Trouwen

Wedding Wednesday | Dé jurk

banner

Afscheid nemen van de Wedding Wednesdays kan ik nog steeds niet en aan de statistieken te zien vinden jullie het ook nog steeds leuk om te lezen! Natuurlijk zullen de WW’s binnenkort wel afgelopen zijn of in ieder geval niet meer wekelijks verschijnen. Tot nu toe heb ik in ieder geval nog genoeg om over te vertellen. Vandaag bespreek ik een onderwerp wat toch wel door velen als één van dé ‘belangrijkste’ items van de bruiloft wordt gezien. Door de vrouwen dan. Ik laat jullie een paar mooie kiekjes van mijn jurk zien, vertel hoe ik tot deze keuze ben gekomen en zien jullie foto’s van de pas sessie! Enjoy!

De aankoop.
Zoals velen van jullie weten, kocht ik mijn jurk bij Dream Dresses in Arnhem. Die dag nam ik jullie mee door middel van deze plog, die jullie allemaal massaal bekeken. Een tipje van de sluier (hihi) kregen jullie niet. Vandaag laat ik jullie echter wel een paar foto’s zien, die toen ook gemaakt werden maar nog aan niemand geshowd konden worden.

1

Door mijn kleine budget kon ik niet zo maar elke bruidszaak binnenstappen en deed ik eerst een poging bij Dream Dresses. Deze winkel verkoopt allerlei soorten jurken en heeft ook een kleine bruidsafdeling. Het was even goed zoeken maar uiteindelijk verdween ik toch met een jurk of tien (dank je mama en Lianne!) de paskamer in.

2

Na vier á vijf jurken kwam ik uiteindelijk met deze jurk de paskamer uit. Mijn moeders gezicht zei al genoeg en toen ik in de spiegel keek was het raak. Wauw, wat een mooie jurk! Toch twijfelde ik wel. Dit was helemaal niet de bedoeling! Ik zou in een ‘simpel’ wit jurkje trouwen en had het idee van een “echte” trouwjurk al een beetje uit mijn hoofd gezet in verband met het kleine budget. Maar, deze jurk zat wel als gegoten en paste perfect bij mij. Niet té, maar toch wel een echte jurk… Goed, eerst die andere vijf jurken maar eens passen.

3

Nadat ik alle jurken gepast had, waren er twee jurken die in mijn hoofd bleven hangen. Natuurlijk moesten ze beiden nog een keer worden gepast worden. Toen ik de jurk nog een keer aan had, wist ik het eigenlijk zeker. Dít moest ‘m worden! Nadat ik toch nog twee andere winkels bezocht had, ging ik kort daarna toch terug. Deze jurk kreeg ik niet meer uit mijn hoofd, ik had allang een besluit genomen. De jurk paste ruim (!) in mijn budget, ik kocht er nog een stola bij en ging helemaal happy terug naar huis.

De jurk.

4

Het was even zoeken naar foto’s die én blogproof waren én mijn hele jurk toonden. Maar, het is gelukt! Zoals je ziet had ik een strapless jurk aan met een uitlopende onderkant. De jurk liep heel licht asymmetrisch uit. De rechterkant was iets langer dan de linkerkant, maar dit is bijna niet te zien.

Amelandfoto-144

De japon was licht gevoerd met tule waardoor hij mooi wijd bleef staan. De jurk is van taft en het bovenlijfje stevig gevormd waardoor hij perfect bleef zitten. Geen continu gehijs aan mijn jurk dus. Oké, af en toe even corrigeren was wel nodig. ;) Tijdens het feest heb ik gedanst, gesprongen, geroeid op de grond (tja, je doet die jurk toch maar één keer aan) en vooral heel hard gefeest! En het mooie was, mijn jurk deed lekker mee. Dé perfecte trouw- en feestjurk dus!

Amelandfoto-55

Hoewel ik in eerste instantie niet héél veel waarde hechtte aan een jurk, hij moest wit zijn en vooral niet te duur, ben ik wel heel blij dat ik uiteindelijk wel in een ‘echte’ trouwjurk getrouwd ben. Het maakte het prinsessengevoel helemaal af. ;) Mocht je nou ook op zoek zijn naar een budgetproof jurk voor een gala, feestje, trouwerij of je eigen bruiloft, dan raad ik je Dream Dresses in Arnhem zeker aan. Budgetproof, klantvriendelijk én heel veel keus. Voor meer informatie over de winkel en hun collectie, kun je terecht op de site.

Stiekem wel jammer hè, dat je zo’n mooie jurk maar één keer draagt…… Zullen we gewoon nog een keer trouwen, Pris? ;)

handtekening

Een uitgebreid verslag over mijn jurkenjacht lees je hier!

13 thoughts on “Wedding Wednesday | Dé jurk”

  1. Aaaaw waaauw wat een mooie jurk! En wat heb je dit artikel toch heerlijk geschreven, echt een fijne schrijfstijl <3 Ik genoot met je mee op deze manier. Je bent een beauty, super mooie foto's!

  2. Ja ik zou gewoon elk jaar opnieuw trouwen, kan je hem elk jaar weer aan ;)
    Vind hem trouwens echt prachtig! Strapless had ik ook, en mooi uitlopend; echt een mooie jurk!

  3. Wat een prachtige jurk zeg, wauw!! Hij staat je echt fantastisch :D
    Tegenwoordig ben ik helemaal verslaafd aan Say yes to the dress, zo’n leuk programma met zoveel mooie jurken!

  4. Ik vind het een simpele maar super mooie trouwjurk. Echt een echte trouwjurk! Goed dat je daar toch voor gekozen hebt, je zag er prachtig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *