Winactie

December Winactie #3 Win een 10-pack bij Printagreat! GESLOTEN!

banner1

Zoals jullie twee keer per maand kunnen zien, ben ik een fanatiek Instagrammer! Ik houd er van kleine momenten vast te leggen en te delen op Instagram. Het jammere is alleen dat de foto’s op je telefoon blijven staan en je ze op een gegeven moment ‘vergeet’. Nu heeft Printagreat een onwijs leuk initiatief! Je mooiste Instagram-momenten vereeuwigen op papier zodat het een tastbare herinnering wordt! Ik ontving een 10-pack van mijn Instagram foto’s en mag er ook één aan jullie weggeven. Mijn ervaring en de winactie-voorwaarden, lees je na de klik!

IMG_9182

IMG_9186

Je kunt je foto’s bestellen per 10 of 20-pack. Het wordt gedrukt op stevig fotopapier en verstuurd in een mooi doosje waardoor je zeker weet dat je foto’s onbeschadigd aankomen. De foto’s hebben een afmeting van 10 bij 10 centimeter. Bij Printagreat kun je niet alleen je foto’s laten afdrukken op papier, maar eventueel ook op canvas om je foto nog specialer te maken!

IMG_9185

De foto’s die ik bestelde waren de volgende dag al binnen, super snel! Ik koos voor foto’s van mooie momenten en lieve mensen. ‘Onze’ kids op Madnes, knuffelen met baby-bas, ons bezoek en borrel met Brigitte Kaandorp, fietsen met mijn kleine neefje, oud en nieuw met vrienden, surfen met ons gezin en ga zo maar door.

IMG_9191

IMG_9196

IMG_9190

De foto’s hing ik rondom mijn spiegel waar ik elke ochtend mijn make-up doe. Het staat super leuk en het herinnert me aan allemaal leuke momenten. Ik hoef ze niet meer op mijn telefoon te bekijken, ze hangen gewoon aan de muur. Natuurlijk kun je er allerlei leuke dingen mee doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Helemaal wanneer je meer foto’s besteld kun je je creatieve geest helemaal loslaten.

De foto’s zijn te bestellen via Printagreat voor €7,95 (10-pack) of €12,95 (20-pack). Maar je kan natuurlijk ook mee doen met de winactie…. ;) 

Wat moet je doen om kans te maken op een gratis 10-pack van jouw mooiste Instagram momenten? 

bannerig

 • Volg mij op Instagram
 • Volg Printagreat op Instagram
 • Volg You Nailed It op Bloglovin
 • Like bovenstaande foto op mijn Instagram
 • Laat een comment achter met een geldig email-adres en de naam die je gebruikt op Instagram!

De winactie loopt t/m 22 december 2013. Na de tijd wordt via email contact op genomen met de winnaar! 

handtekening

10 thoughts on “December Winactie #3 Win een 10-pack bij Printagreat! GESLOTEN!”

 1. Wat een leuke actie! Ik ben gek op foto’s en heb ze ook overal in huis staan het gekke is alleen dat ik te lui ben om foto’s af te drukken, ondanks dat ik het super leuk vind om ze te maken en er graag naar kijk. Ik heb alles gedaan, mijn istagram is vintage_and_beauty en mijn mail zie je in de comment staan :)

  Liefs,
  Kim

 2. Hey! first of all, ik volgde je en heb je insta-foto geliked alsook volgde ik je al op bloglovin en die post ook nog eens ff geliked.
  Ondertussen Printagreat gevolgd op instagram en bij deze even melden hoe graag ik de winning girl wil zijn.
  Ik zou het super-duper-guper fantastisco vinden om dit te winnen omdat ik binnekort ga samenwonen met vriendjelief en ik al ideetjes had opgelopen op pinterest om fotokaders te gaan maken met instagram-foto’s. Ik wil leuke memories meteen kunnen ophangen in ons gezellig stekje samen.

  Alvast bedankt

 3. Hi Lisanne,
  Super leuke actie! Mijn hele kamer hangt vol met foto’s, oude of nieuwe maakt niet uit!
  Ook ‘n leuk leuk als cadeautje met de feestdagen, ik ga zeker even een kijkje nemen op de site! Om deel te nemen heb ik alles gedaan.
  Duimen!
  Liefs, Jolijn.
  Jolynx_ op instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *