Home

Mijn wensen voor onze badkamer

Een badkamer verbouwen kost geld, veel geld. Voorlopig staat dit nog niet op onze planning want er zijn echt andere dingen in huis die prioriteit hebben. Jammer is het wel, want onze badkamer… tja… is het eigenlijk nét niet. Hij is onlogisch ingedeeld, het water in de douche loopt wég van het putje in plaats van andersom en de vloer is rampzalig schoon te maken. Redenen genoeg om te dromen. Want, dromen mag… Toch?

Een bad, ik wil zó graag een bad

“Als je eenmaal een bad hebt, dan ga je er écht niet zo vaak in hoor!” is een opmerking die ik vaak hoor. Eerlijk? Ik geloof daar in ons geval helemaal niets van. Een bad mis ik echt, ik mag zo graag een relax moment nemen met een boekje bijvoorbeeld. Een bad zou echt ontspannend werken, dat weet ik zeker. Pris gaat ook graag in bad. Als het ooit lukt, dan komt die zeker in onze badkamer!

Een fijne verwarming 

We hebben wel een verwarming in onze badkamer maar die is zó onhandig. De knop zit mega hoog en daarnaast is hij gewoon onwijs lelijk. Hij is lastig schoon te houden en is gewoon een doorn in het oog. Best jammer, want niets is zo vervelend dan uit een heerlijke warme douche een koude badkamer instappen. Goede design radiators verwarmen je badkamer geleidelijk, zien er mooi uit, zijn goed schoon te houden én zijn daarnaast ideaal voor het droge van natte handdoeken (en dat gaat weer schimmel tegen).

Een toilet

Onze badkamer is niet super klein, maar mocht er ooit een badkamerverbouwing komen zullen we keuzes moeten maken qua indeling. Iets wat dan waarschijnlijk niet zal passen, maar wat ik eigenlijk wel mis, is een toilet boven. Eigenlijk is het een luxe probleem natuurlijk maar ik vind het zo naar om ‘s ochtends of ‘s nachts naar beneden te gaan. Daarbij gaat Jippe nu écht nog niet alleen naar beneden in het donker, dus is het dubbel feest als ook hij naar het toilet moet.

Een bredere wastafel

Een dubbele wastafel hoef ik echt niet. Nu de meeste grote kinderen deels op kamers wonen, is het veel minder spitsuur in de ochtend. Toch is ons huidige badkamer meubel zo ingericht dat je niet beide makkelijk voor de spiegel kan én de wastafel kan gebruiken. Best onhandig, want we gaan er wel allemaal tegelijkertijd uit vanwege mijn werk op school en Jippe die naar school moet. Wat meer ruimte zou gewoon heel fijn zijn.

Onze badkamer is nog van de vorige bewoners en op zich mogen we echt niet klagen. Toch zou een wat nieuwere en praktischere badkamer wel héél fijn zijn. Zeker om het schoon te kunnen houden, want dat mis ik nu echt. Maar een bad… die staat echt op nummer één!

 

1 thought on “Mijn wensen voor onze badkamer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *