Nagellak

Action | Max & More Caviar Nails Set

IMG_0225

Action, wat ben je toch een heerlijke winkel. Elke keer kom ik er weer vandaan met meer dan dat ik eigenlijk kopen wilde. Maar hé, dat geeft niet, want het kost toch geen drol! Vooral bij de beauty en verzorging afdeling blijf ik graag even sneupen om te kijken wat voor een leuks ze nu weer hebben. En uiteraard liep ik de vorige keer weer tegen wat leuks aan; caviar nails setjes in allerlei vrolijke kleuren. Ik nam er één mee en reviewde ‘m voor jullie!

IMG_0227

De caviar set is niet helemaal nieuw bij Action. Al eerder zagen we zulke setjes in de vorm van nagellakflesjes (geïnspireerd op Ciaté). Nu zijn ze verkrijgbaar in setjes van twee. Twee vrolijke kleurtjes met bijpassende beads. De setjes zijn in allerlei combi’s te koop, ik nam de vrolijke roze/groene combinatie mee. In de flesjes zit 7 ml. lak en de beads zitten in doorzichtige doosjes (a la eBay).

IMG_0232

Het kwastje van de roze lak moest ik even een klein beetje bijknippen aangezien er twee haartjes uitstaken. Voor de rest is het flesje en kwastje prima, niks op aan te merken.

IMG_0838

Wauw, ik ben serieus verbaasd tijdens het lakken met dit mooie kleurtje! De lak dekt in één laagje goed, in twee laagjes perfect! Wanneer je één wat dikker laagje aanbrengt, kan dit zelfs voldoende zijn. De lak droogt zelfs verbazingwekkend snel voor zo’n goedkope lak. De kleur vind ik ook prachtig, een beetje koraal roze met een mooie creme/glossy finish.  Ik ben flabbergasted!

IMG_0846 IMG_0847

De beads zijn leuk, maar niet heel bijzonder. Hier merk je duidelijk dat ze wat goedkoper zijn, doordat ze snel hun kleur verliezen. Ook zie je hier en daar wat grootte verschil. Niet een onoverkomelijk probleem, maar wel een puntje wat genoemd moet worden. Het effect vind ik gaaf, ik blijf van caviar houden. Mijn eigen uitvoering vind ik niet zo geslaagd. Doordat de lak zo snel droogde (ja echt!) had ik bijna niet genoeg tijd om de beads mooi aan te brengen. Maar, het werkt…

IMG_0235 IMG_0851

Ook de groene kleur verbaasde me! Dit keer is het geen crème finish, maar er zitten kleine subtiele glimmertjes verborgen in de lak. Dit geeft het een soort frosted finish. Ook deze kleur droogt erg snel en dekt goed in één laag, perfect in twee laagjes. Way to go Action!

IMG_0856 IMG_0861

Doordat ik bij de roze ervoer hoe lastig de beads aan te brengen waren bij deze snel drogende lak, bracht ik nu een iets dikker laagje aan. Hier strooide ik vervolgens de caviar overheen. Dit werkte gelukkig beter! Zo had ik voldoende tijd om ook de lege plekjes handmatig op te vullen. Ook dit is weer een leuke combi. De feestdagen liggen al even achter ons, maar ook daarvoor zou dit setje geschikt zijn. De lak bewaar ik in ieder geval voor van het voorjaar!

IMG_0229

Ik ben super enthousiast over dit setje! In de eerste plaats alleen al om de lakken. De kleurtjes zijn mooi, dekken perfect en drogen ook nog eens snel! Over de houdbaarheid kan ik niet oordelen, daarvoor heb ik de lakken niet lang genoeg gedragen. Maar voor de prijs mogen we natuurlijk niet te veel verwachten. Het setje doet in ieder geval super goed zijn werk!

De Max & More Caviar Nails Sets zijn in vier verschillende uitvoeringen te koop bij Action voor maar €1,29 per stuk! Een budgettopper dus!

handtekening

24 thoughts on “Action | Max & More Caviar Nails Set”

  1. Ik heb ze al een paar in mn handen gehad maar toch steeds weer terug gelegd! Misschien volgende x toch maar in mn mandje gooien voor die €1,29. Zien er namelijk toch wel erg leuk uit! ;-) I love action! Xxx

  2. Wat een super leuk setje en dat voor zo’n fijn prijsje! Is de houdbaarheid van de lak ook een beetje goed? (2 dagen ofzo?).

    Ik vind de kleurtjes ook erg leuk.

    1. Haha, snap ik! Is ook bijna niet te voorkomen. Ik gebruik altijd de deksel van een doosje om de overige kraaltjes op te vangen. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *