Beauty

Marie Christine | Hyaluron Jumbo Lipstick ’20 Cassis’

Copy of blogbanner

Even geleden maakte ik kennis met een – voor mij – nieuw make-up merk Marie Christine. Dit merk is erg groot in Duitsland en wordt daar al door meer dan 6500 salons gebruikt en verkocht. Marie Christine verkoopt uitsluitend professionele en minerale make-up en de producten op hun site zien er geweldig uit. Ik kon dan ook niet wachten om te gaan testen. Vandaag kun je het eerste product zien; jumbo lipstick! 

IMG_8154

Over Marie Christine: Steeds meer vrouwen zoeken naar producten die onder meer vrij zijn van parabenen en parfums. Wist je dat er vandaag de dag nog steeds veel producten gelanceerd worden die veel van deze ongewenste ingrediënten bevatten. Slechts 8% van het totale make-up segment is vrij van deze stoffen en dan nog is dit beperkt tot foundations en lipsticks. 

Dankzij vele jaren van ontwikkeling door de Marie Christine laboratoria komt nu het eerste professionele make-up product op de markt die de huid kent en tegelijkertijd de schoonheid van elke vrouw beschermt. De producten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en zijn dermatologisch volledig getest om het risico op het ontstaan van ongewenste huidreacties en irritaties of sterker nog allergieën te voorkomen. Alle producten zijn vrij van onder andere parabenen en parfums. Parfum- en parabeen vrije formules voldoen aan de strenge eisen van de delicate huid en aan de eisen van vrouwen die op zoek zijn naar natuurlijke (en dus minerale) make-up producten die minstens net zo effectief zijn als standaard producten. Daarnaast bevat Marie Christine make-up ook geen minerale olies, alcohol, tolueen en siliconen.’

IMG_8155

IMG_8158

De Hyaluron Jumbo Lipsticks beloven een perfecte dekking en houdbaarheid. Dit komt mede door de werkzame stof hyaluron, wat er tevens voor zorgt dat je lippen vocht blijven vasthouden waardoor ze gehydrateerd en verzorgd aanvoelen. De lipsticks zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waarvan ik de kleur 20 ‘Cassis’ heb gekozen.

IMG_8156

IMG_8159

IMG_8162

In het begin van mijn blog testte ik al eerder een jumbo lipstick van ELF. Die was oké, maar van een hele andere kwaliteit dan deze. De jumbo lipstick is eigenlijk een groot potlood, je krijgt maar liefst 3,39 ml. De stick is uitdraaibaar wat ik zeker een pluspunt vind. Je verliest met slijpen zo geen product.

Marie Christine lipstick 20

Wow, is deze lipstick even creamy! Hij dekt als een malle, glijdt over de huid en geeft een verzorgende glans. Tijdens het swatchen merk ik dat deze lipstick inderdaad een combi lijkt te zijn van een goed gepigmenteerde lipstick en een verzorgende balsem. Eén nadeel lijkt er alleen altijd aan deze combi te zitten… De houdbaarheid. Let’s put it to the test!

Marie Christine lipstick 20a

Eerlijk is eerlijk, ik ben verrast! Blij verrast zelfs. De lipstick brengt heel makkelijk aan en geeft een prachtige wijnrode kleur met een verzorgende glans. Deze glans is overigens niet duidelijk aanwezig hoor, de bovenste foto komt het dichtst in de buurt bij de realiteit. De kleur vind ik erg gaaf, al zou ik deze naar mijn werk niet zo snel dragen omdat hij vrij opvallend is (dit deed ik trouwens tijdens mijn werk in de horeca wel, gek he?). En dan dat laatste puntje, die houdbaarheid… Nou, houden doet ‘ie! En hoe! Deze jongen zit als een huis! Even afhappen op een tissue en deze lipstick blijft erg goed en mooi zitten. Zelfs een klein hapje en drankje overleefd hij met gemak. Na een uitgebreid diner zul je hem misschien een beetje moeten bijwerken, maar dat is een makkie met zo’n makkelijke stick.

De Hyaluron Jumbo Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €17,95 bij verschillende schoonheid- en kapsalons of online in de webshop van Marie Christine.

x Lisanne

samenwerking

3 thoughts on “Marie Christine | Hyaluron Jumbo Lipstick ’20 Cassis’”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *