Beauty

Maybelline | Color Drama Lip Pencil 630 Nude Perfection

blogbanner (3)

Lipsticks hebben mijn hart veroverd! Helemaal wanneer het een mooie matte nude tint is, loop ik warm. Al een aantal keer zag ik ze voorbij komen, de lipsticks in de vorm van een potlood. Toen Kruidvat vorige week de 1 + 1 actie had op Maybelline, besloot ik er eentje mee te bestellen. Meestal ga ik voor de rozige nude tinten, dus besloot ik eens wat anders te proberen. Ik ging voor de bruine nude kleur! Let’s put it to the test! 

IMG_5868

IMG_5869

De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lippencils – ja, en hele mond vol! – komen in 9 verschillende kleuren. Van felroze, tot knalrood, fuchsia en deze mooie nude kleur. De lipsticks beloven een semi-matte kleur die makkelijk aan te brengen is en lang blijft zitten.

IMG_5872

Het potlood is wat dikker (en kleiner) dan een normaal lippotlood en is dus ook bedoeld om je hele lippen mee in te kleuren. Het is een klassiek potlood zonder draai systeem. Je zult het dus moeten slijpen om het verder op te maken. Hiervoor heb je een speciale puntenslijper nodig die ook dikke potloden kan slijpen. Deze is gemakkelijk te krijgen in bijvoorbeeld het Essence schap in het Kruidvat.

IMG_5873

IMG_5879

Een opvallend detail; de lipstick ruikt heel erg naar…. lipstick! De ‘echte’ klassieke lipstick/lippotlood geur, geen toegevoegde geurtjes als vanille of iets dergelijks. Zelf vind ik dat niet zo erg, maar jammer vind wel dat je de lipstick zelf wel ‘ruikt’ wanneer je het draagt. Zelfs Pris zei, toen ik de lipstick droeg, dat ze het rook. Klein minpuntje.

swatches

De substantie van de lipstick is zeer romig en glijdt gemakkelijk over je lippen. Hij is zo romig en makkelijk aan te brengen dat ik me bijna niet kan voorstellen dat hij ook nog longlasting is. De meeste matte lipsticks zijn namelijk vrij stroef, maar dat is hier absoluut niet het geval. Helemaal mat is hij dan ook niet, ‘velvet’ is inderdaad de juiste omschrijving.

Aan de kleur moet ik even wennen, maar ik vind hem zeker niet verkeerd. Wel denk ik dat deze kleur niet zo geschikt is voor echte bleekhuidjes. Hij heeft namelijk een licht oranje ondertoon waardoor hij je nogal flets kan maken. De lipstick zelf zit erg mooi op je lippen, hij trekt niet in de lijntjes en droogt niet uit. Wanneer je deze lipstick even goed laat ‘opdrogen’ is hij ook zeker longlasting! Een vette hap zal hij niet overleven, maar een klein hapje of drankje wel. Daarbij slijt de lipstick mooi, dus ziet het er niet raar uit wanneer de lipstick langzaam ‘verdwijnt’. Een uurtje of 3/4 houdt deze het zeker vol!

IMG_5870

Alhoewel ik aan de kleur wennen moet, ben ik wel heel erg enthousiast. De lipstick brengt, mede door de vorm en prettige substantie, zeer prettig aan. Hij blijft mooi zitten en is zeer goed gepigmenteerd. De andere kleurtjes zijn vrij heftig, dus op het moment niet helemaal voor mij weggelegd, maar houd je daar wel van dan zou ik ze zeker eens gaan bekijken!

Maybelline Color Drama Intense Velvet Lippencils zijn verkrijgbaar bij de drogisterij voor €6,99 per stuk. 

x Lisanne

 

2 thoughts on “Maybelline | Color Drama Lip Pencil 630 Nude Perfection”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *