Trouwen

Wedding Wednesday | M’n haar en make-up

banner

Vandaag schrijf ik de – voorlopig – laatste Wedding Wednesday voor jullie. Inmiddels is het een maand geleden dat Pris en ik getrouwd zijn en hebben jullie al een hoop kunnen meekijken door middel van de Wedding Wednesday’s van de afgelopen tijd. Er zijn heus nog een aantal dingen die ik zou willen en kunnen bespreken over de bruiloft. Ik beloof daarom ook dat de Wedding Wednesday écht nog wel terug komt. Alleen niet meer elke week. Zo wil ik jullie graag nog een kleine sneakpeak geven over de gehele dag en avond. Alleen wacht ik nog op foto’s, dus dat duurt nog eventjes. Wanneer jullie nog leuke ideeën hebben of dingen die jullie graag willen zien en/of lezen, hoor ik dat natuurlijk graag! Voor nu laat ik jullie mee kijken in het beauty gedeelte van de bruiloft! Mijn haar en make-up!

Make-up.
Om acht uur ‘s ochtends stond m’n lieve schoonzus al op de stoep om de make-up van iedereen te verzorgen. We hadden al eerder een proef make-up gedaan waardoor we precies wisten hoe het moest gaan worden. Het leuke is dat zij zelf met dit idee kwam. Ik ha namelijk het idee om het neutraal met bruintinten te houden. Omdat onze sfeerkleur blauw was, besloten we ook een blauwe ooglook te proberen. Die was zo geslaagd, dat ik om was. Blauw moest het worden!

DSC_0128

Zo op het eerste gezicht lijkt het heftig, maar omdat ik een bril heb, valt een hoop van de ooglook altijd weg. We gebruikten mijn goede oude 88 shimmer palette (kwam die ook nog eens van pas). Er onder had ik al een basis aangebracht van Catrice. Mijn ooglook heeft het de hele dag én avond prima volgehouden. Toppertje, die Prime and Fine Eyeshadowbase! Uiteraard bracht ik op mijn wimpers waterproof mascara aan, want tja, stiekem had ik die af en toe best even nodig. Ik gebruikte de waterproof versie van mijn favoriete mascara van Catrice; Glamour Doll Volume Mascara.

Amelandfoto-72

Amelandfoto-65

Nagels.
Over mijn nagels was Pris héél duidelijk: niet té veel priegeltjes en dingetjes. Gelukkig houd ik daar zelf ook niet van en wilde ik het, net als de rest eigenlijk, heel subtiel houden. In eerste instantie wilde ik gewoon een French bij mezelf lakken, maar mijn nagels werkten helaas niet echt mee. Daarom zette ik de avond vóór de bruiloft nog zelf een french gel zodat ik toch mooie lange nagels had tijdens de bruiloft.

Amelandfoto-212

Op de nagel van de rechter ringvinger bracht ik een zilveren strass steentje aan voor nét dat beetje extra. En, kijk eens goed naar Pris haar nagels… Zelfs haar nagels mocht ik laken (níet onder dwang!) met een subtiele blauwe glitter van OPI Last Friday Night.

Amelandfoto-212a

Haar.
Mijn haar werd gedaan door Marrit, een kapster hier van het eiland. Anderhalve week van te voren ging ik naar haar toe om mijn haar te laten knippen en kleuren. Daarna hebben we gelijk gekeken wat leuk was met mijn haar en een proefkapsel gedaan. Het fijne aan Marrit was, dat ze precies snapte wat ik wilde. Niet te truttig of moeilijk. Gewoon simpel, klassiek en toch nét even specialer dan ‘gewoon’.

DSC_0222

Marrit kwam ‘s ochtends ook tegen achten om ieders haar te doen. Natuurlijk had ik net die dag wat eigenwijze plukjes waardoor het nét wat langer duurde. Hihi. Na de fotoshoot met mijn vader is Marrit zelfs nog terug gekomen om toch het één en ander nog vast te zetten, wat een topper! Een hoop haarlak in en ik was klaar voor de dag. Zoals je op de foto’s ziet, springen er op een gegeven moment toch wat eigenwijze plukjes uit hier en daar. Dat krijg je met die wind hier op het eiland. ;) Gelukkig bleef de rest van mijn haar super zitten de hele dag en was ik er erg blij mee!

    Amelandfoto-151

Tot slot ben ik erg blij met deze foto, die Jantina maakte van mijn haar. Ik zou er zelf nooit aan denken om mijn haar op de foto te zetten, maar ik vind het toch wel super gaaf om te hebben! Wat een mooie foto!

Zo, dit was – voorlopig – de laatste Wedding Wednesday. Zoals ik al zei, zitten er nog verschillende posts in de planning en zijn ook suggesties van harte welkom. Ik vond het in ieder geval super om jullie mee te kunnen laten kijken met onze bruiloft. Bedankt voor jullie lieve reacties en likes, elke woensdag weer!

handtekening

9 thoughts on “Wedding Wednesday | M’n haar en make-up”

  1. Je zag er mooi uit! De oogmake-up is inderdaad vrij kleurrijk maar door je bril wordt het inderdaad weer afgezwakt, wat het eindresultaat erg mooi maakt. Je kapsel was ook erg leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *