Beauty

EOTD | What I wore on Christmas

banner

Met Kerst is het altijd extra leuk om goed uit te pakken met je make-up. Hoewel ik het dit jaar beide dagen vrij rustig heb gehouden, wilde ik mijn beide ooglooks wel met jullie delen. Lekker veel goud, shimmer en een subtiele tint in de arcadeboog. Kijk je mee?

Eerste Kerstdag – Luie dag vs. etentje bij schoonouders. 

eerste kerstdag

Op Eerste Kerstdag besloot ik mijn geliefde – maar deels vergeten – MAC Expensive Pink weer eens uit de kast te halen. Deze matcht perfect met goud door zijn oranje/gouden gloed. In de binnenste ooghoek draag ik Half Baked uit het UD Naked 2 palette. Daarnaast blendde ik Expensive Pink  voor een mooi zacht effect. De kleuren passen super bij elkaar. Wel voeg ik daar altijd graag een donkere kleur aan toe, voor wat definitie. Hiervoor gebruikte ik de paars/bruine kleur Busted, eveneens uit het UD Naked 2 palette. De kleur komt helaas niet helemaal goed over op camera, jammer! Verder hield ik de look vrij rustig en besloot enkel nog voor wat mascara te gaan. Hiervoor gebruikte ik mijn all-time-favorite Catrice Glamour Doll Volume Mascara. Een subtiele look voor een luie dag met als afsluiting een ongedwongen etentje bij mijn schoonouders.

Tweede Kerstdag – Aan het werk!

tweede kerstdag

Op Tweede Kerstdag ben ik altijd aan het werk. Ik vind het leuk om iets extra’s te doen, maar tegelijkertijd wil ik me dan ook weer niet te opvallend opmaken. Ik bracht eerst een oogschaduwbasis aan en daarna een Maybelline Color Tattoo in Eternal Gold. De Color Tattoo’s blijven altijd super zitten, maar met een dag en avond werken wil ik toch het zekere voor het onzekere nemen. Over Eternal Gold bracht ik wederom Half Baked uit het UD Naked 2 palette aan om het goud extra te laten knallen. Helaas neemt de camera dit ook niet helemaal over, maar goud was het! In mijn crease bracht ik Tease en Snake Bite uit het UD Naked 2 aan. Een laagje mascara en ik was klaar om de hele dag te werken!

Hoewel ik dit jaar niet voor extreme looks ben gegaan, waren ze zeker geslaagd en een vermelding waard. Kerst was dit jaar wederom relaxed en fijn. Ik heb een fijne eerste Kerstdag gehad met mijn lief en schoonfamilie. Tweede Kerstdag was ook erg gezellig, zeker één van de gezelligste Kerstdiners die ik op het werk meegemaakt heb. Heerlijk! Op naar Oud en Nieuw!

 photo handtekeningYNI_zpscf0330c7.jpg

6 thoughts on “EOTD | What I wore on Christmas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge