Favorieten

Random favorites #2 ♥ Liqor 43 Orochata, Ziaja, Tea Bar en meer

De afgelopen maanden heb ik weer wat leuke random favorieten verzameld om met jullie te delen. Voor mijn blog heb ik weer toffe dingen kunnen testen maar daarnaast heb ik ook op andere manieren weer nieuwe favorieten ontdekt. Dit zijn zeker blijvertjes! Kijk je mee?

Schermafbeelding 2017-03-05 om 13.47.26

Woordzoeker poster

Begin dit jaar hebben we (lees: Pris) de woonkamer onderhanden genomen. Alles lekker fris wit, voor een leuk prijsje een nieuwe bank en stoelen op de kop getikt en vooral meer groen en accessoires! Aan één lege wand hangen nu hele fijne foto’s van ons mooie gezin met daarbij de woordzoeker met de namen van ons gezin. Ik vind ‘m nog steeds super gaaf!

Zerah Divine Deo

Toen ik de Deo Deo van Zuivere Zeep testte, kon ik mijn geluk niet op. Eindelijk een deodorant die zijn werk deed! Onlangs heeft Zuivere Zeep een transformatie onder gaan en heet het nu Zerah. De producten zijn nagenoeg hetzelfde en ook de vernieuwde Divine Deo blijft mijn ultieme favoriet. Ik bestel tegenwoordig een groot blok omdat dit voordeliger is en ook deze doet super goed zijn werk.

Liqor 43 Orochata

De hemel op aarde, dit drankje! Ik ontdekt het met Kerst doordat mijn moeder mij hier op tipte. Ik was al fan van de originele Liqor 43 maar dit is serieus nog lekkerder. Best een beetje zoet, maar op een bijzondere manier. Het is lastig te omschrijven maar dit is absoluut mijn favoriete drankje!

Thee van de Tea Bar

Als theeliefhebber was ik de gelukkigste persoon op aarde toen ik erachter kwam dat ze mijn favoriete thee gewoon verkochten bij De Tea Bar. Deze kreeg ik opgestuurd samen met nog een aantal fijne smaakjes en dit is de lekkerste losse thee die ik tot nu toe gedronken heb. Naast de Notendroom zijn Carpe Diem en Rust & Balans grote favorieten.

Ziaja BB Cream & Phyto Aktiv Nacht Crème

Van foundation ben ik niet zo’n fan, ik heb een enorm vette huid en het gaat altijd glijden gedurende de dag. Poeder is ook niet zo mijn ding, dus ik was enorm blij met deze BB Cream van Ziaja die mijn huid een medium dekking geeft en gedurende dag goed blijft zitten. Daarnaast zag ik de meerwaarde van nachtcrème nooit zo, maar sinds ik de Ziaja Nachtcrème gebruik ben ik om. Dit is een crème tegen  rosacea en hoewel ik niet het idee heb dat mijn roodheden écht verminderd zijn, lijkt mijn huid er wel rustiger en iets minder vurig van te worden.

Candleberry Simmering Tarts ‘Sweet Brazilian Orange’

Hoewel ik absoluut niet van sinaasappel-achtige geuren houd als je het hebt over wax melts, is dit een uitzondering. Dit is een heerlijke zachte en tegelijkertijd frisse geur waar zelfs Pris tegen kan (en dat is misschien nog wel het grootste pluspunt!). Helaas ben ik bijna door mijn puntjes heen, maar dit merk ga ik zeker onthouden voor een volgende keer!

Wat is jouw ultieme favoriet van dit moment?

x Lisanne

2 thoughts on “Random favorites #2 ♥ Liqor 43 Orochata, Ziaja, Tea Bar en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *