Nagellak

Trind | Spotlights On!

Yesss, ready for some swatches? Met de feestdagen en de winter in het vooruitzicht schieten de nieuwe collecties als paddenstoelen uit de grond. Trind lanceerde vorige week de nieuwe herfst- en wintercollectie Spotlights On! Deze collectie is gevuld met Hollywood-glamour, Saturday Night Fever en Metallics. Helemaal geschikt voor de feestdagen!

Het is showtime! Dit herfst- en winterseizoen zet TRIND de SPOTLIGHTS ON. Deze collectie is gevuld met Hollywood-glamour, Saturday Night Fever en Metallics. Hollywood Bling schreeuwt ‘‘draag me deze winter!’’. Deze 3D-lak geeft je nagels een supercool, holografische zilverkleurige look. Helemaal in de trend van het winterseizoen. Rockstar Ruby, Dancing Juke en Groovy Violet zijn juweeltjes die elke nagel laten glanzen. Devil Casanova en Rolling Blues zijn de klassiekers op de lijst.

De lakjes van Trind komen in flesjes met een inhoud van 9 ml. De flesjes zijn typisch Trind met een mooie lange zwarte dop. De kwastjes zijn zoals ik ze het liefst zie. Stevig, breed en licht rond afgerond. Zoals ik al eerder noemde, ken ik Trind voornamelijk van hun goede nagelverzorging. De kleurtjes heten dan ook Caring Colours, mooie kleuren die daarnaast ook nog zacht en verzorgend voor je nagels zijn.

Hollywood Bling CC307

De blikvanger én ultieme kerstlak als je het mij vraagt. Ik dacht even dat hij veel leek op één van de kleuren uit de vorige wintercollectie Lost Galaxy, maar hij is een stuk “koeler” van kleur. Deze glitterlak heeft zilveren en gouden glittertjes en is super mooi!

Rolling Blues CC308

Wil je iets klassieker iets minder opvallends en toch klassiek? Ga dan voor de fonkelende sterrenhemel van Rolling Blues. Deze prachtige donkerblauwe lak heeft duizenden subtiele zilveren en blauwe glittertjes die oplichten bij kaarslicht. Super tof!

Dancing Juke CC309

Wow, catchy it is! Deze metallic lak geeft me een beetje Frozen vibes. Een toffe kleur waar je wel van moet houden. Hij dekt perfect in twee laagjes. Denk er wel om dat je netjes lakt, anders wordt ‘ie streperig.

Groovy Violet CC310

De andere kleur die er echt uitspringt is deze Groovy Purple lak. Metallic, maar wel anders dan Dancing Juke. De blauwige shimmers er in geven de lak echt een 3D feeling. Tof, zeker voor een feestje (in Corona style uiteraard).

Rockstar Ruby CC311

Wil je iets klassiekers maar toch glitters, dan Rockstar Ruby jouw lak. Een beetje een frambozen rode/roze lak vol met schattige roze en zilveren glittertjes. Snoepig als een zuurstok. Eén van mijn favorieten!

Devil Casanova CC312

Ik zeg het vaker, maar met rood kun je nooit mis grijpen. Deze Devil Casanova is door de oranje ondertoon inderdaad wat pittiger. Hij glanst mooi en dekt perfect. Altijd goed, dit soort tinten!

De nieuwe wintercollectie van Trind is weer een feestje! Perfect voor de feestdagen mét uitdagende, vernieuwende maar ook klassieke kleurtjes. Ze dekken perfect in twee laagjes en lakken daarnaast super fijn.

De Trind Spotlights On Collectie is te koop voor €10,15 (9 ml) per stuk. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *