Nagellak

Sinful Colors | 953 Unicorn

bannerPastelgeel kan altijd in het voorjaar en de zomer. Ik had er één van de Hema maar helaas is deze inmiddels oud en verdroogd in de prullenbak beland. Toen ik bij het Kruidvat deze mooie van Sinful Colors tegenkwam, gooide ik ‘m gelijk in mijn winkelmandje. Want pastelgeel mag niet ontbreken in mijn stash!

2015-03-25 14.28.36 2015-03-25 14.28.53

De kleur heet heel simpel Unicorn en dat is natuurlijk altijd goed. Zoals ik in mijn shoplog al vertelde, vond ik de lak in de uitverkoopbak. Waarom hij afgeprijsd was, weet ik niet, aangezien hij naar mijn idee niet bij een tijdelijke collectie hoort en op de site van Sinful Colors nog steeds beschikbaar is.

2015-03-25 14.29.10 2015-03-25 14.28.05

De kleur is gewoon pastelgeel. Niet meer of minder dan dat. Niet heel wittig, wel mooi aanwezig. Een heerlijke zomerse vrolijke kleur. Past wel bij Pasen, dacht ik zo! Het kwastje is simpel, iets dikker dan gemiddeld en recht afgesneden. Niks mis mee.

2015-04-01 12.12.10

Geel staat over het algemeen niet bekend om zijn goede dekking. Pastelgeel al helemaal niet. Unicorn dekt in drie dunne laagjes, waar ik in dit geval dus zeker genoegen mee neem. Breng je twee iets dikkere laagjes aan, dan zou het er ook mee door kunnen. Wel afhankelijk van de kleur van je nageltips.

2015-04-01 12.12.572015-04-01 12.12.36

De lak is van zeer prettige substantie, niet te dik, niet te dun en droogt redelijk snel. Zeker geen Essie of OPI kwaliteit, maar de droogtijd is niet slecht te noemen. Met drie dunne laagjes moet dat natuurlijk ook niet, dan ben je de hele middag bezig met het lakken van je nagels. De houdbaarheid is het enige minpuntje. Twee dagen, hoogstens. Dan begint hij zeker te chippen.

2015-04-01 12.13.05

 Een heerlijke lak voor dit voorjaar, prima dekkend voor een gele lak met een mooie glanzende crème finish. Ik heb in ieder geval een meer dan waardige vervanger voor mijn pastelgeel in mijn collectie!

Sinful Colors nagellak is verkrijgbaar bij de grotere Kruidvatfilialen voor €1,99 per stuk. Unicorn scoorde ik voor €1,-, dus zoek door die uitverkoopbak! En ach, anders is er ook altijd nog eBay

handtekening

5 thoughts on “Sinful Colors | 953 Unicorn”

  1. Wat een lief en zacht kleurtje! Ik heb zoiets van Revlon gekocht bij de Action, Buttercup heet hij. Lijkt hier enorm op, denk iets lichter nog :)
    Fijne paasdagen jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *