Picture It

Picture It | November ❤︎ Tentamens, Starbuck, schoen zetten en verstoppertje spelen.

November was een maand waarin ik het allemaal even wat rustiger aan deed. Tenminste, op social media dan. Ik was lekker druk met mijn blog, de tentamens stonden voor de deur en daarnaast had ik het lekker druk met werk én werd ik geveld door de buikgriep. Dit was mijn november!

Deze periode had ik maar twee tentamens, maar dan wel de twee stomste tentamens die je kunt hebben (vind ik). Het waren namelijk twee vocabulary toetsen wat stampen, stampen en stappen betekent. Eentje haalde ik, de ander niet. Gelukkig bestaan er herkansingen. ;) ❤︎ Sinds dit schooljaar zit er een Starbucks tegenover de NHL. In de tentamenweek trakteerde ik mezelf op een heerlijke caramel frappuccino. Mmmm!

Huisjes versieren! We komen al een beetje in de Sint stemming zoals je ziet. ❤︎ Deze maand startte ook de winactie maand en had ik het lekker druk met mijn blog. Dus plofte ik regelmatig ‘s middags even op de bank met mijn laptop en thee of warme choco.

November was nou niet echt een maand vol mooi weer. Er werd dus veel binnen gespeeld. Gelukkig vermaakt Jippe zich steeds beter alleen met zijn speelgoed. Maar toch kan ik niet wachten tot we weer lekker naar buiten kunnen hoor! ❤︎ Sint kwam aan op Ameland en dat betekende dat Jippe voor het eerst echt zijn schoentje mocht zetten. Hij geeft er niet zo veel om en vindt het ‘s ochtends vooral erg bijzonder dat de wortel is verdwenen, haha.

Nog even knuffelen na een middagslaapje. We moeten Jippe regelmatig nog wakker maken na zijn middagslaapje. We willen hem niet later dan 4 uur wakker hebben. Maar over het algemeen gaat hij tussen 7 en half 8 zonder morren weer naar bed ‘s avonds. Het is een echte slaapkop! ❤︎ Afgelopen week ontving ik mijn Milly Pie en oooooh wat is hij tof! Morgen komt er een review online en zondag kun je er eentje winnen!

Eindelijk even droog weer! Na wat hectische dagen en een zieke peuter konden we vorige week na het werk eindelijk weer even naar buiten. We speelden in de speeltuin en deden verstoppertje in het bos. Heerlijk!

December! Wat heb ik naar je uit gekeken. Nog 3 weken en dan, vakantie! En daar kijk ik misschien nog wel meer naar uit! :’)

BewarenBewarenBewarenBewaren

2 thoughts on “Picture It | November ❤︎ Tentamens, Starbuck, schoen zetten en verstoppertje spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *