Lifestyle

Purpuz Family Planner 2021

Al eerder liet ik jullie kennis maken met de Purpuz Planner. Hier in huis zijn we al een aantal jaar fan van deze overzichtelijke agenda en planner in één. Komend jaar kun je naast – of in plaats van – de Purpuz Planner kiezen voor zijn jongere zusje! Purpuz ontwikkelde namelijk een ware Familie Planner! Meer vertel ik je in deze post!

Purpuz Family Planner

Met deze familieplanner 2021 krijg je overzicht en grip op je leven. Het runnen van een gezin kan best STRESSVOL zijn … veel verschillende activiteiten, het huishouden en waar blijft de tijd voor elkaar? De Purpuz Family Planner 2021 is de oplossing. Krijg goed overzicht op alle agenda’s en het huishouden. Zie wat er speelt en wat je niet moet vergeten. Deze familieplanner is dé plek voor Handige lijstjes, to-do’s, maaltijdplanning en tijd voor elkaar!

Kenmerken

Deze XL planner is fantastisch voor iedereen met een druk gezin en een volle planning! Naast dat hij vele functies heeft, waar ik je zometeen meer over vertel, ziet hij er ook nog eens super uit! De Purpuz Family Planner heeft een mooie cleane uitstraling en heeft toffe gouden details. De rand is fel oranje, wat de planner net een beetje meer pit geeft. Verder is hij gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Naast mooi, is ‘ie ook nog duurzaam dus! De Planner kan liggen, staan of opgehangen worden. Gebruik ‘m dus vooral zoals jij praktisch vindt! De planner begint met een jaar overzicht, handig voor het hele plaatje. Daarna heeft hij steed dezelfde indeling.

♥︎ Weekplanner XL, 25 % extra ruimte
♥︎ Wekelijks handige lijstjes
♥︎ Verjaardagskalender
♥︎ Maanstanden
♥︎ Duidelijk jaaroverzicht
♥︎ Praktische maandoverzichten
♥︎ Leuke quotes en uitdagingen
♥︎ Meer ruimte voor notities

Lijstjes, to do’s en meer

Het bovenste blad van de planner vind ik persoonlijk super! Purpuz zou Purpuz niet zijn als er niet ook plek zou zijn voor doelen, terugblikken en mindfulness. Links vind je een lijstje met doelen van die week. Vervolgens is er een ware Meal Planner en in het midden veel ruimte voor de boodschappen van de week. Rechts vind je nog meer lijstjes als to do’s, telefoontjes, huishouden en een plek voor notities. Love it!

Agenda voor het hele gezin

Het onderste gedeelte is de ruime agenda voor het hele gezin. Onder elke datum is er plek voor verjaardagen en verder is het blad gevuld met zes kolommen. De laatste kolom is smal en kan gebruikt worden voor extra taken of reminders van die dag. Dit blad kun je natuurlijk verder helemaal invullen zoals je zelf wilt. Gebruik je het voor je gezin dan kan elk gezinslid een kolom nemen. Maar je kan dit natuurlijk ook met huisgenoten gebruiken of alleen voor jezelf en je to do’s onder verdelen in verschillende categorieën (kolommen). Zeker met al het thuis werken zou deze plannen zeer goed van pas komen. Multi-functioneel als je het mij vraagt!

De Family Planner vind ik een absolute aanwinst voor Purpuz! Hij is geweldig voor een lijstjes-persoon als ik en super overzichtelijk. De kleuren en de indeling vind ik erg mooi en subtiel. Hij zal dus staat hij perfect staan in elke inrichting! Wel vind ik ‘m erg groot, dus zullen wij echt even moeten zoeken waar we ‘m neer gaan zetten (of hangen), maar dat komt vast goed!

De Purpuz Family Planner kost €32,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. Daar is hij op dit moment in de aanbieding voor €22,95! 

2 thoughts on “Purpuz Family Planner 2021”

  1. Wat leuk dat ze nu ook een familieplanner hebben. Zelf heb ik nu mijn tweede purpuz planner, en wat werkt die fijn! Ik zou zelf alleen niet zo snel z’n familieplanner gebruiken denk ik, misschien als ons zoontje iets ouder is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *