Nagellak

OPI | A-Taupe The Space Needle

2014-09-30 13.28.26

Een nagellak die al een tijdje in de planning stond, is de prachtige A-Taupe The Space Needle van OPI. Al meerdere keren met veel plezier gedragen, maar er nog nooit de moeite voor genomen om er plaatjes van te schieten. Van de week had ik daar eindelijk weer eens tijd voor. Aanschouw wederom een perfecte najaarskleur!

2014-09-30 13.28.40

2014-09-30 13.28.11

Naast OPI Fly is deze beauty één van de lakken waar ik alsmaar complimenten over krijg wanneer ik ‘m draag. De kleur is bruin met een aparte groene ondertoon. Een legerkleurtje die perfect dekt in twee laagjes en een prachtige glans heeft. Persoonlijk vind ik de kleur super mooi, ik houd van natuurtinten in het najaar en deze kleur vind ik net even specialer dan bijvoorbeeld een standaard bruin- of taupe tint.

2014-09-30 13.28.37

2014-09-30 13.28.44

OPI droogt over het algemeen lekker snel en ook A-Taupe The Space Needle is daarvan een perfect voorbeeld. Twee laagjes, tussendoor even 5 minuutjes laten drogen en you’re good to go! Omdat hij ‘zo lekker lakt’ zul je deze geheid vaker op mijn nagels zien deze herfst!

Deze lak komt uit de herfstcollectie van 2011 en is dus niet meer in de winkels verkrijgbaar. Wel is hij nog te koop via de Beauty Voordeel Shop voor €8,95 en ook op eBay heb je nog een grote kans van slagen. 

10 thoughts on “OPI | A-Taupe The Space Needle”

  1. Wauw, dat is een zeer mooie kleur nagellak en voor zo een fijne prijs!
    Ik ga meteen eens even kijken van dit merk is normaal best duur in de pafumerie winkel.

    Goed begin van een deze nieuwe week Xoxo

  2. De kleur is wel apart, ook al is het niet helemaal een kleur die ik erg geschikt voor mijzelf vind…wel is het natuurlijk erg prettig dat hij zo lekker lakt…

  3. Wow, het is zeker een mooie aparte kleur! De taupe, ik houd van taupe btw, komt heel goed toch zijn recht. Er zit ook een beetje een olijfkleurige ondertoon in, maar het is wel een unieke kleur zeg. Kan het mij voorstellen dat men het er altijd over heeft als je deze draagt! ^^ Awesome dat je het nog via enkele webshops kan verkrijgen, dat vind ik echt een voordeel van eBay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *