Sieraden

Winnen | 2 x €30 shoptegoed bij Kaya Sieraden

Ik ben dol op sieraden maar tegelijkertijd ook een beetje saai. Ik draag eigenlijk altijd dezelfde ketting, armband, ringen en oorbellen. Daarbij hebben bijna al mijn sieraden emotionele waarde, dus wil ik ze ook niet in de kast laten liggen. Sieraden zijn perfect om te geven of kopen tijdens een gebeurtenis of moment in je leven waar je graag een herinnering aan wilt houden. Kaya Sieraden springt daar perfect op in en heeft een uitgebreid aanbod aan (gepersonaliseerde) sieraden. Vandaag vertel ik je er mee over én maak je kans om zelf lekker te shoppen in we webshop!

Kaya Sieraden – Juwelen vertellen jouw verhaal

Kaya is het bedrijf van Tanja, die in 2012 een sieradenbedrijf opstartte voor moeders en dochters en daarbij ook gelijk wat wilde teruggeven aan kansarme kinderen. Tanja ontwerpt speciale sieraden voor allerlei momenten. Een tastbaar aandenken voor een bijzondere gebeurtenis in het leven waar je tastbaar bij stil kan staan. Dit heb ik bijvoorbeeld met mijn gegraveerde ring, die ik kreeg toen Jippe werd geboren. Mijn zilveren ketting die ik kreeg van mijn moeder toen ik ging trouwen of de Pandora armband die ik van mijn ouders kreeg toen ik 18 werd. Sieraden kunnen een bijzonder verhaal vertellen…

Kaya verkoopt allerlei verschillende sieraden in verschillende stijlen. Van minimalistisch tot romantisch, van bangles, kettinkjes, ringen en oorbellen. Het mooie is dat heel veel van deze sieraden te personaliseren zijn door ze te laten graveren. Daarnaast zijn er niet alleen sieraden voor volwassenen te krijgen, maar is er ook een groot aanbod aan kindersieraden. Speciaal voor de doop, communie, verjaardag of als kraamcadeau.

Nieuwsgierig geworden? Ik mag twee van jullie blij maken met shoptegoed. Om te winkelen voor jezelf óf voor iemand anders!

Maak 2 x kans op €30 shoptgoed te besteden bij Kaya Sieraden! 

 Volg You Nailed It via één van onderstaande media. Jij mag kiezen welke! Elk gevolgde media is 1 extra kans.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
 Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en welke stappen je genomen hebt. Zorg er voor dat je een geldig mailadres invult zodat ik contact met je kan opnemen indien je gewonnen hebt.

Voorwaarden:

Winacties lopen altijd op mijn verschillende social media zoals in de voorwaarden van elke winactie wordt vermeld. De Kaya winactie loopt t/m 3 maart. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media en wegens privacy redenen niet openbaar bekend gemaakt. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Doe je mee met de winactie, lees dan ook even mijn disclaimer door.

 

30 thoughts on “Winnen | 2 x €30 shoptegoed bij Kaya Sieraden”

 1. Schitterende jewels in de zeer overzichtelijke webshop 😍
  Graag doe ik mee aan deze leuke winactie 👌🏼
  Heb al zoveel moois gezien.
  Een ketting met fijne, zeer minimalistisch…..
  Of nee toch een bracelet of oorbellen…
  Op alle soc.med.k. volg ik je.
  Zal ik dit een hartje geven op bloglovin, gaan sharen op mijn facebook, tweeten, retweeten als je dit getweet hebt, reageren onder de foto hiervan als je die plaatsd op je insta. dan maak ik er een screenshot van en share ik dit in mijn stories…..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een mooie dag 😉

 2. War een prachtige sieraden… Ik zou graag meedoen aan de winactie om m’n kleindochter Iva te verrassen! Fingers crossed! 🍀

 3. leuk, shoptegoed, mijn kleindochter doet haar plechtige communie en mag zelf iets uitkiezen
  volg je op facebook en instagram

 4. Oh wat een mooie sieraden. Ik ben er ook dol op. Ik doe dus graag mee. Ik volg je op insta en twitter. jufmargriet en margriet kuper zijn mijn namen daar.

 5. Sieraden vind ik erg mooi, vooral gepersonaliseerde sieraden. Kaya heeft zoveel moois, dus ik weet zeker dat ik hier iets moois kan vinden. Ik volg op Bloglovin (loved/saved), FB en gedeeld met G+.

 6. wauw, de sieraden van Kaya zijn zo mooi, ik zou daar heel graag wat uitzoeken!
  Ik volg younailedit al een tijdje op facebook en Instagram, superleuk!!

 7. Ik volg op fb en Instagram! Ik heb geen Twitter . Mijn dochter is binnenkort jarig en dan zou ik haar blij maken met een mooi sieraad 😍. Ik weet al precies wat ❤️❤️❤️. Ik zou het heel mooi vinden om haar dat te geven ❤️😍❤️😍

  1. Goedemorgen ooh wat leuk
   Doe dolgraag mee voor mijn nicht die zwanger is
   Ze is nu 30 weekjes zwanger harstikke leuk om het als kraamcadeau 🎁🍼
   Te geven 💗
   Ik volg jou al op alle pages
   Ik ga kijken of je dit ook gepost heb via jou alle andere page dan zal ik reposten en reageren en tagge en delen
   Facebook Jessica Jill John leidner
   Instagram Yessicaleidner
   Bloglovin yessica leidner ik ga een ❤ geven
   Twitter yessicakoot1

   Veel liefs Yessica😚
   Fijn weekend

 8. Ja ja super leuk hier word ik helemaal blij van mezelf mooi behangen zeggen we dan maar hahah. Ik volgde je al op facebook en nu ook op instagram natuurlijk helaas heb ik geen twitter.
  Dus een gokje wagen is zeker een goed idee.
  spannend heb er nu al zin in.

 9. Ik volg op Instagram en Facebook
  Ik zou het shoptegoed gebruiken (en evt wat bijleggen) om twee jonge meisjes te verrassen met een kettinkje met de letter van hun mama. Zij is onlangs uit het leven gestapt en ze zijn nog zo jong om echt te begrijpen wat er allemaal gebeurd is. Als symbool, dat mama altijd bij hen is, zou ik dat kettinkje willen geven.

 10. doe graag mee voor mijn kleindochter die blij zal zijn dat ze van het shoptegoed iet moois mag uitkiezen, volg je op instagram en facebook

 11. Ik zou het shoptegoed graag gebruiken om er samen met mijn oma iets moois van te kopen als mooi gebaar! Het zou haar heel blij maken.

  Ik volg je op instagram en facebook, twitter heb ik helaas niet anders had ik je daar ook gevolgd :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *