Winactie

Winactie #2 | MAC Lipstick naar keuze

Schermafbeelding 2014-12-18 om 13.44.32

MAC is één van mijn favoriete make-up merken. Zeker wat betreft lipstick is MAC een merk wat voor mij bijna onverslaanbaar is. De lipsticks blijven rete-goed zitten, hebben prachtige kleuren en geweldige finished. Als ik een geldboompje had, had ik ze allemaal wel willen hebben! Keep on dreaming… Maar, vandaag maakt één van jullie kans op een MAC lipstick naar keuze! Hoe dat in zijn werk gaat, vertel ik je in deze post!

Schermafbeelding 2014-12-18 om 13.44.32

Wat moet je doen om kans te maken op een MAC lipstick naar keuze? (+ 1 entry)
 Volg You Nailed It op Bloglovin’
 Maak een keuze uit één van de MAC lipsticks via deze link. 
 Laat een reactie achter onder deze post waarin je vermeld dat je meedoet, welke lipstick je zou willen winnen (belangrijk!) en welke (extra) stappen je hebt ondernomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email adres invult in het daarvoor bestemde vakje, anders kan ik geen contact met je opnemen mits je gewonnen hebt.

Wat mag je doen om extra kans te maken op dit palette?
Volg mij op Instagram (+ 1 entry)
Volg mij op Twitter en deel de winactie met jouw volgers. Klik hier om te tweeten. (+ 1 entry)

De winacties van de winactieweek duren allemaal t/m 14 januari 2015. Na de tijd wordt per email contact opgenomen met de winnaressen. 

  photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

82 thoughts on “Winactie #2 | MAC Lipstick naar keuze”

 1. Super toffe winactie!
  Ik doe heel graag mee omdat ik dit merk lippenstift niet heb en ben zo benieuwd hoe het me staat ;-)
  De kleuren Flat About Fabulous en Candy Yum Yum zou ik zo graag willen winnen.
  Op bl volg ik je alwaar ik dit artikel heb geliked: chucky1012

  Net als dat ik je op instagram volg: chucky1012

  Ook volg ik je graag op twitter alwaar ik dit zal tweeten etc…. :@chucky1012

  Het emailadres heb ik ingevuld in het daarvoor bestemde vakje.

  Ik wens jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

 2. Hoi, allereerst dubbel,gefeliciteerd!
  Ik zou graag de velvet teddy willen hebben, omdat de kleur mooi is en omdat mijn dochter Teddy heet.
  Ik volg je op bloglovin en op instagram als strijkfanaat en op twitter ook als strijkfanaat. Op bloglovin en facebook gewoon als Christien

 3. Ik doe mee! Zou graag ‘spice it up’ willen winnen. Mooie rode kleur en ga binnenkort naar Roemenië en met de meiden daar deden we altijd rode lipstick op, dus leuk om weer te doen!

 4. Wat een onwijs leuke winactie! Ik doe dus graag mee! Zelf kies ik voor Creme Cup, omdat ik van natuurlijke tinten houd. Ik volg je op Bloglovin’ en via Instagram.

 5. Het leukste uitje van het afgelopen jaar was toch wel het onverwachte dierentuin bezoekje met opa. Samen met mijn zoontje en opa verdwalen in Burgers Zoo en op de een of andere manier telkens weer uitkomen bij die grote roze gevogelte.

  Nu leg ik altijd graag een herinnering vast op een speciale manier, hoe kan dat nu beter dan met de mac lipstick in de kleur Flamingo.

  Ik volg je via Instagram en Twitter en heb getweet!

 6. Super leuke actie! MAC is een geweldig merk. Ik draag bijna altijd wel iets rood, en ik zou dan ook heel graag MAC red (satin) willen willen. Wat een prachtige kleur, ik ben heel benieuwd. Ik draag nog niet zo heel vaak lippenstift, hoewel mensen wel zeggen dat het me mooi staat. Dat komt vooral omdat ik de perfecte kleur nog niet heb gevonden.
  Ik volg je op bloglovin + artikel geliked (sandra9454) en op twitter + geretweet (@xsajo)
  En nu maar duimen….

 7. Hoi Lisanne,
  Ik volg je op bloglovin én twitter en kon niet meer om deze leuke winactie heen. Dus ik ga nu toch een gokje wagen. Mijn favoriet is: Lady bug

 8. Wat een leuke winactie, ik doe heel erg graag mee! Op bloglovin volgde ik je al ( heb het artikel geliked) Ook volg ik je op instagram & twitter( tweet: https://twitter.com/everyoneunique1/status/546615771040727040) Daarnaast zal ik heel erg graag Please Me willen winnen, dit lijk mij de perfecte kleur en past bij iedere look, zodat ik elke dag van de prachtige lipstick kan genieten. En aangezien ik nog geen MAC lipstick heb lijkt mij dit de perfecte kleur om mee te beginnen :D

 9. Aaah ik doe mee! Ik heb nog helemaal NIKS van MAC en dit zou een mooie kans zijn. Ik volgde je al op Bloglovin, Instagram en Twitter.
  Ik zou graag de kleur Craving willen winnen!

 10. leuke winactie!
  ik volg je op bloglovin, twitter (@MartinaKarner} en instagram (heissesmaroni)!
  Ik vind Velvet Teddy een hele mooie kleur.

 11. Ooo ik droom al eeuwen van een MAC lipstick! Mijn keuze zou Captive zijn. Maar Fig is ook zo mooi. … Ik volgde je al op BL en nu ook op Instagram sabrina72com

 12. De Half ‘N’ Half (amplified creme) lipstick van Mac zou mijn keuze zijn.
  Ik hoor zoveel goeds over Mac, het zou mijn eerste zijn.
  Ik volg je via Bloglovin & Twitter. (tweet verstuurd)

 13. Oooh, fantastische winactie <3!
  Ik wil al heel lang Please Me hebben, dus dat is mijn favoriet ;)!
  (ik heb spijtig genoeg wel geen twitter of instagram)

 14. Heei lisanne, super leuke winactie ❤ ik wil al best wel lang pink pearl pop hebben, lijkt me super leuk! Ik volgde je al op bloglovin en instagram, helaas heb ik geen twitter..
  Groetjes emma

 15. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee :D Ik volg je op Bloglovin en op Instagram. Ik zou graag de Mac lipstick Ruby Woo willen winnen, ik vind het zo’n mooie rode kleur!

 16. Wow leuke actie zeg! Ik wil al heel graag een lipstick van Mac, dat wordt dan mijn eerste. Ik zou graag Please me willen hebben. Ik volg je op bloglovin (Marit107) en ik volg je ook op instagram (Herfstblaadjes).

 17. Wat een gave actie. Ik heb pas mijn eerste MAC lipstick gekocht en ben er sindsdien gek op . De kleuren zijn prachtig en ze blijven lekker lang zitten. ik doe graag mee Voor honeylove een matte Lipstick die echt heel mooi is. Ik volg je op bloglovin, twitter en instagram en kk heb je bericht geliked en gedeeld via Twitter onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 18. Ik doe graag mee. Kiezen vanuit een plaatje is wat lastig, hoewel ik denk dat ik niet echt een verkeerde keuze kan maken. MAC is geweldig. Ik ga voor Flat Out Fabulous.

 19. Ik zou gaan voor vivaglam VI Lustre, maar ik denk dat ik met elke roze gekleurde mac lipstick ontzettend happy zou zijn. Ik ben nog een macvirgin namelijk :D Ik volg je op bloglovin & instagram.

  Ps: misschien zou je nog willen aanpassen : Wat mag je doen om extra kans te maken op dit palette? <— palette moet lipstick zijn, neem ik aan? :)

 20. Leuke actie! Ik doe graag mee, omdat er nog geen MAC-lipstick in mijn collectie zit en ik er graag eentje in zou willen hebben! Ik zou graag kans maken op de kleur Plumful (lustre) ^^ Ik volg je op bloglovin!

 21. Wat een geweldige winactie zeg!! MAC is mijn favoriete makeup merk ♥

  1. Ik volg je op Bloglovin
  2. Op Bloglovin artikel geliked
  3. Ik volg je op Twitter
  4. Winactie getweet: https://twitter.com/xNadiaS (+1)

  Er zijn eigenlijk zoveel leuke kleurtjes in de lipsticks he, maar als ik dan toch mag kiezen ga ik voor de Pretty Please (lustre)

  Alvast fijne feesten toegewenst!
  xx Nadia

 22. Wauw; ik doe graag mee voor de kleur coral bliss. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) / instagram (melissamaas1984) Gr. Melissa

 23. Super actie! Ik vind de kleur angel echt heel mooi. Ik zou deze kleur echt iedere dag dragen!
  Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), volg je ook op twitter en heb het bericht getweet (@Ehlands). Veel succes, Emharing@ziggo.nl

 24. Heey, wauwie wat een toffe winactie heb je georganiseerd! Helemaal leuk zo, vooral met de alle feestdagen voor de deur! Ik doe natuurlijk ook graag mee, net als de andere dames om ook een kansje te wagen op dit leuke cadeau! Heb zelf ook 1 lipstick van MAC, en dat is echt mijn favoriet. Wat een fijne lipsticks zijn dat. Ik heb een paarse, maar zal ook graag de Candy Yum Yum willen hihi.. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen;-)…. Ik wens iedereen fijne dagen!
  Groetjes ilsiee

 25. Wat super dat je een MAC lipstick weggeeft! Ik heb er nog geen, want ik vind ze iets te prijzig, maar Please me staat toch wel al lang op mijn verlanglijstje. Please me zou ik dus heel graag willen winnen :)
  Ik volg je op bloglovin (riannx) en op instagram (riann2011)

 26. Omg, is dit dé kans voor mijn eerste mac-lipstick? Ik doe heel erg graag mee! Alle verplichte stapjes gedaan en ik zou kiezen voor de Paramount :D

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

 27. Fantastische winactie! Ik doe graag mee en heb ook de extra stappen gedaan. Maar wat een opgave om een keuze te moeten maken! Ik ga voor All Fired Up (Retro Matte)!

 28. Wel heel verleidelijk zeg! Maar ik draag bijna nooit wat op mijn lippen. En volgens mij is een Mac lipstick toch wel een holy grail!! Dus die gun ik een echte fan. Ik wacht nog even af… :-P

 29. Wat leuk! Ik zou graag kans maken op deze prachtige kleur:
  Blossom (lustre) Hiervoor heb ik alle verplichte dingen gedaan.
  xx Jolijn.

 30. Hi Lisanne ik volg je op instagram (mirandastweets) en heb je gevolgd op twitter @mirandastweets en geretweet en ik zou dolgraag MAC Lipstick
  Pure Zen (cremesheen) willen als ik deze waanzinnige actie zou winnen.. ik wacht in spanning af en wens je hele fijne kerstdagen toe.. liefs miranda

  1. Hoi Miranda, lees je even goed de voorwaarden (die ‘moeten’) door? Anders kan ik je deelname helaas niet mee laten tellen. Jij ook een fijne feestdagen!

 31. Hoi , wat een leuke winactie ! Ik ben helemaal gek op MAC maar heb eigenlijk nooit een lipstick er van geprobeerd ! Het lijkt me heel erg cool om (als ik win ) please me te winnen ! Ik volg je op bloglovin en instgram ! Veel groetjes van Maaike ( 11 jaar heb toestemming van ouders )

  Ps. Ik ga volgende week naar Ameland ! Misschien zie ik je wel!! ( lijkt me wel heel erg cool !! )

 32. OH WAUW!
  Ik doe hèèl erg graag mee en wil graag kans maken op de lipstick Captive.
  Ik volg je via bloglovin, Instagram en twitter.
  Nu heel hard duimen :)
  Fijne feestagen.
  Liefs, Priscilla

 33. Wauw ! Echt een hele lijke win-actie, want wie wil nou niet een MAC lippenstift? Zelf heb ik nog niks van MAC, omdat tja 80 euro in de maand daar kom je niet erg ver mee.

  Ik ben zelf fan van de kleur Shanghai Spice& ik heb je gevolgd op Bloglovin, Instagram (ik heet marmotlama). Ik heb de actie op twitter geplaatst (mijn naam is nicolebabette) en ik heb je gevolgd. :) Nu nog heel hard duimen.

  Prettige feestdagen oxox
  Nikki

 34. Ooooh wat een gave winactie! Ik doe graag mee hoor! Ik zou dan voor Please Me gaan! Ik volg je op Bloglovin, Instagram(beautybylj) ik volg je ook op Twitter en heb getweet! (Bolleke08) XXX

 35. Hoi, wat een leuke winactie! Ik vind angel een supermooie kleur. Ik volg je op bloglovin, facebook, instagram en twitter. Ik tweette ook over je winactie. <3

 36. Ik doe graag mee! Ik volg je op Facebook en op Bloglovin’. De mooiste kleur lipstick vind ik MAC Red! Lijkt me een hele mooie kleur rood, met een satin finish.

 37. Supertoffe winactie zeg! Ik volg je via bloglovin(miloupieterse) en via instagram (@miloupieterse).

  Ik zou graag de lipstick Please Me willen winnen. Het lijkt mij een hele mooie kleur!

 38. Oh Wow. Ik zou eigenlijk heel stoer voor een felle kleur willen kiezen maar ik kies safe voor de mooie kleur: Plink ( Lustre)
  – Ik volg je op Instagram
  – Ik volg je op Bloglovin
  – Ik volg je op FB
  Liefs,
  Berdien Renes

 39. Oei, wat een heerlijke actie, natuurlijk doe ik erg graag mee, Alsik zou winnen zou ik kiezen voor Lustering, deze kleur is behoorlijk opvallend en dat spreekt mij behoorlijk aan…Ik volg je op bloglovin en heb het artikel een like gegeven,..

  fingers crossed xx
  Groetjes Petra
  ( heelgewoondaglijks@gmail.com )

 40. Lekker last minute wil ik nog wel graag meedoen aan deze winactie. Ik ben gek op MAC lipsticks en zou ze inderdaad ook allemaal wel willen hebben. Ik zou voor de kleur Please Me gaan, een ontzettend mooie matte roze kleur.

  Ik volg je op bloglovin’ ook op instagram en twitter met de naam Itruelyme. Ik heb ook de tweet geplaatst.

  Wie weet maak ik nog wel kans zo last minute (:!

 41. Wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee. Heb net de hele tijd lopen zoeken naar swatches, maar het is wel echt een lastige keuze. Ik ben wel een half uur bezig geweest en ik denk dat ik voor Please Me zou gaan. Ik heb daar veel positieve dingen over gehoord en ben zo benieuwd naar de lipsticks van Mac! Ik zou het echt heel tof vinden om te winnen net zoals vele andere dames hier natuurlijk. Ik heb alles gedaan wat moest en nu nog maar duimen! Ben heel erg benieuwd naar de uitslag!

 42. Wat een gave winactie! Ik heb zelf Mac Please Me al heel lang op mijn wensenlijstje staan, prachtig voor elke dag! Heb zelf nog geen enkele Mac lipstick in mijn bezit, ben zo benieuwd of ze echt zo geweldig zijn als ik overal lees.
  Verder volg ik je op Bloglovin’ en op Instagram!

 43. Oeeh wat een toffe winactie! Ik doe op het laatste moment graag nog even mee. Ik volgde je al op Bloglovin onder de naam Fabienne Otten, ook op Twitter en Instagram volgde ik je al met gebruikersnaam FabienneO. Ik heb de tweet getweet! Ik zou heel graag de kleur Please Me willen winnen.. Het is als beautyblogger toch wel een beetje gênant dat ik nog niks van MAC in mijn bezit heb!

 44. Wow, ook al zo mooi!! Mijn voorkeur zou uitgaan naar Chatterbox.
  Ik volg je op Bloglovin’, Facebook, Instagram en Twitter & heb al je winacties natuurlijk even ge-retweet!

  Geniet van jullie zwangerschap & je vakantie!

 45. Hoi Lisanne! Superleuke winactie, ik doe mee! Ik zou graag Pink Plaid willen winnen! Ik volg je op bloglovin en als extra kansen volg ik je op instagram en heb ik je gevolgd op twitter en erover getweet!

  liefs demi.

 46. Wauw, wat een enorm gave winactie! Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op Instagram (superhettie), bloglovin, en Twitter (Miss_Roxx)
  Ook heb ik getweet: https://twitter.com/Miss_Roxx/status/555455165378351104 en mijn mailadres in het daarvoor bestemde vakje achtergelaten.
  Mijn keuze is ‘Craving’. Een prachtige lipstick die al een tijdje op mijn wishlist staat. Een juweeltje!
  Gefeliciteerd nogmaals met jullie zwangerschap en met je blog b’day :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *