Food

Barefoot | Op wie proost jij?

Wanneer heb jij iemand voor het laatst een compliment gegeven? Wanneer heb jij het glas geheven iemands overwinning? In deze roerige tijd waarin de afstand tussen mensen letterlijk en figuurlijk groter is dan ooit, kunnen we allemaal wel wat extra liefde gebruiken! Daarom roept Barefoot iedereen op om complimentjes te strooien. Want, van een compliment is nog nooit iemand minder geworden!

Wie geef jij een compliment?

Op Instagram worden templates gedeeld waarin jij je compliment kunt delen. Een compliment kun je natuurlijk openbaar delen of gewoon face to face geven. Wanneer jij je compliment openbaar op Instagram deelt, inspireer je misschien wel meer mensen om hun complimentjes te verspreiden! Denk eens aan je collega’s, die in deze tijd waarschijnlijk wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Of iemand uit je vrienden- of familiekring. Een compliment is een klein gebaar, maar geven we veel te weinig. En daarnaast, als jij een compliment krijgt, hoe reageer je dan? Downgrade je jezelf? Of bedank je diegene en omarm je het? Stof tot nadenken!

Cheers mam! 

Eigenlijk heb ik genoeg mensen die ik een compliment wil geven. Mijn vrouw die er ook in deze tijd voor zorgt dat alles loopt. Mijn lieve collega’s die zich in slag in de rondte werken om zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen. M’n bonuskies die het super goed doen, zowel thuis als op school, zeker in deze omstandigheden!

Het compliment op Instagram droeg ik op aan mijn sterke moeder. De afgelopen maanden waren door persoonlijke omstandigheden niet makkelijk en ik denk dat mijn moeder misschien wel het hardst heeft gewerkt om alles in goede banen te leiden. Ik wist al dat ze een powervrouw was, maar de afgelopen tijd heeft ze dat compliment dubbel en dwars verdiend. Dat compliment geef ik haar overigens vaker hoor en dat raad ik iedereen aan. Ben je trots op iemand? Vertel het ze! Juist nu, maar eigenlijk altijd!

Barefoot

Barefoot is een van de grootste wijnmerken uit Amerika en heeft een heerlijke vrolijke huisstijl. Barefoot staat voor liefde verspreiden, elkaar helpen en er zijn voor je medemens. Iets waar in deze periode wel wat meer aandacht voor mag zijn. Het is een open minded merk dat zich inzet voor acceptatie van iedereen. Iets waar ik me natuurlijk helemaal in kan vinden.

Wijn moet vooral lekker no-nonsens zijn. Voor mij gaat een wijntje drinken vaak samen met lekker eten, fijn gezelschap en genieten. De Malbec van Barefoot ging er afgelopen weekend dan ook zeker in! Na een drukke week werken, even stilstaan en genieten. En proosten op al het fijns en mooie mensen. Cheers!

Barefoot gelooft in mensen samen te brengen. Met wijn. Barefoot gelooft dat het leven leuker is als we samen zijn. Daarom is het de missie van Barefoot om iedereen kennis te laten maken met wijnen die leuk, smaakvol en betaalbaar zijn!

Wie ga jij een compliment geven?

Barefoot is o.a. verkrijgbaar bij Makro, Van tol, Vomar, Hoogvliet, Spar, Plus en Jan Linders en kost ca. €5,40 per fles. 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *