Lifestyle

Wishlist | Moederdagcadeaus + tips

Over een maand is het moederdag en ik vond dat een goed moment om maar weer eens een persoonlijke wishlist samen te stellen.  Ik ben de afgelopen weken ontzettend druk geweest en ik vind stiekem dat ik wel een cadeautje verdien. (Hint aan de vrouw!) Vandaag deel ik de dingen die momenteel op mijn wishlist staan en geef ik je misschien gelijk inspiratie voor een leuk cadeau voor jouw moeder, vriendin, vrouw of iemand anders!

Schermafbeelding 2017-04-14 om 14.29.24

Eigenlijk staan er op het moment een hele hoop dingen op mijn wishlist. Een nieuw bijzettafeltje, een mooie haarverf-behandeling van We Colour, wax melts van Candleberry Candles… Tja, een vrouw moet blijven dromen toch? Voor nu zet ik een aantal toffe items op een rij.

Sleek iDivine A New Day Palette ♥ Hij is zo mooi! Het is een tijd geleden dat ik enthousiast werd van een Sleek palette, maar deze vind ik prachtig. Essie ‘Excuse me Sur’ en ‘All the Wave’ ♥ Omdat het al veel te lang geleden is dat ik een nieuw Essie lakje heb mogen toevoegen aan mijn collectie. Blond Amsterdam Moederdag Mok ♥ De Moederdag 2017 lijn van Blond Amsterdam is zo leuk! Stiekem wil ik wel graag mijn eigen Mom-mok. Adidas Superstars ♥ Of andere leuke witte sneakers. Ik heb mijn Adidas sneakers weggeven aan stiefdochterlief omdat ze mij nét te klein waren en ik wil heel graag een nieuw paar! Philosophy Vanilla Birthday Cake ♥ Omdat mijn shower gel verzameling aardig leeg begint te raken en dit echt de lekkerste geur ever is! Mac Mehr ♥ Deze staat echt al heel lang op mijn wishlist en bij blijft er lekker op staan. A Novel Journal ♥ Dit toffe notitieboekje zag ik bij een studiegenoot en hij is zo gaaf. Zeker nu ik weer studeer ben ik dol op notitieboekjes én gebruik ik ze ook echt optimaal. Dit notitieboek heeft hele kleine lettertjes als lijntjes op op te schrijven. Oftewel een Novel en Journal in één!

Dus, ga alvast rondneuzen voor moederdag en zorg dat jij een prachtig cadeau op de kop tik voor jouw lieve moeder, partner of oma… Wanneer je er echt niet uitkomt, kun je natuurlijk altijd een Beauty & Parfum cadeaukaart kopen of gaan voor een bredere cadeaukaart van Bol of Fonq. Deze cadeaukaarten zijn allemaal verkrijgbaar bij Primera, 100% zeker dat jij de liefste blij maakt!

x Lisanne

samenwerking

1 thought on “Wishlist | Moederdagcadeaus + tips”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *