Favorieten

Mijn beauty redders in nood

blogbanner

Er zijn van die producten die écht redders in nood zijn. Van die holy grails die er voor zorgen dat een ware ramp wordt voorkomen. Producten waar ik eigenlijk niet zonder kan, sommigen zitten zelfs standaard in mijn tas. Welke beautyproducten voor mij echte helden zijn? Dat lees je in deze post! 

Schermafbeelding 2016-07-09 om 15.53.48

Catrice All Matt Anti Shine Paper 

Deze had ik vooral in mijn tas toen ik nog in de horeca werkte. Met de vette keukenluchten en lange dagen leek mijn hoofdhuid na een paar uur op een glimworm. Even afdeppen met deze magische papiertjes en mijn huid was weer mat en ik kon er weer een paar uurtjes tegen aan. Helemaal tijdens werkdagen met bruiloften en feestjes was dit mijn holy grail.

Trind Perfect Cuticle & Nail Kit

Al even geleden schreef ik onder andere over deze drie producten van Trind een lovende review (klik!) en nog steeds zijn dit mijn favoriete nagelproducten. Wanneer mijn nagels wat extra hydratatie, verzorging en/of versteviging nodig hebben pak ik deze lakken weer uit mijn kastje. Absolute favorieten en onverslagen.

Lush Lemony Flutter

Hét magische goede voor je nagelriemen. Deze zat standaard in mijn tas en regelmatig smeerde ik mijn droge, kapotte nagelriemen er mee in. Na een paar dagen zie je echt verschil. De redder in nood bij droge en beschadigde nagelriemen!

L’Oreal Elvive Extraordinary Clay Droogshampoo

Jarenlang heb ik mijn haar elke dag gewassen. En kom daar maar eens van af… Droogshampoo is de oplossing! Mijn favoriet? Die van L’Oreal Elvive Clay lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor vet haar en doet zijn werk onwijs goed. Ik kan er een extra dagje tegen aan zonder mijn haar te hoeven wassen. Yeah!

BabyLips

Lippenbalsem is onmisbaar. Op het moment is mijn favoriet de Balm & Blush van BabyLips. Verzorgt, red je lippen van het trekkerige en droge gevoel, geeft een subtiele geur af en daarbij ook nog een mooi kleur en glans. Ik ga werkelijk nergens heen zonder lippenbalsem.

Handcrème

Hetzelfde met lippenbalsem heb ik ook met handrem. Ik verslijt er een hoop. Mijn favorieten zijn die van The Body Shop en dan in het speciaal de Shea Butter variant. Die verzorgt, trekt snel in en heeft een heerlijke geur. En mijn handen? Die zijn weer lekker zacht en verzorgd!

Wat is jouw redder in nood?

x Lisanne

samenwerking

3 thoughts on “Mijn beauty redders in nood”

  1. Die papiertjes kende ik nog niet! Ik heb altijd vaseline in mijn tas, dat vind ik het fijnste voor mijn lippen. Babylips heb ik ook, maar ik krijg daar juist droge lippen van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *