Beauty

Unboxing New Pharma box ❤︎ Nuxe, Galenic, Vichy en meer

Alweer even geleden kreeg ik van New Pharma een box toegestuurd met heerlijke goodies. New Pharma is een online apotheek wat naast geneesmiddelen (die zonder voorschrift verkrijgbaar zijn) ook verzorgingsproducten en make-up van hoogwaardige en wat luxere merken verkoopt. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn box zat en geef ik tevens al mijn mening over een aantal producten! 

In de mooie kartonnen giftbox die ik ontving zaten producten van merken als Nuxe, Galénic, La Roche-Posay, Bodysol en Vichy. Dit zijn allemaal merken die je vaker tegenkomt in uitgebreide apotheken en vallen in het wat luxere segment. Daarnaast zat er ook nog een heerlijk zacht gastendoekje bij, altijd leuk!

Klik op de namen van de producten voor meer informatie en verkrijgbaarheid. 

La Roche-Posay Effaclar Eau Micellaire Ultra –  €13,46 (400 ml)

De Effaclar Eau Micellaire Ultra maakt de huid in alle zachtheid schoon dankzij reinigende bestanddelen die de gevoelige huid ontzien. Hij verwijdert vuilresten en overtollig sebum en maakt de huid zuiver en fris. Met kalmerend en irritatiewerend thermaal bronwater van La Roche-Posay – pH 5.5 Zonder zeep, zonder alcohol, zonder kleurstoffen, zonder parabenen.

Sinds ik Micellair water ontdekt heb om mijn make-up mee te verwijderen en mijn gezicht te reinigen, wil ik niet meer anders. Ook deze van La Roche-Posay doet erg goed zijn werk en is prettig in gebruik. Binnen no-time is je gezicht lekker fris en schoon zonder trekkerig aan te voelen. Het enige nadeel vind ik, dat hij waterproof make-up minder makkelijk verwijderd en je daardoor wat langer bezig bent.

Bodysol Zuiverende Douchegel Detox Groene Thee – €4,79 (250 ml)

De Bodysol Zuiverende Douchegel Detox ontgift je huid door de overmaat aan vrije radicalen te neutraliseren en geeft zo extra bescherming tegen uitwendige toxines. De Bodysol Detox-formule is verrijkt met groene thee-extract, vitamine E en hydraterende bestanddelen.

Een heerlijke frisse douchegel met subtiele scrubdeeltjes. Hij ruikt lekker naar groene thee en doet prima zijn werk. Merk ik veel van de zogenaamde detox-formule? Nee, niet echt. Het is geen wondermiddel, maar gewoon een fijne douchegeld die niet uitdroogt en je een lekker fris gevoel geeft.

Het zalmroze gastendoekje is van Avène en is een extraatje bij de box. Altijd leuk!

Vichy Foundation kwast 

Deze kwast kan ik op de site van Newpharma helaas niet terugvinden en ook op het internet kan ik niks over deze kwast vinden. Over de prijs en verkrijgbaarheid kan ik dus jammer genoeg niets vermelden. Deze kwast is bedoeld om je foundation mee aan te brengen maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan een buffer- of kabuki brush. De kwast doet verder prima zijn werk, brengt de foundation goed dekkend aan en is erg zacht. Zelf gebruik ik de kwast voor het aanbrengen van maskertjes.

Van het merk Galénic ontving ik een hand- en nagelcrème, een bodylotion en een concealer. Over dit merk kun je binnenkort een aparte review verwachten aangezien ik hier wat uitgebreider aandacht aan wil besteden. De eerste indrukken zijn in ieder geval erg goed!

Nuxe is één van mijn favoriete ‘apotheek’ merken, helemaal vanwege de geur. Ik ontving een gezichtsscrub, een bodyscrub en een heerlijke aftersun. Deze producten ruiken ook allemaal erg lekker en doen daarbij erg goed hun werk. Ook over deze producten Nuxe wil ik nog een aparte post schrijven, dus mocht je meer willen weten, houd dan de blog in de gaten!

De producten uit deze box van Newpharma zijn voor het grootste gedeelte allemaal in de webshop verkrijgbaar. Jammer genoeg kan ik dus helaas niet alles terugvinden. Over een aantal producten vind je binnenkort nog een uitgebreide review op mijn blog!

x Lisanne 

2 thoughts on “Unboxing New Pharma box ❤︎ Nuxe, Galenic, Vichy en meer”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *