Beauty

Vichy Replumping Lip Balm + Hand & Nail Cream

Brrrrr wat hebben we een koude dagen achter de rug. De winter is op z’n retour en de temperaturen stijgen langzaam, maar toch ondervind ik nog de gevolgen van die ijzige kou van afgelopen week. Ijzige vrieskou en flinke Oostewind. Het perfecte recept voor een droge huid en gebarsten lippen. En toen kwam mijn redding; een pakketje van Vichy, speciaal voor de droge huid. Dat kwam als geroepen! Maar werkt het ook?

Vichy is een merk wat al sinds de jaren 30 bekend staat om de kwalitatief goede huidverzorgingsproducten. Veel van de huidverzorgingsproducten van Vichy zijn niet alleen speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid, maar bovendien ook hypoallergeen. De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en er wordt samen gewerkt met een commissie van dermatologen en allergologen om samen tot de formules te komen.

Ik ontving de Hand & Nail Cream en de Replumping Lip Balm. De verpakking van de producten ziet er al super uit. Ik ben dol op deze perzikroze kleur en de matte verpakking straalt luxe uit. Terwijl ik foto’s aan het schieten was, zag ik hoe mijn Apple Watch matchte met de tubes en dus kon ik het niet laten om ze samen vast te leggen. ;)

Hand & Nail Cream

Vichy heeft voor het eerst LHA gecombineerd met 10 oliën, Vitamine C en ceramiden – en dit alles met een SPF 15, om vrouwen te helpen ook een ideale huid te krijgen op hun handen: de huid is intensief gehydrateerd, gevoed en stralend, de vlekken zijn afgenomen, de nagels zien er sterker uit en de handen zijn beter beschermd.Hypoallergeen. Getest op de gevoelige huid onder toezicht van dermatologen. Zonder parabenen. Zonder siliconen.

Om eerlijk te zijn moest ik eerst echt even wennen aan het product. Het is namelijk een stuk vloeibaarder dan ik gewend ben van de gemiddelde handcrème en op de één of andere manier kon ik dat eerst niet helemaal plaatsen. De geur vind ik heerlijk en doet me op op een bepaalde manier aan een lekkere zonnebrand denken, een frisse “crème-achtige” geur. Doordat hij wat dunner is trekt hij rete-snel in. Ik denk zelfs dat dit de snelst intrekkende handcrème is die ik getest heb. Bijkomend voordeel is dat de crème SPF heeft en daarbij belooft pigmentvlekken tegen te gaan en te verminderen. De crème doet erg goed zijn werk en ook al heb ik zelf geen gevoelige huid wat betreft mijn handen, ik heb van verschillende mensen met een gevoelige huid gehoord dat ze zweren bij deze crème.

Replumping Lip Balm

Deze herstellende lippenbalsem heeft een driedubbele werking: de lippen zijn zachter, voelen comfortabelere aan en zijn egaler. Geschikt voor beschadigde en droge lippen.

Dit product was absoluut mijn redding de afgelopen week. Ik was (en ben) niet helemaal fit en door de verkoudheid en had ik enorme droge lippen. Smeren en scrubben mocht niet baten en toen viel deze tube op de deurmat. De matte balsem is geschikt voor droge en beschadigde lippen en belooft de lippen gedurende de dag gladder en zachter aan te laten voelen. Er zit onder andere bijenwas en centella asiatica in, om de huid van de lippen zo snel mogelijk te herstellen. En dat doet het! Ik kan niet anders zeggen dat dit écht een klein wonderproduct is. Nadat ik twee dagen ’s ochtends en halverwege de dag had gesmeerd waren mijn gebarsten lippen zo goed als geheeld. Écht waar! Verder is de balsem zo goed als onzichtbaar op de lippen. Het enige nadeel? Dat die 15 ml. op een gegeven moment natuurlijk op is. Maar dit product ga ik dan zeker weten weer aanschaffen!

Met beide producten ben ik erg blij. Het zal geen verassing zijn dat de lippenbalsem absoluut mij favoriet is van de twee. Deze heerlijke balsem wordt mijn holy grail, for sure! Ik ben onwijs blij met deze ontdekking.

De Vichy Replumping Lipbalm kost €7,16 (15 ml) en de Vichy Hand & Nail Cream €5,85 (40 ml). Vichy is onder andere verkrijgbaar bij Viata. 

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

11 thoughts on “Vichy Replumping Lip Balm + Hand & Nail Cream”

  1. Dankje voor dit artikel Lisanne! Ik vind Vichy altijd een betrouwbaar merk :) Ga deze Replumping Lip Balm zo snel mogelijk halen, wel nodig na die super koude van van de laatste weken haha.

  2. Oh super, ziet er mij een fijn product uit. Ideaal voor mijn droge handen. Misschien best eens gaan kopen en proberen. Plakt de crème op je handen of trekt het snel in? 😊

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *