Bloggen

Hoera! You Nailed It bestaat 5 jaar!

Het zal je vast niet ontgaan zijn de afgelopen weken, mijn blogjubileum zat er aan te komen! Vandaag is het dan écht zo ver; mijn blogverjaardag! Vijf jaar You Nailed It! En vijf jaar is toch best een mooi jubileum, dat wilde ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. De afgelopen weken zijn er daarom een hoop winacties online gekomen en deze maand vieren we dit feestje nog gezellig door! Vandaag blik ik terug op afgelopen jaar én op vijf jaar You Nailed It!

Sinds 12 december 2012…
Afgelopen jaar…
Wat heeft bloggen mij de afgelopen 5 jaar gebracht?
 • Leuke contacten via verschillende social media met andere lieve collega bloggers.
 • De mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe merken en producten.
 • Een uitlaatklep. Het kost tijd, maar geeft me heel veel nieuwe energie.
 • Waardering; de reacties zijn zó leuk en lief!
 • Een fijn zakcentje waardoor we af en toe iets extra’s kunnen doen of waardoor ik mezelf of iemand anders op iets leuks kan trakteren.
 • Ik heb heel veel geleerd. Over WordPress, social media, marketing en de regeltjes rondom bloggen. Maar ook op het gebied van mode, beauty en gadgets heb ik veel nieuwe dingen geleerd en geprobeerd.
 • Ik heb mijn fotocamera leren kennen en probeer steeds mooiere foto’s te maken. Het verschil? Dat kan ik niet duidelijker laten zien dan even te linken naar mijn allereerste artikel. De foto’s zijn werkelijk tenenkrommend!
 • Meer zelfvertrouwen! Hoe vreemd dat ook klinkt, het is echt zo. Ik heb geleerd om vaker voor mezelf te kiezen, bewuste maar eigen keuzes te maken en me niet altijd druk maken om wat andere van mij denken. Ik blog, ik vind het leuk (en vele met mij, gezien de statistieken), punt.

De komende weken komen er nog een aantal leuke winacties online op zondag. Ben je een thee-, tassen of fotoliefhebber? Hou dan zondags de blog en mijn social media sowieso even in de gaten! ;) Links naar mijn social media kanalen vind je rechtsboven in de hoek.

Voor nu, bedankt! Bedankt dat jullie zo trouw terugkomen, bedankt dat jullie reacties achterlaten, bedankt dat jullie me aanspreken op straat en bedankt voor de interesse! Zonder jullie, en dat is écht waar, was mijn blog in deze vorm niet mogelijk geweest! Dus;

BEDANKT! 

9 thoughts on “Hoera! You Nailed It bestaat 5 jaar!”

 1. Van harte gefeliciteerd en dat jij nog heel lang door zult gaan met fijne artikelen schrijven op jouw blog!
  Leuke en mooie foto’s die je maakt.
  Mooie persoonlijke artikelen schrijft etc….
  Ga zo door want ik volg je blog graag.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *