Lifestyle

Milly Pie Planner ❤︎ Alles in één!

Planner-addicts verzamelen! Vandaag heb ik de tofste en meest uitgebreide planner voor je die je maar kan bedenken. Mijn hartje ging in ieder geval sneller kloppen van deze fijne agenda en planner in één. Hij ziet er super uit, is zeer uitgebreid én flexibel. Een alles-in-één planner voor onze overvolle agenda’s. Dat is de Milly Pie! Kijk je mee?

De Milly Pie is een planner ontworpen door tweelingzussen Annegien en Catalijn. Twee drukke moeders, ondernemers, levensgenieters en dromers. Het combineren van al die passies, deadlines, kinderen, partner, zaak, vriendinnen én tijd voor jezelf kan een behoorlijke worsteling zijn. En zo ontstond het idee voor de Milly Pie, een zoet verbastering van het engelse woord milipede (duizendpoot). Een planner waarin jij je dromen, doelen en passies kan plannen. Je agenda kan bijhouden én daarnaast ook nog van hartelust lijstjes kan maken en afstrepen. Dát is de Milly Pie.

De nieuwste Milly Pies zijn verkrijgbaar in drie kleuren waarvan ik de Bowtie Silver Shine ontving. De planner wordt geleverd met:

 • Planner voor 12 maanden
 • 13 tabbladen; januari t/m december & notes
 • Bladwijzer met liniaalfunctie
 • Milly Pie Notebook
 • Planner stickers

De planner start met een uitleg over hoe je de Milly Pie kunt gebruiken. Naast het feit dat de Milly Pie een agenda functie heeft, staat de planner ook stil bij jouw doelen en missies. Waar wil je de planner voor gebruiken? Naar welk doel wil je toewerken en wat is jouw missie en visie? Dit kun je zo uitgebreid invullen als jij zelf wil.

Vervolgens komen we een uitgebreid jaaroverzicht tegen van de komende jaren. Daarnaast kun je ook jaarplanner invullen. Zoals je ziet is alles blanco en is het aan jou om de jaartallen en data in te vullen. Dit zul je in de gehele agenda tegenkomen. Dit is super handig, op deze manier kun jij starten met je Milly Pie wanneer jij dat maar wil!

Dan komen we aan bij de agenda! Elke maand start met een standaard aantal bladzijdes. De maand begint met een quote waarna je drie pagina’s kunt vullen met taken, prioriteiten en to-do lijstjes voor die maand. Op deze manier sta je elke maand even stil bij de dingen die nog moeten, die je nog wilt doen of doelen die je die maand wilt behalen. Elke maand start op deze manier.

Vervolgens is het tijd om je agenda in te delen. In de nieuwe Milly Pie zit standaard de horizontale indeling, maar je kunt eventueel ook voor een verticale indeling kiezen. Zoals je ziet zijn de data hier ook blanco en deze moet je dus zelf nog even invullen. Super handig! Zoals ik al zei kun je op elk moment in het jaar starten met de Milly Pie, maar ook wanneer je de Milly Pie even niet gebruikt, kun je daarna rustig weer verder plannen.  Na elke maand is er ook ruimte om terug te kijken op afgelopen maand. Wat ging goed, wat kon beter. Tijd voor wat braindump

Aan het eind van de planner zit misschien wel mijn favoriete gedeelte. Tijd voor lijstjes! Ik ben een echte lijstjes-freak en mag graag wishlists en to-buy lijstjes maken. Daarnaast maak ik ook altijd lijstjes wanneer we een paar dagen weg gaan of op vakantie gaan. Ook daar heeft Milly Pie aan gedacht en is er genoeg ruimte voor lijstjes-liefhebbers als ik.

De Milly Pie is zeer uitgebreid, stevig, mooi om te zien en super praktisch. De indeling is handig en het horizontale notitieboek vind ik echt een leuke extra. Deze past overigens makkelijk in de Milly Pie zodat je altijd een notitieblok bij je hebt. De binnenkant van de Planner is overzichtelijk én aantrekkelijk tegelijk. Deze planner is echt een musthave voor alle planner-liefhebbers!

De Milly Pie is hier verkrijgbaar in drie nieuwe varianten, de oude linnen varianten zijn nog beperkt te koop. Voor een Milly Pie inclusief notitieboek en plannerstickers betaal je €49,95. Een navulling is ook verkrijgbaar voor €35,-. 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

8 thoughts on “Milly Pie Planner ❤︎ Alles in één!”

 1. Zo mooi en super handig om er in te kunnen noteren wat je wilt gaan doen en om niets te kunnen vergeten….
  Ik ben nu al wekenlang op zoek naar een planner als deze….
  Geweldig…..
  Hij past perfect in de de handtas.

  Xoxo

 2. Het ziet er alleen al mooi uit! Ik denk dat ik dit ook heel handig zou vinden; ik wil graag alles op één plek hebben en nu werk ik met een losse to-do list en een agenda. Het enige dat mist zijn lijsten waarin je de cijfers van klassen op kunt schrijven (dat heb ik nodig voor mijn werk).

 3. Mooie duidelijke review met lekker veel foto’s!!!
  Lijkt me een superhandige planner en wat zijn ze mooi!!!! <3 <3

 4. Prachtig! Ik ben de trotse bezitster van een linnen variant. Ik ben heel blij met deze planner omdat hij mij echt helpt om meer orde in de chaos te krijgen. Wat leuk van de stickertjes! Die had ik niet bij mijn vulling. Gelukkig ga ik binnenkort alvast een nieuwe vulling bestellen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *