraken en notities erin heb, maar ook de eerste zakelijke! 💝🍀

 17. Wat een super toffe actie :) zeker zo vlak voor het nieuwe jaar!!! Ik heb via Facebook, twitter en instagram meegedaan :) dus nu maar duimen, duimen en duimen!!!

 18. Één van mijn dochters heeft deze agenda. Zij gebruikt deze flexibele agenda op creatieve wijze. Als ze hem te voorschijn haalt ben ik stiekem altijd een beetje jaloers. Jaloers zijn op je dochter is not done. Beter heb ik dus mijn eigen Milly Pie. Het zou fantastisch zijn om een Milly Pie te winnen! Ik vind de Milly Fly het leukst, deze doet me terugdenken aan mijn vakantie in de Cariben.

 19. De planner is echt eyecandy! Ik word er blij van om de vrolijke lay-out met printjes en inspirerende quotes te zien! Mijn favoriet is Milly BowTie Silver Shine. Een beetje glitter maakt elke dag sparkly!
  Leuk dat er ook stickers bij de planner zitten :) Ik hanteer meestal een systeem dat als ik de dag heb volbracht ik mezelf mag belonen door een sticker te plakken :P. Ik zie dat hier ook hele nuttige stickers bijzitten voor medische afspraken, wel handig dat je die dan van te voren kunt gebruiken als motivator en tevens in een oogopslag kunt zien wat voor afspraken je hebt, omdat je het gewoon aan het symbool al ziet. Handig bedacht!
  Ik heb geen FB/IG/twitter, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 20. De mooiste is deze: Milly BowTie Silver Shine
  Aangezien mijn hoofd altijd een chaos van afspraken is lijkt me dit een geweldig ding voor mij!!

 21. Ideaal voor ons gezin. Ik met een dubbele baan (thuiszorg en zangeres), mijn man in de 3 ploegen, een zoon van 21 die van alles moet en een zoon van 3 die ook al van alles te doen heeft ;) Super handig! Een echte must have…

 22. Als juf leer ik kinderen in de klas plannen met succes. Jou prijs staat ook voor succes. Overzicht op een mooie manier. Ik zou gaan voor : milly-bowtie-silver- shine. Zag dat de milly fant( tastische) tot mijn verdriet als was uitverkocht. Hoop dat de uitslag snel komt. Ik beken je nog niet te hebben gevolgd maar nu wel via fb

 23. Ik doe mee! De pink lady 😍 ik zou hem zo graag willen om het dagelijkse leven wat beter te kunnen ordenen! Een baan, school er naast, het huishouden, een compleet veranderde thuis situatie, etc. Soms een beetje veel om te onthouden! Ik duim mee 😍

 24. Super handig, ik volg een bbl studie dus ik werk en leer. Dit zorgt vaak voor genoeg plan stress, met deze Milly Pie planner word vast alles makkelijker!😊

  Ps.: ik doe mee via insta en Facebook!

 25. ToDolijstjes: Ik heb overal to-do-lijstjes slingeren! Younailedit liken op Facebook, Twitter en Instagram.. check.. Nu nieuwe goals zetten voor het komende chaotische nieuwe jaar! Mocht ik the Lucky bastard zijn: dan zou ik graag de Milly Fly (linnen editie) winnen! Alles mooi pink gebundeld i.p.v. alle losse post-it en slingerende A4tjes her en der in huis.

 26. Wat een leuke winactie met en super toffe planner! Ik doe graag mee, ik zou gaan voor de Milly Misses Blue planner gaan! Ik volg je via twitter en facebook!

 27. Heel handig! Ik zie soms door de bomen het bos niet meer en een planner lijkt mij de ideale oplossing. Ik doe dan ook graag mee en de voorkeur gaat uit naar de Milly Patty (linnen editie) versie.
  Volgendoe ik via Facebook en Twitter.

 28. Super leuke actie! Een planner als deze kan ik goed gebruiken, vooral de Milly Misses Blue vind ik heel erg mooi!

  Ik volg je via Facebook en Instagram.

 29. Super leuke agenda! En die blauwe kleur; wauw! Ik volg je al op Instagram (@ngocanhx) en ja, mijn voorkeur gaat wel uit naar de Bowtie Silver Shine.

 30. Met drie kleine mannetjes en mijn eigen bezigheden is een planner een noodzakelijk kwaad, maar met deze mooie wel een mooie noodzakelijkheid..

 31. Ik hou van chaos!!!
  Maar… af en toe moet ik het heft in handen nemen en dat gestructureerder werken.
  Maar met deze agenda’s kan het toch nog op een creatieve manier gebeuren.
  Ik hou hier van !!!😍
  Mijn voorkeur gaat uit naar de Milly Misses Blue…
  Ik volg je via Facebook, Twitter en Instagram.

 32. Supergave planners zeg! Ik kende het merk niet, maar ben nu helemaal verliefd op de Milly Fly. Ik doe gráág mee met de winactie dus 🖤
  Ik volg je uiteraard op FB en IG.

 33. Wat een toffe winactie! Ik loop echt af en toe helemaal vast met plannen, dus zou zeer welkom zijn! Ik vind die met die vogeltjes echt supertof! Volg je op alle social media kanalen :)
  Nu duimen…. liefs!

 34. Ow de mily fly te gaaf ik volg je zeker op insta en facebook te leuk om te missen leuk ik hou ervan ze zien er zo vrolijk uit daar word je toch blij van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *