Moederschap Winactie

Denksport Junior | Squla Puzzelboeken (Review + Winnen!)

Al eerder reviewde ik Denksport Junior puzzelboeken voor (jonge) kinderen. Ik ben en blij enthousiast! In de tijd van digitale puzzels, apps en games is gewoon lekker ouderwets puzzelen oh zo fijn! Met de zomervakantie in zicht (ja jongens, hij komt dichterbij!) zijn puzzelboeken helemaal weer meer in trek. Met Squla Puzzelboeken van Denksport Junior vermaakt jouw kind zich onderweg en op vakantie zekerheden! Vandaag laat ik je de vier Squla boeken zien, helemaal in vakantiestemming! En oh, je kunt ze ook winnen!

Squla is natuurlijk al het leukste online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Squla wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Thuis oefenen geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Daarom ging Denksport Junior een jaar gelden de samenwerking aan met Squla. Want Denksport geeft op een speelse manier kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding, en helpt ook indirect woordenschat en denkvermogen te vergroten! Hiermee wordt het digitale stuk van Squla nu ook vertaald naar print.

Rekenhotel – Check in en reken mee

In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Letterflat – Taal- en spellingpret van A tot Z

In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Topotrein – Verken de wereld per spoor

De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

De boekjes zijn in principe geschikt vanaf 6 jaar (groep 3/4/5). Je kan als ouder zelf het beste inschatten of de boekjes het niveau zijn van jouw kind. Sommige dingen zullen nog te moeilijk zijn, andere dingen misschien te makkelijk. Maar de boekjes staan boordevol puzzels, dus er is genoeg te doen!

Als juf, docent en moeder word ik helemaal enthousiast van deze boekjes! Ze bevatten veel afwisselende spelletjes en puzzels welke stuk voor stuk leerzaam zijn. Sterk vind ik dat kinderen niet het idee hebben dat ze in een “werkboek” van school bezig zijn met lekker creatief bezig zijn en ondertussen van alles leren over letters, woordcombinaties, rekensommen, klimaten en topografie. Mijn favoriet is absoluut Vlucht Q, waar kinderen op jonge leeftijd al kennis maken met verschillende vreemde talen, zo leuk!

Maak kans op één van de vier puzzelboekjes van Squla! 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Vertel op welke puzzelboek jij graag kans wilt maken. Doe je dit niet, telt je deelname niet mee!
♥ Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Squla Denksport winactie loopt t/m 17 mei. De winnaars worden na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

De puzzelboekjes van Squla Denksport Junior zijn verkrijgbaar bij de boekhandel of online via de webshop van Denksport en kosten €5,95 per stuk.

 

13 thoughts on “Denksport Junior | Squla Puzzelboeken (Review + Winnen!)”

  1. Enorm leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn dochter en de voorkeur gaat uit naar Letterflat.
   Volgen doe ik via Facebook en Twitter.

 1. Ze zijn allemaal leuk! Maar ik moet er eentje kiezen, dus dan doe ik dat ;-). ik ga voor het rekenhotel, ik denk dat mijn zoontje dit wel als een leuke uitdaging ziet. Ik volg op Facebook en Bloglovin.

 2. Super leuk. De kinderen in mijn groep vinden squla ook geweldig. Ik zou voor ze meedoen voor een boekje ‘rekenhotel’. Ik volg je op facebook, insta en twitter.

 3. Ik doe graag mee voor t boekje Letterpret.
  Mijn dochter speelt graag Squla via de app en je merkt dat ze dit leuk vindt en zo stiekem aan t leren is zonder dat ze t zo voelt.
  Ik heb meegedaan via Facebook,Twitter en Instagram.

 4. Oh wat hou ik van puzzelen…
  De In de Letterflat omdat dit zo leerzaam is.
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie.
  Ik volg je op al je social med.k..

  1. Oeps er ging iets mis want ik was niet klaar met wat ik allemaal al gedaan heb….
   Reactie’s laat ik achter dwz,. overal op jou soc.k.med. alwaar je deze winactie gelaagtsd heb, had.
   Ik follow en like je artikel maar ook reageer ik dat ik meedoe onder deze post alwaar je dit geplaatsd had.
   Op twitter alwaar ik je volg zal ik dit tweeten en jou tweet hiervan retweeten.
   Deze post op je fb. pagina die ik allang like dit sharen en er een reactie achterlaten.
   Je insta volg ik en ook daar zal ik bij deze post een reactie achterlaten.

   Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *