Nagellak

Neo Geisha Madam Butterfly

banner

Een maandje geleden kon je lezen over de nieuwe Limited Edition van Catrice genaam Neo Geisha. Helemaal wild werd ik er niet van, maar er zaten toch een paar kleine dingetjes bij waar ik wel benieuwd naar was, waaronder de nagellak natuurlijk. Toen de collectie in de winkel lag, sprak het me toch niet echt aan en kocht ik alleen één nagellakje: ‘C03 Madam Butterfly’. En ik vind hem errug mooi. Kijk je mee?

De nagellak zit in het standaard flesje van Catrice. De vorm, het kwastje en de inhoud zijn hetzelfde. Het enige verschil is de dop. Of in ieder geval, het patroontje óp de dop. Deze kun je niet heel goed zien, aangezien het zwarte matte lijntjes zijn. Bij de swatches zo meteen, is de dop iets beter zichtbaar.

IMG_1869

De lak lakt prettig en dekt goed in twee laagjes, voor een nog intensere kleur zou je een derde laagje aan kunnen brengen. Dit heb ik niet gedaan. Madam Butterfly is een creamy lakje en zit een beetje tussen rood en roze in. Het komt een beetje in de buurt van kersenrood (ik ben dol op kersen!).

IMG_1873

De kleur blijft prima zitten. Verstandig is wel om er een goede basecoat onder te dragen. Je nagels nemen anders geheid de rode kleur op en blijf je een rode waas houden over je nagels na het verwijderen van de lak.

IMG_1877

Ik vind het een prachtig lakje en mag van mij zo het vaste assortiment in! Mocht je een matchende blush/lipkleur willen, Neo Geisha verkoopt ook een Lip and Cheek Colour in de kleur Madam Butterfly! Deze en andere producten van de Neo Geisha collectie zijn in februari en maart 2013 te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De lak kost €2,69.

Wat vind jij van de kleur? Heb jij al producten uit de Neo Geisha lijn en welke raad jij aan?

8 thoughts on “Neo Geisha Madam Butterfly”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *