Beauty Nagellak

Victoria Vynn | Salon 5 Oils Complex

Goede nagel- en handverzorging kan naar mijn mening niet zonder een nagel(riem)olie. Toch heb ik lange tijd gezocht naar een goede olie of verzorgingsproduct. En om eerlijk te zijn dacht ik ook altijd dat een nagelriemolie een nagelriemolie was en dat daar tussen niet zo veel verschil kon zitten. Dat had ik verkeerd! Afgelopen maanden testte ik de Victoria Vynn Salon 5 Oils Complex. Dit is mijn ervaring!

Victoria Vynn

Victoria Vynn is een jong en snelgroeiend merk met een uitgebreid assortiment aan gellak, buildergels en base- en diverse topcoats. Daarnaast verkoopt het merk een scala aan nailart producten zoals pigmenten, glitters en paintgels. Niet voor niets dat zo veel nagelstylistes producten van Victoria Vynn gebruiken!

Victoria Vynn Salon 5 Oils Complex

Michelle van mijn vaak getipte Instagram account @michelle.ivak.nails werd ik gewezen op deze nagel(riem)olie. Zij swatch ook veel gellak en zweert dus bij een goede nagel(riem)verzorging. Ik heb de laatste tijd last van broze nagels en droge nagelriemen, dus in februari besloot ik deze aan te schaffen.

Victoria Vynn zegt zelf:

 • 96% natuurlijke olie
 • verzorgt de nagelriemen
 • versterkt de nagelplaat
 • voor de natuurlijke nagelplaat en als afwerking van de manicure
 • geschikt om in te masseren
 • voor handen en voeten
 • wordt goed geabsorbeerd, laat geen vettige laag achter

Het “5 Oils Complex” staat voor de vijf verschillende olieën die het bevat: macadamia- , argan- , amandel- , avocado- and jojoba-olie:

 • Macadamia Olie – vochtinbrengend, verzorgende en anti-verouderingseigenschappen.
 • Argan Olie – bekend als het „elixir van de jeugd”, bevat vetzuren, die essentieel zijn voor het herstel van de huid.
 • Amandelolie – verzacht en verstevigt de huid. Beschermt tegen factoren van buitenaf, bevat een groot aantal voedingsstoffen: mineraalzout, vitamine A, B, D en E en linolzuren.
 • Avocado Olie – 7 vitaminen-olie: vitamine A-B-D-E-H-K en PP, sterk vochtinbrengend, verzorgt en verzacht de huid.  Maakt de huid stevierg en versterkt de nagelplaat.
 • Jojoba Olie – wordt makkelijk geabsorbeerd door de huid. Verzorgend en hydraterend. Verzorgt en verzacht, bevordert de huidvernieuwing. Is een natuurlijke zonnebrandolie.

Nagels voor (eind februari 2020)

In februari begon ik met het aanbrengen van de olie. M’n nagels zijn kort vanwege het snelle scheuren en m’n nagelriemen van vooral mijn middel- en ringvinger zijn erg droog. Aangeraden wordt om de olie twee keer per aan te brengen, maar ik breng het zelf alleen ‘s avonds aan. Ik druppel met het pipetje een druppel op mijn nagels én achter mijn nagels. Ik wrijf het in en laat het intrekken. In het begin van de corona periode gaat het even wat minder en begin ik zelfs weer met nagel- en velletjes bijten. Eind april pak ik alles weer op en investeer ik flink in mijn nagelverzorging.

Nagels nu (juli 2020)

In juni begon ik echt resultaat te merken. Mijn nagels groeien sneller (natuurlijk ook door de zon) maar zijn vooral weer sterker aan het worden. Perfecte nagelriemen en “harde” nagels zal ik nooit krijgen, maar het zijn geen slappe en dunne nagels meer die ik zo om kan buigen als rietjes. Je ziet aan mijn witte tips dat je er nog steeds lichtjes doorheen kunt kijken, maar ze zijn echt een stuk steviger en gezonder geworden. Daarnaast zie je vooral het verschil in lengte. Dit heb ik bereikt in combinatie met de Peel Base van Pink Gellac. Zo kon ik mijn nagels stevigheid meegeven zonder dat ik het moest afweken en dergelijke met remover.

(Als je het verwijderen van gellak overigens op de juiste manier doet, hoeft dit absoluut geen negatief effect te hebben op de conditie van je nagels!)

De olie gebruik ik bijna elke avond. Ik vergeet het ook wel eens, maar ik breng het vaker wel dan niet aan. Ook wanneer ik mijn nagels heb gelakt én wanneer ik mijn gellak verwijder, is dit standaard iets wat ik daarna royaal aanbreng. Het doet echt veel voor mijn handen, huid en mijn nagels. Het potje van 30 ml is heel zuinig in gebruik, dus voorlopig kan ik even vooruit!

De Victoria Vynn Salon 5 Oils Complex is o.a. verkrijgbaar bij Bol voor €12,50 (9 ml) of €20,40 (30 ml).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *