Fashion Winactie

Winactie #3 | Jippes outfit + win een setje van B*E*S*S! – GESLOTEN!

blogbanner (4)

Zoals jullie weten is Jippe gezegend met een heerlijk volle kledingkast. En natuurlijk kan ik het niet laten om daar af en toe wat leuk setjes van te delen. Vandaag deel ik één van zijn nieuwste setjes én maak je kans op een setje van dit leuke merk! 

IMG_5913

Door Jippe – Hoi mama’s! Na lang wachten was ik daar eindelijk, 6 maanden geleden! Die 6 maanden waren vast een rollercoaster, niet? Ik heb jullie leventje aardig overhoop gehaald. Ik wil al jullie aandacht, ik wil eten – veel eten -, ik poep een hoop en boer schaamteloos. Maar, ook slaap ik veel… Want als ik maar genoeg slaap, heb ik genoeg energie om jullie ‘s nachts wakker te houden. Jullie probeerden me te laten lachen, maar in het begin wist ik niet eens ‘hoe’! Jullie wilden me laten brabbelen, maar ik houd liever mijn mond, helemaal wanneer jullie zoooo raar tegen me praten.

IMG_5914

IMG_5929

Maar… Er is altijd een maar. Want, ik zal lachen… En praten. En gekke geluidjes maken. Maar op één voorwaarde. Ik wil geen kleren dragen met sullige dingen er op. Ik wil geen old-fashioned kleding, want ik ben hip! Dus, ik ben heel blij met dit setje van B*E*S*S. Het zit lekker, is basic en toch hip. En…. het is ook nog fijn voor je portemonnee. En dat betekent, meer geld voor nog meer leuks voor mij! Dus, mama’s… Deal?

x Jippe

IMG_5915

IMG_5918

Jippe – en wij – zijn super blij met dit heerlijke setje van B*E*S*S. Het is fantastische kwaliteit, super zacht en comfortabel en tegelijkertijd origineel en hip. De pasvorm is erg fijn, Jippe draagt hier 68. Jammer genoeg zal hij dit setje niet lang meer passen, want hij gaat nu echt richting 74.

IMG_5923

IMG_5922

Ik houd van luierkontjes! xD Overigens vind ik de merknaam geniaal gevonden. Burp * Eat * Shit * Sleep… Want zeg nou zelf, baby’s doen niet veel meer dan dat in de eerste zes maanden toch? Dat is dan ook waar B*E*S*S zich op richt; de eerste zes maanden. De kleding gaat dan ook van maat 44 t/m 68. Jammer, ik zie graag meer maten van dit leuke merk!

IMG_5920

B*E*S*S is verkrijgbaar in verschillende winkels in Nederland. Wil je nou kans maken op een newborn setje, lees dan even verder!

winactie you nailed it

Deze winactie vindt plaats op Facebook! (KLIK HIER!) Wat moet je doen? 

Like de Facebookpagina van B*e*s*s
Like de Facebookpagina van You Nailed It
Deel de witactie met je vrienden.
Reageer waarom jij een setje zou willen winnen.

Succes!

x Lisanne 

samenwerking

1 thought on “Winactie #3 | Jippes outfit + win een setje van B*E*S*S! – GESLOTEN!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *