Winactie

Winactiemaand | Tastea Frozy Cozy + bijbehorende theebeker

Theeliefhebbers opgelet! Het is weer zondag en vandaag heb ik een toffe winactie, speciaal voor jullie! Ik weet als geen ander hoe blij lekkere, goede en speciale thee je kan maken. Afgelopen zomer maakte ik kennis met het theemerk Tastea. Ik was razendenthousiast en was helemaal in mijn nopjes met de Ibiza thee en bijbehorende theebeker. Inmiddels is de winter daar en heeft Tastea ook daarvoor een bijbehorende LE smaak; Frozy Cozy. Drie keer raden wat jij kunt winnen vandaag…

Tastea werd in 2016 opgericht door de founders & owners die altijd al geïnteresseerd waren in de heilzame werking van thee. De verschillende 100% natuurlijke theekruiden combinaties kunnen je op elk stadium van je leven ondersteunen.

Frozy Cozy is een echte winterthee. Proef de winter en vervang de warme chocolademelk met slagroom voor dit betere en luxere alternatief. De geur, de smaak en de warme tinteling door je smaakpapillen laten je thuiskomen in een gingerbread huisje. Taste the goodlife!

Ingrediënten: Black Tea Assam, -South India, date (date, rice flour), cinnamon sticks, Green Tea China Sencha, orange peels, natural flavouring, star anise, clove, cardamon, cardamon powdered, nutmeg, bourbon vanilla.

De theebeker is ook ideaal. Je doet er een schepje losse thee in, giet het water erbij en sluit de beker af met een zeefje. Doordat de beker dubbelwandig waardoor de thee lekker lang warm blijft én je je vingers niet verbrandt. Het fijne is dat ik zelf, wanneer ik de beker leeg heb, ik deze rustig nog een keer met heet water kan bijvullen zonder dat ik de theeblaadjes hoef te verversen. Uit een schepje kan ik dus rustig twee of drie bekers halen. Nóg een voordeel!

Hoe maak je kans op Tastea Frozy Cozy en de theebeker?

♥ Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
♥ Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

De komende weken komt er elke zondagochtend een toffe actie online. De acties lopen op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Tastea winactie loopt t/m 31 december. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

62 thoughts on “Winactiemaand | Tastea Frozy Cozy + bijbehorende theebeker”

 1. Lijkt me een heerlijke thee, ik maak dus graag kans 😊 Ik volg je op Instagram en op Facebook. Op FB heb ik ook een mede-theeliefhebber getagd 😁

 2. Sinds de aanschaf van de quooker steeds meer thee gaan drinken, ik wil dit graag eens proberen!
  & natuurlijk volg ik je al via Facebook en Instagram

 3. 😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige heerlijke tasttea willen winnen zodat ik en mijn zussen de feestdagen en 2018 kunnen genieten 🌨️❄️☃️ wie wil dat nou niet, doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel 💖laten stralen op mijn Facebook tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen #Spannend🍀🍀🍀🍀 fijn Weekend 😘🎄🎅

 4. ik doe mee, super leuk deze actie en zo handig! Ik doe ook mee via facebook en intagram! (anne van leeuwen / dutch_vegetarian)

 5. Wat een heerlijke thee lijkt me dit, ik loot graag mee! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Twitter (@glambertgirl77) en Instagram (Truusje26).

 6. Goedemorgen!

  Wat een leuke winactie! Als diabeet zit ik tijdens het jaarlijkse gluhwein en warme choco moment altijd een beetje suf met mijn pepermuntthee… Wat zou het heerlijk zijn als ik met zo’n luxe thee écht mee kan doen met dit mooie momentje in onze familie! Wie weet gaan er dan zelfs wat jaloerse blikken mijn kant op! :D

  Fijne dagen gewenst!!!

 7. Ik ben erg benieuwd naar de thee en doe dus graag mee. Ik volg je op instagram (midnightxunicorn) en facebook (Michelle van Doremalen).

 8. Ik heb nog nooit thee van Tasty geproefd, maar ik heb er al veel positieve dingen over gelezen.
  Ik zou deze thee graag uitproberen en doe graag mee aan deze winactie.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen), Instagram (Liekevv24) en Twitter (_liekeee)

 9. Wat een smakelijke winactie. Ik heb je natuurlijk gelijk gevolgd op Twitter en op instagram :) en doe graag mee aan de winactie. Alvast fijne en warme feestdagen!

 10. Klinkt als een lekkere en gezonde manier om 2018 mn goede voornemens eindelijk eens daadwerkelijk te gaan uitvoeren! ;-)

  (twitter/insta/fb, liken/delen/comments, Elsbeth Johanne/@elsbethjohanne)

 11. Wat een heerlijke winactie ik hou erg veel van thee. Ik doe heel erg graag mee ik volg je via twitter en Facebook. Ik heb het gedeeld op Facebook, Twitter en Google+

 12. Jaaaaaaaa ik wil winnen. Ben een echte theeleut en die beker lijkt me echt ideaal. Ook op het werk. Plus ben benieuwd naar het wintersmaakje. Nu duimen dat ik win. (en ja, ik volg je dus nu hé)

 13. Wat een gave beker! Lijkt me ook heel handig om mee te nemen. Ik ben voor werk veel onderweg van de ene naar de andere cliënt en drink vaak te weinig. Op deze manier kan ik toch een lekker bakkie thee meenemen :) EN er zelfs meerdere keren van genieten ;)
  Ik volg je op Facebook en Twitter :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *