Nagellak

Trind | Lost Galaxy Collectie

Mijn hartje gaat áltijd sneller kloppen van nieuwe nagellak collecties. De wisseling van seizoenen en de feestdagen die langzaam weer dichterbij komen betekenen ook dat er veel nieuwe collecties worden gelanceerd. Trind ken ik eigenlijk alleen van hun fenomenale nagelverzorging (klik hier voor de review) en vorige week kreeg ik de nieuwste collectie Trind Lost Galaxy opgestuurd. Tof om ook eens kennis te maken met hun kleurtjes. Swatches en mijn eerste ervaring, lees je in deze blog!

Voor het herfst/winter seizoen van 2019-2020 lanceert TRIND de Lost Galaxy collectie. Geïnspireerd door de galaxy, een collectie van 6 verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage. De luxe en rijke collectie bevat een metallic blauw, een donker nude, een bordeaux rood, een klassieke rood, een zwart met gouden glinstering en een gouden glitter. Met trots presenteren wij deze collectie, bestaand uit Drops of Jupiter, Nude Venus, Maroon Moon, Cosmic Red, Lost Galaxy en Gold Dust.

De lakjes van Trind komen in flesjes met een inhoud van 9 ml. De flesjes zijn typisch Trind met een mooie lange zwarte dop. De kwastjes zijn zoals ik ze het liefst zie. Stevig, breed en licht rond afgerond. Zoals ik al zei ken ik Trind voornamelijk van hun goede nagelverzorging. De kleurtjes heten dan ook Caring Colours, mooie kleuren die daarnaast ook nog zacht en verzorgend voor je nagels zijn.

CC295 Drops of Jupiter

Drops of Jupiter is een diepe schemering van metallic blauw met tinten van kobalt, indigo, en saffier glinstering. Doet denken aan een mystieke avondnacht.

Een diep blauwe kleur met een prachtige glinstering. Een tikkeltje metallic. Dekt fantastisch, op de foto draag ik maar één laagje. Voor de houdbaarheid raad ik twee dunne laagjes aan.

CC296 Nude Venus

Dit herfst en winter seizoen is bruin het nieuwe zwart. Alles behalve saai, Nude Venus is een lichtbruine, rijke nude tint, waarmee je helemaal on-trend bent.

Mijn persoonlijke favoriet! Een veilige nudekleur die toch net iets anders is dan (oud)roze. Een prachtige bruine kleur die dekt in twee laagjes. Wel wat lastiger te lakken dan de rest van de kleurtjes, hij lijkt wat dikker qua substantie.

CC297 Maroon Moon

Een absolute klassieker, Maroon Moon is een mooie bordeauxrode kleur, met tinten van kastanjebruin en robijnrood. Passend bij alles, een prachtige kleur voor de herfst en winter.

Is het rood of bruin? Deze kleur lijkt elke keer weer anders. Een super mooie klassieke kleur die perfect is voor deze herfstdagen. Past bij iedereen en denkt perfect in twee dunne laagjes.

CC298 Cosmic Red

Natuurlijk kan een klassieke rood niet in de wintercollectie ontbreken. Omarm de vurige rode kleur van Cosmic Red die direct doet denken aan de feestdagen.

Dé klassieke rode kleur die in het gewone licht wat donkerder is dan op de foto’s. Wat een klus om deze goed op te foto te krijgen zeg! Zoek je nog een mooie rode kleur die altijd kan, dan is Cosmic Red zeker wat voor jou!

CC299 Lost Galaxy

Laat de sterren in je voordeel werken in een galaxy waar sterren de vuurtorens van de hemel zijn. Denkend aan miljoenen vuurvliegjes die dansen in de avondlucht, Lost Galaxy is een unieke zwarte kleur met gouden glitters.

Gaaaaaf! Deze kleur heeft de naam van de collectie, een geweldige zwarte kleur bomvol glitters. Dekt fantastisch in twee laagjes en ik vind hem super tof! Ik draag zelden zwarte nagellak, maar deze ga je zeker weten terugzien op mijn nagels dit najaar of deze winter!

CC300 Gold Dust

Door de elegante mix van gouden glitters zullen je nagels net zoveel stralen als jij zelf. Een feestelijke kleur perfect voor de feestdagen.

Mijn andere favoriet! Een geweldige koele gouden glitterlak die het zeker goed doet tijdens de feestdagen. Op de foto draag ik twee laagjes en dat is echt prima. De lak zou overigens ook prima kunnen als topper over een andere kleur om het een feestelijk finish te geven.

Mijn eerste kennismaking met de kleurtjes van Trind is positief! Het zijn niet alledaagse kleurtjes die perfect zijn voor het najaar én de komende feestdagen. De dekking is indrukwekkend, alles dekt in twee dunne laagjes. De lakjes lakken prettig, al had ik met Nude Venus iets meer moeite. De Lost Galaxy is wat mij betreft een toffe collectie met voor ieder wat wils!

De Trind Lost Galaxy limited edition is te koop voor €10,15 (9 ml) per stuk. 

 

2 thoughts on “Trind | Lost Galaxy Collectie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *