Nagellak

Mijn eerste ervaring met Mistero Milano Gellak

Gellak, toch echt wel mijn grote liefde. Met m’n enorme collectie heb ik regelmatig keuze stress maar daarnaast zijn er altijd nog kleurtjes die ik mis! ;) Extra leuk dat ik bij Mistero Milano een aantal kleurtjes mocht uitzoeken en daarnaast hun andere producten ook mocht uittesten! Vandaag vertel ik je meer over dit merk én mijn ervaring met hun gelpolish!

 

Mistero Milano

Mistero Milano Benelux is een professionele nagelgroothandel die producten levert voor nagelstylisten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. In ons assortiment vind je  van alles! Van gellak tot polygel, van acryl tot lampen en uiteraard alle andere benodigdheden en accessoires. De webshop is super uitgebreid en de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ik werd daarbij positief verrast hoe mijn setje werd geleverd. In een prachtig roze doosje (ik bedoel, wat wil je meer?!), uiterst zorgvuldig ingepakt. Dat geeft toch een luxe gevoel!

De producten

Van Mistero Milano kreeg ik alle lakken toegestuurd die ik nodig heb voor een volledig verzorgde gellak manicure. Natuurlijk heb je ook een lamp en dergelijke nodig, maar die heb ik natuurlijk al. In de webshop vind je dan ook verschillende gellak sets, afhankelijk van wat jij al in huis hebt. Naast de drie kleurtjes die ik je zo laat zien kreeg ik ook een Nail Prep en Primer om de nagel goed voor te bereiden voor de lak. Ook inbegrepen was de Expert Base Coat en de Quick No Wipe Topcoat. De base coat was fijn dik van substantie en hecht erg goed. De topcoat daarentegen was juist wat dunner dan ik gewend ben. Daardoor lakt hij heel prettig, maar je moet er wel om denken dat je niet te veel gebruikt. Hoe de houdbaarheid is, testte ik uiteraard ook! Maar nu eerst, de kleurtjes!

Spice Up

Deze toffe kleur komt uit de Ultra Vivid Collectie van Mistero Milano. Deze collectie zit vol met knallende kleuren! Spice Up is een intens en vurig rode kleur met sinaasappeltonen. Eigenlijk een prachtige fel frambozenrode kleur. Een zusje van Pink Gellac Ibiza Pink, maar dan wet pittiger! Super tof en dekkend in twee tot drie dunne laagjes!

Holo-Lolo

Yes! Holo it is! Ik vind de Holo Topcoats van Pink Gellac fantastisch, maar die zijn dramatisch met afweken. Daarnaast werd ik op slag op deze grove holo glitters van Holo-Lolo. Deze “kleur” komt uit de Glam Time collectie en is geïnspireerd op de magie van Kerstmis en de levendige sfeer van carnaval. Glitters kunnen altijd, vind ik! Deze glitters kunnen perfect over een ander kleurtje heen of op zichzelf als subtiele of knallende lak. Hierboven zie je twee laagjes. Super vet!

Cloud Romance 

Tot slot koos ik Cloud Romance, een prachtige blauw paarsige kleur. Hij deed me erg denken aan één van mijn favorieten Lily Lilac. En dat is precies de reden dat ik deze koos! Lily Lilac verkleurt namelijk in de zon en inmiddels kan ik zeggen; deze doet dat niet! Daarbij vind ik deze nóg iets mooier. Hij dekt mooi in drie dunne laagjes en elke keer als ik ‘m zie (Isa draagt ‘m) ben ik weer verliefd. Yes! Oh, en de shine van de Quick Shine Topcoat komt hier ook erg mooi tot z’n recht!

Conclusie en houdbaarheid

Isa en ik hebben beide de lak inclusief de base- en topcoat nu een goede week op. De houdbaarheid lijkt tot nu toe erg goed. We hebben beide nog geen beschadigingen (op een klein hoekje door stoten na) en de glans is nog erg mooi. Beide kleurtjes zijn met het mooie weer deze week niet verkleurd en nog net zo intens als een week geleden. Dit merk was voor mij onbekend, maar mijn eerste ervaring is erg positief! Ik ben blij met de kleurtjes en ook de rest is absoluut geslaagd!

Mistero Milano is verkrijgbaar in hun webshop en gaan vanaf €9,95 per stuk. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *