Fashion

Fashion By Dionne | What To Wear?

!cid_B596828B-F329-476D-B5E5-E7023A01992B

Door Dionne – Het is dinsdag, dat betekent dat ik weer een fashion artikel mag schrijven voor de blog van Lisanne. Deze keer heb ik drie verschillende soorten outfits samengesteld. Het samenstellen van outfits vind ik erg leuk, daarom heb ik hieronder weer een paar leuke combinatie voor jullie gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om drie verschillende soorten outfits samen te stellen, een festival outfit, een klassieke outfit en een stoere outfit.

Outfit 1

De eerste outfit is een outfit die ik zo zou kunnen aantrekken wanneer ik een festival ga bezoeken. Lekker stoer. Blote benen, stoere laarzen eronder en een hippe clutch. Om de outfit compleet te maken heb ik nog gekozen voor een statement ketting. Deze outfit vind ik persoonlijk erg leuk!

 !cid_B596828B-F329-476D-B5E5-E7023A01992B

Outfit 2

De tweede outfit is totaal iets anders als de eerste. Deze outfit is klassiek en vrouwelijk. Door een simpel jurkje te combineren met een blazer en paar mooie pumps ziet het er niet alleen vrouwelijk uit, maar ook nog eens feestelijk. Om deze outfit compleet te maken, heb ik ervoor gekozen om nog een simpele kettingen erbij te dragen. Zo is de outfit helemaal af.

 !cid_28AF1F6D-C53F-4D4B-A90D-E0C140CE8B18

Outfit 3

De derde en laatste outfit is een lekkere comfortabele outfit. Zo’n outfit is ook leuk voor een keertje. Persoonlijk heb ik echt niet altijd zin om op hakken te lopen, jurkjes te dragen en chique uit te zien. Ik vind het heerlijk om af en toe ook een comfortabele outfit te dragen. Daarbij lopen sneakers nu eenmaal lekkerder dan pumps. ;)

 !cid_40BDF45D-7A66-4974-B942-E1DB438997CB

Welke outfit is jullie favoriet?

Groetjes,
Dionne Knooren
http://www.diolifestyle.nl

 

4 thoughts on “Fashion By Dionne | What To Wear?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *