Lifestyle

Dit zijn mijn favorieten apps!

Al jaren zweer ik bij Apple, ook wat betreft de telefoons. Ik kan me zelfs niet voorstellen dat ik ooit over zal stappen op een andere telefoon. Ik begon met de iPhone 4, vervolgens naar de 5 en daarna ging ik voor groot; de iPhone 6 Plus. Na de weer wat kleinere iPhone 7, ging ik vervolgens voor de iPhone Xs. Met deze telefoon ben ik echt onwijs blij. De camera is fantastisch, de batterij is goed en het beeldscherm is eigenlijk precies goed! Zoek je dus nog een telefoon, dan zou ik die absoluut aanraden. Kijk bijvoorbeeld eens bij T-Mobile. Daar vind je o.a. de iPhone Xs. Mijn iPhone en ik zijn absoluut onafscheidelijk. Vandaag deel ik mijn favoriete apps die op mijn telefoon staan.

Storytel

Je kon het al in in deze post over Storytel al lezen; ik ben fan! Storytel is een app waarmee je toegang hebt tot heel veel verschillende luisterboeken. Wel moet je hier een abonnement voor afsluiten maar je kunt het heel voordelig eerst uitproberen om te kijken of het wat voor je is. Ik had nooit verwacht dat dit wat voor mij zou zijn, maar ik vind boeken luisteren zo ontspannend. Ik gebruik het vooral onderweg en ik heb het veel gebruikt voor mijn Engelse luistervaardigheid. Voor het slapen gaan is het ook heerlijk. Mijn absolute favoriet!

YouTube

Wanneer ik filmpjes op mijn telefoon kijk, ben ik erg blij dat mijn iPhone Xs een mooi groot en helder beeld heeft. Series kijk ik niet zo snel via mijn telefoon. Niet omdat ik niet graag naar Netflix kijk, maar omdat ik dit eigenlijk zelden op mijn telefoon kijk omdat ik dit toch meer via de iPad of tv doe. Welke filmpjes ik wel regelmatig op mijn telefoon kijk, zijn YouTube video’s. Ik ben dol op de video’s van VeraCamilla, Hans & Shifra en Ik Vrouw van Jou. Lekker verstand op nul kortet filmpjes kijken. Love it!

Spotify

Uiteraard kan Spotify niet in deze lijst ontbreken. Ik vind Spotify ideaal om onderweg of tijdens het werken te luisteren. Als gezin hebben we een familie abonnement en Spotify staat hier heel veel aan. Via de telefoon maar ook via de Apple TV bijvoorbeeld. De keuze is reuze en het is maar net waar ik zin in heb. Ik heb echt heel veel playlists die ik regelmatig luister. Van klassiek, tot Nederlandstalig, tot musical en top 40… Mijn favoriete playlists deelde ik al eens hier.

Timehop

Dit is zo’n leuke app! Dit is, naast Facebook, Instagram en Twitter, de eerste app die ik installeer wanneer ik een nieuwe telefoon heb. Dagelijks krijg je via Timehop een update wat er op die datum vorig jaar, dat jaar daarvoor etc. gebeurde. Ik heb tijdens mijn zwangerschap in een hormonale bui al mijn social media verwijderd en opnieuw aangemaakt en dus gaat mijn Timehop nu nog “maar” 5 jaar terug. Maar het is zo leuk om terugblikken te krijgen van Facebook, Instagram, Twitter én je filmrol.

Triple Town

Op mijn telefoon speel ik eigenlijk weinig spelletjes. Er staan enkel wat spelletjes voor Jippe op, wanneer hij bij hoge uitzondering (of hoge nood xD) op mijn telefoon mag. Een van de spelletjes die ik nog wel eens speel, is Triple Town. Dit speel je gewoon lekker zelf, je valt niemand anders lastig via Facebook en er zit geen wedstrijd element in. Het is gewoon een heerlijke verstand-op-nul puzzel. Uitleggen hoe het werkt is lastig, maar wie van puzzels houdt, Google it!

Cooking Diary

Dit is absoluut mijn guilty pleasure. Waar anderen verzot zijn op Candy Crush, houd ik echt van restaurant spelletjes. “Vroeger” speelde ik altijd al van deze spelletjes en Cooking Diary lijkt daar het meeste op. Je bezit een aantal restaurants en je moet binnen een bepaalde tijd zo veel mogelijk klanten en helpen en een bepaalde bedrag verdienen. Klinkt suf he? Ik vind het heerlijk!

Uiteraard zit ik vooral (te) veel op social media en doe ik ook veel werk via mijn telefoon nu ik thuis werk. Maar om nou te zeggen dat dat favoriet is… ;) Ik ben wel benieuwd, wat zijn jouw favoriete apps?

1 thought on “Dit zijn mijn favorieten apps!”

 1. Goede tips voor appstore 👌🏽
  Ok heb apps van shops….
  Maar ook van y.t…
  Ik heb geen iPhone.
  Hoef ik ook niet……

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *