Sieraden Winactie

In de spotlight | By Stephanie Musthaves + win een Biba armband!

Van de week kreeg ik weer een pakketje binnen waarvan mijn hart sneller ging kloppen. Het lijkt soms net Sinterklaas, al die fijne en soms kleine pakketjes die ik mag ontvangen. Hoe leuk is het om middels mijn blog ook kleine, startende webshops in het zonnetje te zetten? Vandaag laat ik je kennis maken met een jonge webshop van net een maand oud; By Stephanie Musthaves. En pssst, aan het eind kun je ook nog iets héél leuks winnen!

By Stephanie Musthaves is de webshop van, je raadt het al, Stephanie. Sinds augustus dit jaar heeft zij haar eigen online winkeltje. Stephanie heeft altijd al een passie gehad voor sieraden en mode. Op haar 18de verjaardag begon ze met het maken van sieraden voor haarzelf. Al snel puilde haar sieradenkistje uit van eigen creaties. Een logische stap was vervolgens om de creaties aan te bieden op diverse markten en braderieën. Om een breder assortiment aan te kunnen bieden ging Stephanie op zoek naar mooie betaalbare sieraden en accessoires. De volgende stap was dan toch eindelijk het aanbieden van al het moois via een webshop. En dus werd besloot ze haar droom werkelijkheid te laten worden en opende ze vorige maand haar eigen shop!

In de webshop verkoopt ze prachtige sieraden, accessoires, tassen en portemonnees. Op slag verliefd werd ik op de mooie shawls en fijne handtasjes. Ik was dan ook extra blij toen ik een prachtige beigekleurige tas van nep nep krokodillenleer details kreeg toegestuurd. Helemaal mijn ding en natuurlijk onwijs praktisch. De kwaliteit is erg goed, stevig en tegelijkertijd soepel. Daarnaast kun je de schouderband losklikken en de tas ook nog als clutch gebruiken.

Handtas €15 – Klik hier voor het aanbod in tassen. 

De blikvangers van de webshop zijn naar mijn mening wel de sieraden van Biba. Ik kende dit merk nog niet maar ik was positief verrast toen ik deze mooie chain bracelet ontving. Ik ben altijd een beetje zoekende naar mooie armbanden die bij mij passen, maar heb naast mijn geliefde Pandora bedelarmband eigenlijk nooit meer wat gevonden. Deze chain bracelet heeft daar absoluut verandering in gebracht want sinds ik hem heb, draag ik ‘m elke dag! De kwaliteit is echt heel erg mooi, het design niet te grof, vrouwelijk en toch stoer en de afwerking met het logo vind ik persoonlijk super tof. Hij sluit met een stevig magneet kliksysteem. Ik ben verliefd! De oplettende kijker heeft de armband al een paar keer voorbij zien komen op Instagram. ⇣

Biba armband v.a. €14,95 – Klik hier

Winnen!

Hoe maak je kans op jouw eigen Biba chain bracelet?

♥ Volg By Stephanie Musthaves via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
Facebook
Instagram
 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Bloglovin’
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en op welke fronten je ons volgt/welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt t/m 11 oktober waarna ik willekeurig de winnaar zal kiezen. Per email of pb wordt contact op genomen met deze persoon.

x Lisanne  

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

34 thoughts on “In de spotlight | By Stephanie Musthaves + win een Biba armband!”

 1. Supertof!!! Biba kende ik van de kralenarmbandjes maar dit is een aangename verrassing :) Ik volg jullie inmiddels beiden via fb en IG. Fingers crossed!

 2. Ik vind deze armbanden echt schitterend💖 ik volgende allebei de pagina’s al op fb maar nu allebei ook op insta. Ik ben dol op mooie sieraden en dit zou een van mijn favorieten kunnen worden😍

 3. Wauw wat een leuke actie en ik doe heel erg graag mee ;-)
  Leuke overzichtelijke webshop met zoveel keuze en prachtige armbanden….
  Zoveel keuze.
  Ik heb wel een brede pols dus L is past perfect om mijn pols.
  Ik volg jou op al je soc.med.k..
  Ook zal ik dit tweeten, like, sharen etc en reactie’s achterlaten…..
  Op bl. save ik dit artikel en heb het een hartje gegeven.
  Natuurlijk volg ik nu ook By Stephanie Musthaves op instagram en like haar fb. pagina.
  Mijn em. heb ik vermeld in de speciale balk ervoor.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 4. wauw wat mooi!
  ik zag dat ze ook in diverse maten zijn ideaal voor mijn smalle polsjes
  en veel betere prijs dan de budha pff
  ik volg alles behalve twitter

  fijne dag

 5. Wat mooi, daar loot ik graag voor mee! Alle genoemde pagina’s volg ik nu.

  Die Biba armbandjes vind ik erg leuk, zo simpel en stoer. :-)

 6. Mooi zeg! Ik volg nu By Stephanie Musthaves op Facebook en Instagram. Jou volgde ik al op facebook, Instagram én Bloglovin’. Fingers crossed!

 7. Wauw, super! Ik doe heel graag mee. Niet voor mezelf, maar voor mijn vriend. Hij wil graag een stoere armband en ik vind dit helemaal wat voor hem.
  Ik volg op Instagram!

 8. Ik volg via Facebook van jou & you naild it .
  Zou het heel leuk vinden een kansje te maken.
  En wens je superveel succes met je webshop. 👍
  Liefs, fijne dag van Marmara

 9. Ik loot graag mee voor mooie boba armband
  Ik ben dol op mooie sieraden
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  Dán komt het met die mooie prijs wel goed…

 10. Wauw! Wat een prachtig armbandje, heel erg gaaf.

  Ik doe graag mee met de actie en volg je via Facebook, Twitter en Bloglovin. Fingers crossed :)

 11. Ik heb geen Facebook, Instagram en Twitter om privéredenen , maar volg je op Bloglovin.
  Graag doe ik mee voor deze schitterende armband, helemaal mijn smaak.
  Een echte blikvanger om mijn pols.

 12. Ik doe mee hoor, wat een mooie armband geven jullie weg! Heb nog zo’n jaren 80 schakelarmband van mijn moeder, maar deze Biba-versie is minstens zo stoer alleen veel vrouwelijker en verfijnder. Ik volg jullie beiden via Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *