Trouwen

Wedding Wednesday | Update + Hairspiration.

hairspiration

Vandaag laat ik jullie weer een klein beetje meekijken in de voorbereiden voor onze grote dag. Hoewel 1 april nog een tijdje weg is, begint de dag en avond wel steeds meer vorm te krijgen. Buiten een kleine update, laat ik jullie vandaag ook een paar prachtige (bruids)kapsels zien waar ik mezelf wel mee zie rond lopen (als ik een grote dikke bos haar had).

Pris en ik hebben een notitieboekje waarin we alles opschrijven, to-do’s bij houden en de gastenlijst maken. Dat laatste zorgt voor veel leuke gesprekken tussen mij en Pris. Hoewel we van andere getrouwde stellen horen dat de gastenlijst wel eens voor spanningen, lastige keuzes en stress zorgen, liggen vrouw-lief en ik gelukkig aardig op één lijn. Een kleine bruiloft is wat betreft gastenlijst best moeilijk, want… waar trek je de lijn? Gelukkig weten Pris en ik onze weg daar aardig in te vinden. Hoewel de gastenlijst wel langzaam steeds iets groter wordt (wáár trek je de lijn) zijn we het nog altijd met elkaar eens en blijft het nog steeds een kleine bruiloft.

Hoewel we ons feest eerst thuis zouden houden, is daar een grote verandering gekomen. Uiteindelijk vind ons feest(je) plaats in de kampeerboerderij van een vriendin. Dit nam opeens een hele hoop zorgen weg! Zo hoeven we geen tenten meer te regelen en hoeven we ons geen zorgen te maken om het weer. Weer of geen weer, wij hebben een gezellige feestlocatie. Dit bracht meteen weer meer mogelijkheden met zich mee. Er is namelijk één ding wat ik altijd gezegd heb over mijn bruiloft. Klein, groot, uitbundig of intiem, ik zou héél graag een dansje (of twee) willen maken. Doordat we ineens een overdekte (feest)locatie hebben, is daar ineens de gelegenheid voor. Een collega van mij is DJ en we hebben hem gevraagd om 1 april als optie open te houden. Het staat nog niet vast, maar gedanst worden gaat er sowieso! ;)

Minions

En dan, mijn haar… Tja. Hoeveel ik met make-up en nagellak bezig ben, zo weinig doe ik met mijn haar. Eén keer in de zo veel tijd gooi ik er een kleurtje in en laat ik het bijpunten. De haren op m’n hoofd kun je bijna tellen, zo weinig zijn het er en ook is het nog eens super zacht. Toch wil ik met de bruiloft wel iets leuks in mijn haar. Wat het gaat worden weet ik nog niet, maar ik wil het niet te strak en truttig, maar wel speels, classy en een tikkeltje romantisch. Daarom heb ik de afgelopen weken wat inspiratie op gedaan!

Braided Hair Styles Wedding Hair & Beauty Photos on WeddingWire

curlybun1

flowers

Like this hair-do...

Flower in the bride's hair / ShutterChic Photography

Love the sweep!

Zo gaat ons haar er ongeveer uit zien op Lorena's bruiloft!!

Zoals je kunt zien, vind ik bloemen in het haar wel ontzettend gaaf. Het liefst zou ik mijn favoriete bloemen in mijn haar dragen, gerbera’s. Maar goed, dat is voor later. Vind je het nou leuk om mijn Wedding Inspiration te volgen? Volg me dan op Pinterest, hier pin ik een hoop inspiratie en ideeën voor onze bruiloft!

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens een wat uitgebreidere update te lezen! Tot snel!

x

12 thoughts on “Wedding Wednesday | Update + Hairspiration.”

  1. Oe I love weddings! Ik vind die kapsels die je hier heb gepost ook zo mooi! Ik denk dat ik zelf mijn haar grotendeels los zou doen omdat mijn vriend los haar het mooiste vind. Ik ben zo benieuwd hoe je eruit gaat zien!

  2. Ookal heb je niet veel/lang haar ik denk dat je er best een mooi bruidskapsel van kunt maken! Vooral als je met toupage gaat werken heb je ineens een bos haar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *