Nagellak

Ms Keiko | Gellak ‘Asphalt’ met glitter accentnagel.

2014-12-26 11.48.49

De gel lak van Ms. Keiko heeft echt mijn hart gestolen en inmiddels heb ik ook al een flink aantal ‘klanten’ blij kunnen maken met een mooie gel lak manicure. Daarom bestelde ik laatst weer wat nieuwe kleurtjes, waaronder ‘Asphalt’. Perfect voor het najaar. Met Kerst wilde ik iets bijzonders op mijn nagels, en tegelijkertijd ook iets wat lang houdend en dus ook lang leuk was. Kon ik meteen de nieuwe kleur testen!

2014-12-26 11.48.27

2014-12-26 11.48.32

Asphalt is een prachtige crème grijze kleur die perfect dekt in twee dunne laagjes. Hij glanst prachtig, dekt mooi egaal en persoonlijk ben ik helemaal weg van de kleur. Asphalt is dan ook de perfect gekozen naam, aangezien hij inderdaad veel weg heeft van de asfalt wegen. Toch lijkt de kleur in sommige lichtvallen ook wat groenig, zoals je op de foto’s kunt zien. De foto’s zijn gemaakt met mijn spiegelreflex camera in zonlicht, uiteraard zonder flits. Onderstaande foto is gemaakt met mijn iPhone (instagram), hier kun je duidelijk de grijze kleur zien.

2014-12-26 11.48.21

Gel, en dus ook gel lak, laat altijd een plaklaagje achter die je na de topcoat moet verwijderen. Nu heb ik na het aanbrengen van de kleurlagen op één nagel zilveren glitters gedept met een kwastje en losse glitters. Deze blijven perfect plakken op de zogenoemde ‘zweetlaag’. Aflakken met de geltopcoat en de glitters gaan helemaal nergens meer heen.

De gellak zit nu zes dagen perfect op mijn nagels. Uit ervaring kan ik inmiddels vertellen dat Ms. Keiko het, afhankelijk van de staat van je nagels, 10 tot 14 dagen goed blijft zitten. Bij sommigen zelfs nog langer!
Wil jij ook een gel lak manicure? Kijk dan even hier voor meer informatie!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

9 thoughts on “Ms Keiko | Gellak ‘Asphalt’ met glitter accentnagel.”

    1. Het is gellak, dus vergelijkbaar met sensationail inderdaad. Soak Off met acceton. Kan met een Led en Uv lamp worden uitgehard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *