Nagellak

Catrice | Haute Future ‘Gem Into The Future’

IMG_0280

Het zal de nagellak liefhebbers niet ontgaan zijn, afgelopen en deze week heeft Kruidvat weer de 1 + 1 gratis actie op alle nagellak! Dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en toen Heleen aanbood om wat dingen mee naar Ameland te nemen maakte ik een lijstje (bedankt Heleen!). Eén van de lakken die ze voor me meenam is de speciale zilveren holo uit de Haute Future collectie van Catrice. Vandaag show ik ‘m jullie!

Allereerst wil ik jullie vast waarschuwen voor mijn nagels. Die zijn namelijk een hel. Ze breken continu af tijdens het werk, waardoor er nogal wat lengte verschil in mijn nagels zit. Ik twijfelde of ik wel zou gaan swatchen, maar ik vind het zonde om zo lang te wachten met deze review.

IMG_0275

De Haute Future Collectie bestaat uit zes lakken, allen met een holografisch of galactisch effect. Gem Into The Future is een zilveren lak met een holografisch effect. Toch is hij niet standaard zilver, de lak heeft iets extra’s waar ik jullie zo meer van laat zien.

IMG_0283

Eerst wil ik – wederom – mijn frustratie uiten over de kwast. Catrice, waarom?! Hij is ongelijk afgesneden wat het lakken niet echt makkelijk maakt. Aaahrg!

Untitled-2Dan hetgeen wat deze lak net even specialer maakt dan de gemiddelde zilveren holo. Als je goed kijkt in het licht, zie je namelijk allemaal kleine blauwe flakies! Hoe leuk is dat? En ook de dop doet leuk mee! Ik wil trouwens in het vervolg meer gebruik maken van gifjes, wanneer dit een toevoeging is. Zo zie je het effect namelijk nog beter. Ik hoor graag hoe jullie daar over denken.  IMG_0254 IMG_0256

Gem Into The Future dekt in twee laagjes prima. Hij brengt prettig aan en is perfect van substantie. Jammer van de kwast, dit vergt wat extra aandacht bij het lakken. Verder doet ‘ie het prima en droogt hij – net als vele andere holo’s – super snel. Een tweede laagje is dus zo aangebracht.

IMG_0259In het gewone licht lijkt de zilveren lak gewoon standaard, tot de zon erbij komt kijken! Hello Holo! Jammer genoeg zie je van de blauwe flakies bijna niets terug, alleen wanneer je héél goed kijkt. Maar holografisch is de lak zeker. Holo’s lak ik het liefst niet af met een topcoat, omdat ik van mening ben dat het effect dan minder wordt. Hierdoor blijft de lak wat minder lang zitten, op mijn nagels houdt ‘ie het zo’n twee á drie dagen chipvri vol. Untitled-3IMG_0265

Ik ben dol op holo’s, helemaal wanneer het zonnetje schijnt. Je nagels zijn dan echte blikvangers en net even anders dan al die andere ‘saaie’ manicures. Catrice heeft het goed gedaan, mooie holo’s maken is zo makkelijk nog niet. De toevoeging van de flakies vind ik erg leuk, jammer dat ze wegvallen op de nagels.

Catrice Haute Future is nog tot midden juni verkrijgbaar bij Kruidvat. Gem Into The Future en de andere lakken uit deze collectie kosten €3,59 per stuk. Deze week geldt nog de 1 + 1 actie op alle nagellak, dus sla je slag!

handtekening

14 thoughts on “Catrice | Haute Future ‘Gem Into The Future’”

  1. Mooi he! Ik heb ‘m ook staan maar moet ‘m nog op gaan doen. Ik vind de gifjes trouwens echt van toegevoegde waarde :) Effect is zo veel duidelijker want ik kan me zo voorstellen dat het een lastig te vangen effect is en dat is juist het bijzondere aan de lak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *