Winactie

Winactiemaand | Een prachtige Shopper

Shoppers zijn in! Ze zijn super praktisch, stijlvol, bieden genoeg ruimte en helemaal hip! Gisteren kon je mijn nieuwste aanwinst op tassengebied al bewonderen. Vandaag is het mijn beurt om jullie weer blij te maken! Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik namelijk ook voor jullie een leuke tas uitzoeken. Ik koos deze neutrale, donkergrijze shopper. Die is toch perfect voor iedereen? Hoe je kans maakt, lees je onderaan deze post!

Deze shopper is gemaakt van mat ruw donkergrijs leer. Hij is lekker ruim en biedt daardoor plek voor alle spullen die je onderweg mee wilt nemen. Omdat het een shopper is, is de tas niet verdeeld in vakken. Om toch snel bij je belangrijkste spullen te kunnen komen zit er een bag-in-bag aan een koortje. Zo heb je toch snel je portemonnee of telefoon bij de hand.

Hoe maak je kans op deze mooie shopper?

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Deze winactie loopt t/m 7 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

 

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

68 thoughts on “Winactiemaand | Een prachtige Shopper”

 1. Prachtige bag en van mijn favoriete shop maar ook de kleur waar ik van hou 😍
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie…
  Jij schrjft mooie, fijne en hele goede artikelen….
  Ga zo door…..
  Deze post love ik op bloglovin, laat ik een reactie achter bij de foto van dit artikel op je fb. pagina, save ik de tweet die jij plaatsd op jou twitter en plaats ik een reactie bij de post op je instagram van dit artikel.
  Deze soc.med.k.. zijn waar ik jou al lang volg:

  Bl. chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Deze tas/shopper is zó mooi!😍 Ik doe mee, super leuk, en je blog is ook zo leuk!💕

  Ik doe ook mee op instagram en Facebook, en ben je gaan volgen op twitter!

 3. Wow, ook een leuke tas! Deze zou goed bij mij passen. Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je op facebook en instagram (accounts zijn ook mijn naam). Twitter heb ik niet.

 4. Wauw! Wat een gave tas. Doe graag mee,zou hem goed kunnen gebruiken bij mijn nieuwe hbo studie en baan die starten begin feb. Start van een nieuw begin na 7 jaar fulltime alleen maar mama te zijn geweest. Nu mama met een missie!! Ik heb alleen Facebook en Instagram en heb daar de stappen dan ook gevolgd.

 5. Wow, wat een mooie shopper.
  Zie mij er al mee lopen!!!
  Ik heb geen Facebook enz, maar volg op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 6. Ik vind het echt een geweldige tas! (goed uitgekozen ;-)) Zie mezelf er al helemaal mee rondlopen!
  Heb geliked en gedeeld op Facebook en twitter en geliked op insta (Elsbeth Johanne / @elsbethjohanne)

 7. Wat een gave tas! Ik volg je op Facebook en Instagram en doe graag mee om in aanmerking te komen voor dit coole exemplaar!

 8. Leuke tas! Ik heb nog geen shopper. Ik neem nu altijd een re-usable opvouwbaar nylon tasje mee.
  Ik heb geen FB, IG en twitter, maar ik volg je op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 9. Dat zou een heel leuk verlaat verjaardagscadeau zijn! Ik word de 30ste 26 jaren jong! Deze tas lijkt mij ideaal. Een lekker groot vak waar alles in kan en je als een echte vrouw nog even flink kan zoeken!

  En zeker het kleine tasjes erin is handig voor mijn sleutels en pasjes! Ik ben nu al verliefd!

  Ik volgde je al op facebook. De rest heb ik niet sorry!

 10. Ik maak ook graag kans op deze mooie shopper! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, winactiebericht geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht geliked en geretweet) en Instagram (Truusje26, bericht geliked).

 11. Wat een geweldige actie weer en prachtig item om elke dag stijlvol mee naar het werk te nemen en doe dan ook heel graag mee! Volg je op Facebook en Twitter

 12. Hoi Lisanne,

  Ik volgde je al actief op Facebook (Britt Sparky) en zojuist ook op insta. Twitter heb ik niet. Te hip voor mij :P.
  Deze shopper is echt een eyecatcher voor mij! Ik vind hem geweldig, veel ruimte en toch compact in grote. Ik waag er graag een kansje voor.

  Alvast een fijn uiteinde gewenst :).

 13. Super gaaf!!! Ik maak heel graag kans op deze geweldige en handige shopper! Zowel op FB als instagram meegedaan! 💝🍀

 14. Wat een prachtige ruime shopper van mat ruw donkergrijs leer. En die bag-in-bag aan een koortje vind ik super bedacht! Zo heb ik toch snel mijn telefoon bij de hand. Ik maak heel graag kans!

  Ik volg You Nailed It via onderstaande media.
  – Facebook
  – Instagram (mirremeid)
  – Twitter (hellingmanm)

  De beste wensen voor 2018! Heel veel succes op al je social media kanalen.

 15. Daar ga is sowieso mijn lieve oma mee blij maken. Ik volg je op instagram <3 yyouss.raa complimenten ik ken je blog nu pas en gelijk vind je stijl leuk. De beste wensen voor 2018

 16. Wat weer een top winactie!!! Ik doe gráág mee! Ik ben niet een tassenmens, maar deze vind ik écht geweldig!!! Ik ga dus maar hard duimen denk ik? Hopen op een hele hoop geluk! :)

  Ik volg je via alle kanalen en wens je een fijn, gezond, onvergetenlijk 2018, maar er iets moois van! :D

 17. Wauw, deze is echt prachtig! Mijn tas is gisteren helaas overleden, probeer toch altijd nét iets te veel mee te nemen. Ik heb je gevolgd :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *