Inspiratie Lifestyle

10 cadeau-ideetjes voor het dobbelspel

Ben je na mijn vorige post over het dobbelspel enthousiast geworden en ben je van plan om dit te vieren met Sint of Kerst? Tof! Maar goed, dan nu het leuke maar ook moeilijke gedeelte… Voor een bepaald budget zo veel mogelijk leuke (kleine) cadeautjes kopen waar naar hartelust om gestreden kan worden tijdens het dobbelspel. Het is het leukst wanneer er een leuke variaties aan gekke, leuke en grappige cadeautjes op de tafel ligt. Vandaag geef ik je 10 cadeau-ideeën voor het dobbelspel (of een andere variant natuurlijk).

1. Loten 

Krasloten koop je al voor 1 of 2 euro. Super leuk om om te strijden want het is natuurlijk altijd spannend wat er te winnen valt. Wanneer je iets meer uitgeeft kun je bijvoorbeeld ook een nieuwjaarslot of een gewoon staatslot kopen.

2. Nagellak of make-up

Nagellak of make-up is er in alle soorten en maten en dus ook in alle prijs categorieën. Ga je voor het huismerk van de drogisterij of voor budgetmerken als Catrice of Essence, dan kun je een aantal leuke goodies scoren waar door de vrouwelijke spelers vast om gestreden gaat worden. Des te hilarischer om te zorgen dat een man die prachtige mooie rode lipstick wint.

3. Woon accessoires

Leuke woon accessoires of juist foute “H O M E” goodies scoor je voor een klein prijsje bij Xenos of Action. Accessoires zijn natuurlijk heel persoonlijk, maar er wordt vast iemand blij van een mooie stolp, een lekker kussentje of een sfeervol plaid.

4. Kaarsen

Kaarsen, je houdt ervan of je haat het. Daarom móeten kaarsen wel een onderdeel zijn van dit dobbelspel. Ik word er altijd erg blij van, maar anderen zullen het op hun cadeaustapel liever kwijt dan rijk zijn. Geurkaarsen zijn in deze tijd natuurlijk ook helemaal hot, dus koop een lekkere Kerstige kaars om in de december sferen te blijven.

5. Tijdschriften

Bij onze lokale boekhandel staan regelmatig oude exemplaren van tijdschriften voor een paar euro. Scoor een Voetbal Internation, een VT Wonen of juist lekker fout een Story of Privé. Een leuk extraatje en voor elk persoon is er wel een passend tijdschrift te vinden.

6. Iets lekkers

Chocolade, altijd goed! Vier je Sint, dan ga je uiteraard voor chocolade letters, maar tegenwoordig ligt het schap van de supermarkt vol met de lekkerste repen en verwennerijen. Ga voor een Limited Tony, voor een luxe chocoladeletter of een XXL Milka reep.

7. Een gekke mok

Iedereen drinkt koffie, thee, chocolademelk of… gewoon water. Alles kan in een mok toch?! De Hema heeft altijd leuke en grappige mokken voor een klein prijsje. Leuk om tussen de cadeautjes te leggen. Er is altijd wel iemand die graag zijn drankje uit een fancy mok drinkt.

8. Grappige maskertjes

Waar je bij de Action natuurlijk sowieso terecht kunt voor (foute) accessoires, ligt het beautyschap vaak ook vol met leuke en grappige maskertjes. Sheet masks met toffe printjes of maskertjes vol glitters of gekke kleurtjes. Voor nog geen euro koop je al een lekker maskertje.

9. Denk aan de mannen

Kijk, mijn blog is natuurlijk voornamelijk gericht op vrouwen. Maar er zijn natuurlijk vaak genoeg mannen die meedoen met een dobbelspel. Die maak je vaak niet blij met nagellak of grappig maskers maar misschien wel met een lekkere douchegel of aftershave. Wil je iets groter uitpakken, kun je ook gaan voor een scheerset voor mannen. Plezier gegarandeerd als er een vrouw mee van door gaat.

10. Wijn of een ander drankje

Naast chocolade is een lekker drankje natuurlijk ook altijd gewild. Kies een lekker (rood) wijntje of gluhwijn. Wil je wat anders dan wijn, maar is een likeurtje te duur, loop dan de slijterij eens in en koop wat kleine flesjes. Dat staat ook nog eens super leuk! Uiteraard kun je ook voor een lekker speciaalbiertje gaan. Jij weet natuurlijk het best waar je jouw gasten het meest blij mee maakt.

Klik hier om het dobbelspel te downloaden! Uitprinten en veel plezier!

 

 

1 thought on “10 cadeau-ideetjes voor het dobbelspel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *