Nagellak

Trind | Back to Nature Collection

Yay! Vandaag heb ik weer een nieuwe collectie voor jullie! Vorige week werden de nieuwe lente- en zomerlakken van Trind gelanceerd. Back to Nature is de Limited Edition voor dit voorjaar en bevat 6 natuurlijke tinten. Ik heb ze voor jullie geswatcht en vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Trind Back to Nature bevat zes kleuren die geïnspireerd zijn op de natuurlijk. Prachtige bloemtinten als roze, de dauw druppels op het gras en de groenige kleur van mos. Zes uiteenlopende kleuren, niet alleen wat betreft kleur maar óók wat betreft finish! Leuk! Trind nagellak bevat 9 ml en ook deze zijn onderdeel van de Caring Colors, kleuren die zacht en vriendelijk voor je nagels zijn.

Hydrangea

Rood of roze? Ik ben er nog niet helemaal uit. Hydrangeai – oftewel hortensia – is een koraalrode kleur. Fris en fel. Perfect voor de mooie dagen! De dekking van deze kleur is uitmuntend. Met twee dunne laagjes zit je helemaal goed. De finish glanst mooi. Leuk lakje!

Fairy Rose

Fairy Rose is een bijzondere. Deze zachtroze kleur heeft namelijk een matte finish. Hierdoor is wel wat oefening wat betreft aanbrengen vereist, de eerste keer ging het helemaal mis. Ik ben gewend om dunne laagjes op te bouwen, maar deze matte lak kun je beter iets dikker aanbrengen. Je moet snel te werk gaan, want Faire Rose droogt snel, héél snel. Met een glanzende topcoat tover je deze kleur overigens snel om tot een shiny finish, wil je hem mat houden, dan moet je geen topcoat aanbrengen.

Purple Zinnia

Eén van mijn favorieten uit deze collectie; Purple Zinnia. Deze paarsrode kleur heeft talloze gouden glittertjes waardoor ze extra zullen opvallen tijdens mooie zonnige dagen. De dekking van deze kleur is ook perfect, want met twee dunne laagjes ben je good-to-go. De houdbaarheid (met topcoat) is indrukwekkend. Na een week had ik alleen lichte beschadigingen aan de tips.

Hello Sunshine

Yay, weer een geel pareltje! Hello Sunshine is een vrolijke, cremekleurige lak met een satin finish. Niet zo mat al Fairy Rose, maar het komt wel in de buurt. Ook deze lak moet je dus zorgvuldig aanbrengen, want droge doet hij suuuupersnel!

Morning Dew

Mijn andere favoriet uit deze collectie, dat is Morning Dew. De ene keer lijkt hij grijzig, de andere keer meer pistache groen. Echt een pareltje die ik nog niet in mijn collectie had. Net als Hydrangea is dit een cremekleurige lak met een glanzende finish. Super mooi en fris, net als de ochtendauw.

Sparkling Moss

Knallend groen! Dat is Sparkling Moss. Een toffe, opvallende kleur met een metallic finish. Wanneer je netjes lakt, is deze niet streperig en dekkend met twee laagjes. Zelf zou ik niet zo snel voor deze kleur kiezen, maar hij is wel tof als accentnagel of bij een nail art bijvoorbeeld.

De Trind Back to Nature lakken zijn – net als vele andere kleurtjes en producten – vanaf nu verkrijgbaar via de webshop van Trind. Trind nagellak kost € 10,15 per stuk (9 ml). Met de kortingscode nailedit20 krijg je nu 20% korting op je aankoop. De code is geldig tot 30 juni 2020.

 

1 thought on “Trind | Back to Nature Collection”

  1. Wat een prachtige kleuren 😍
    Ik zal eens gaan kijken in de parfumerie shop…..
    Wil ze allemaal wel 👌🏽
    Fijn. om hiermee mij nagellak stash aan te vullen.

    Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *