Nagellak

Pink Gellac | Miami Vibe Collection

Naast de Fantasy Collectie die ik je vorige week al liet zien, kwam Pink Gellac vorige week met nóg vijf nieuwe kleurtjes! Bij het openen van het pakketje werd ik helemaal enthousiast; deze Miami Vibe collectie is dé zomercollectie die mijn hart sneller doet kloppen. Prachtige, vrolijke, zomerse kleurtjes in verschillende tinten. Dat is de nieuwe Miami Vibe Collection! En ik heb ze voor je geswatcht!

De lakken van Pink Gellac zijn lakken die je onder een UV of LED lamp uithardt. Je hebt hier naast de lak, ook een speciale base- en topcoat voor nodig. Hoe dit werkt lees je in deze blogpost over de Starterkit van Pink Gellac

De Miami Vibe collectie bevat vijf sprekende kleuren die ook nog eens perfect bij elkaar passen. Wanneer je graag experimenteert met verschillende kleurtjes of je tenen met je vingers wil matchen, dan is deze collectie ook helemaal geschikt voor jou! Heerlijk zomers! De oplettende lezer ziet overigens ook dat de flesjes veranderd zijn. Dat klopt! Pink Gellac heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Daarover lees je komende week meer!

369 Surfing Blue

Surfing Blue is intens blauwe kleur. Geweldig mooi voor in de zomer, als je het mij vraagt. De kleur dekt in twee laagjes en knalt van je nagels af. Gaaf!

370 Florida Pink

Nog een knaller is de donkere roze in deze collectie; Florida Pink. Fuchsia roze en in het zonlicht bijna neon te noemen. Roze is altijd goed. Deze snoeperige kleur is ook perfect voor je teennagels aangezien deze kleur eigenlijk overal bijpast.

371 Palmbeach Green

Wauw, een kleurtje die ik zelf niet zo snel zou dragen maar wel enorm tof vind, is Palmbeach Green. De kleur is in het echt een tikkeltje donkerder, maar ook deze knalt van je nagels af in het felle zonlicht. Een toffe toevoeging in deze collectie; een gewaagde en originele kleur!

372 Coral Pink

In eerste instantie dacht ik dat Coral Pink veel zou lijken op een roze kleur uit de Tropical Island collectie, maar Pink Gellac weet wederom een net andere tint te creëren. Deze kleur is de knaller van deze collectie en super fel! Op de foto oogt hij roze, maar met andere lichtinval kan hij ook meer naar oranje neigen. Tof! Overigens lakt deze kleur wel een stuk lastiger dan de andere – wat dunnere – lakjes aangezien deze aardig dik is.

373 Key Largo Purple

Als laatst kan een mooie diepe paarse kleur niet ontbreken. Key Largo Purple sluit perfect aan bij de rest door de heldere knallende kleur. Zelf kies ik niet zo snel voor paars, maar deze kleur vind ik toch best heel tof. Overigens wordt paars wel heel vaak gekozen wanneer ik nagels van andere vrouwen lak.

Miami Vibe doet haar naam eer aan. De zomerse, tropische vibe is met deze collectie zeker aangewakkerd! Vijf super mooie, heldere kleuren waarmee je sowieso de show steelt deze zomer! Mijn favorieten vind ik lastig te noemen! Ik vind ze alle vijf gaaf, al zou ik zelf het snelst voor de roze tinten gaan denk ik.

Pink Gellac is verkrijgbaar via de webshop, voor één flesje betaal je €15,- maar er zijn ook regelmatig leuke aanbiedingen! 

 

1 thought on “Pink Gellac | Miami Vibe Collection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *