Beauty

New Pharma Stapelreview ❤︎ Nuxe, La Roche Posay, Vichy en meer

Afgelopen maand ontving ik van New Pharma een nieuwe box met leuke beautyproducten om uit te proberen. Eén keer in de zo veel tijd stelt New Pharma een leuke box samen speciaal voor bloggers. Ik gaf mijn huid- en haartype door en daarop aangepast kreeg ik een aantal leuke producten. Vandaag show ik wat in de box zat en hoe de producten bevallen!

In de box zaten twee producten die ik al eens eerder ontvangen heb. Namelijke de La Roche-Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra en de Bodysol Zuiverende Douchegel Detox Groene Thee. Deze zal ik dan ook niet opnieuw behandelen in deze blogpost. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met de micellaire water en douchegel, lees dan deze blogpost.

Caudalie Reinigingsschuim Fleur De Vigne – €6,80 (50 ml)

Reinigende mousse voor het gezicht. Deze kristallijne lotion transformeert in een luchtige mousse voor een zachte reiniging. Zonder zeep, respecteert ze het natuurlijk evenwicht van de huid die opnieuw zuiver, zacht en comfortabel aanvoelt. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes.

Een prettige, frisse mousse die de huid prima reinigt. Een mousse vind ik altijd prettig werken omdat deze goed te verdelen is over de huid en dit goed blijft zitten. In combinatie met mijn gezichtsborstel vind ik deze mousse helemaal prettig. Na het reinigen voelt mijn huid fris en schoon aan. Daarnaast voelt de huid na het reinigen niet droog of trekkerig aan.

Auriga Flavo-C Serum Anti-Ageing – €35,30 (30 ml)

Dankzij de formule met 8% actieve vitamine C (L-ascorbinezuur) helpt dit serum huidveroudering doeltreffend te bestrijden door de aanmaak van collageenvezels te stimuleren. Regenereert de huid diepgaand. Voorkomt huidveroudering. Verzacht rimpels en fijne lijntjes. Maakt de huid strakker en doet de teint stralen. Voorkomt en vertraagt het ontstaan van pigmentvlekken als gevolg van blootstelling aan de zon.

Om eerlijk te zijn gebruik ik (nog) geen anti-aging producten. Ik ben eind 20 en heb nog niet het gevoel dit nodig te hebben. Aan de andere kant kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen natuurlijk. Echt een mening over dit product kan ik dus lastig geven. Het serum is een soort van ‘droge olie’, vettig maar trekt wel snel in de huid. Dit soort serums zijn altijd goed natuurlijk en de ingrediënten liegen er niet om. Ik laat hem nog even in de kast staan of ga er iemand anders blij mee maken.

Vichy Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel – €??

Normaderm Reinigingsgel is een diepreinigende gel voor de onzuivere huid met puistjes, verstopte en verwijde poriën en glimmende zones. De gel is getest op een probleemhuid en is niet comedogeen. Resultaat: Een frisse, diepgereinigde huid die zuiver aanvoelt. Textuur: Ultra-fris, dik en crème-achtig.

Eén van mijn favorieten uit deze box! Een heerlijke frisse en verzorgende reinigingsgel. Meer kan ik er niet van maken. Deze gel verzorgt mijn huid, reinigt het goed en laat het gehydrateerd en fris aanvoelen. Deze gel is echt perfect voor mijn zeer vette huid. Aanrader!

Dermatoline Cosmetic Lift Effect Plus Globale Anti-Aging Oog En Lipcrème – €21,24 (15 ml)

Deze exclusieve behandeling werd specifiek ontwikkeld voor de gevoelige en delicate zones rond de ogen en de lippen. Ze verstevigt en doet diepe rimpels vervagen. De huid rond de ogen en de lippen ziet er strakker en gladder uit. In 4 weken verstevigt het product de huid en doet het diepe rimpels met 35% vervagen in de zone rond de ogen en met 19% in de zone rond de lippen.

Ai, ik geloof dat New Pharma me duidelijk wilt maken dat ik toch echt moet starten met wat Anti-aging producten. Deze crème ruikt ook echt anti-aging achtig. Dat klinkt vreemd, maar misschien weet je wat ik bedoel. Echt creme achtig. De creme voelt prima aan en is prettig verkoelend rondom de ogen, zeker na een vermoeide dag. Of de huid echt verstevigt vind ik lastig te zeggen, want tja, echt rimpels heb ik nog niet. En aan mijn hangende oogleden is toch niets meer te doen. ;)

Rogé Cavaillès Invisible Deo Spray – €6,80 (150 ml)

Deze formule is speciaal samengesteld om witte en gele vlekken te verminderen. De formule is werkzaam tegen vorming van vocht en geuren. De deodorant reguleert de transpiratie zonder deze te blokkeren en laat de huid ademen.

Helaas werken dit soort deo’s voor mij niet voldoende. Een spray geeft mij niet genoeg bescherming en deze van Rogé Cavaillès ook niet. Heb je geen last van een sterke transpiratiegeur dan kan deze deo voor jou prima werken. Hij is zeer vriendelijk voor de huid, geeft geen witte strepen en  ruikt lekker fris.

La Roche Posay Respectissime Mascara Volume – €13,36

Voor extreem veel volume. Comfortabel aan te brengen en te verwijderen. De formule met luchtige structuur zorgt voor volume, maakt de wimpers intens vol zonder ze te verzwaren en kan makkelijk worden verwijderd. Het borsteltje verlengt elke wimper zonder de huid rondom de ogen te irriteren Voor gevoelige ogen en lensdraagsters. Versterkte, vollere, vederlichte wimpers.

Dé perfecte mascara voor mij, gezien het feit dat ik behoorlijk gevoelige ogen heb. Na één laagje ben ik blij verrast. Dit ging makkelijk! De mascara brengt prettig aan, separeert goed en geeft mooi lengte aan mijn wimpers. Toch vind ik het effect na één laagje niet goed genoeg en besluit ik een tweede laagje aan te brengen. Helaas gaat dat minder goed. Hoewel het op de foto’s niet heel duidelijk naar voren komt, vind ik het spinnenpoten effect na twee laagjes echt te veel. Voor mij een fijne mascara voor een subtiel effect, maar voor twee laagjes doet hij het voor mijn nét niet.

Nuxe Huile Prodigieuse Or – €20,79 (50 ml)

Deze droge olie voor meervoudig gebruik voedt, herstelt en beschermt in een enkel gebaar dankzij 6 kostbare plantaardige oliën en vitamine E. De multi-reflecterende parelmoeren zorgen voor een ongezien glossy en glamour effect. Meng een druppel huile prodigieuse met uw fond de teint: ze zal op de huidkorrel glijden zonder te vast te blijven zitten. Verstuif een beetje huile prodigieuse in uw handpalm en ga dan door uw haar voor een natuurlijk effect. Giet een paar druppels huile prodigieuse in uw bad voor een zalig zacht moment. Met gouden nuances voor glamour-glossy effect.

De absolute favoriet uit deze box, zeker met uitzicht op de komende feestdagen. Droge olie was vrij nieuw voor mij, ik had er vaker over gelezen maar het nog nooit geprobeerd. Droge olie is minder vet en trekt super snel in. Hij is wat lastiger te verspreiden omdat hij minder vloeibaar is, maar het grote pluspunt vind ik absoluut dat droge olie niet zo glijdt. Dit gouden goedje is perfect op de huid tijdens de feestdagen. Het geeft een subtiele glans zonde dat je meteen een discobal vol gouden glitters bent. De geur, is zoals ik van Nuxe gewend ben, goddelijk. Een heerlijke warme, poederige geur. Mmmmm!

De producten uit deze box van Newpharma zijn voor het grootste gedeelte allemaal in de webshop verkrijgbaar. New Pharma heeft een uitgebreid aanbod van luxe apothekers merken voor huidverzorging, make-up, gezondheid en meer. 

 

3 thoughts on “New Pharma Stapelreview ❤︎ Nuxe, La Roche Posay, Vichy en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *