Winactie

Winactie #2 | TOMY Lamaze Freddie de Vuurvlieg – GESLOTEN!

blogbanner (2)

Lamaze speelgoed heeft mijn en vooral Jippes hart gestolen. Daarom vind ik het extra leuk dat ik één van jullie vandaag blij mag maken met een pronkstuk uit de TOMY Lamaze collectie; Freddie de Vuurvlieg! Voor meer informatie en de voorwaarden raad ik je aan om verder te lezen! 

1

Jippe en z’n Lamaze puppy zijn echt een match made in heaven. Vanaf het begin dat dit beestje in de box staat grijpt Jippe er steevast naar. Lamaze maakt gebruik van pakkende, contrasterende kleuren waardoor het snel de aandacht van de kleintjes trekt.

Freddies grote vriendelijke ogen helpen de baby focussen en staren naar één object. Het zachte pluche lichaam en de interessante teksturen zijn geweldig om op te kauwen en te betasten, een ideale speel en rust vriendje thuis of onderweg. Veilig en makkelijk voor kleine handjes om vast te pakken en te onderzoeken. Freddie is ideaal om mee te knuffelen en bezige vleugels met kiekeboe spiegel voor interactief spel. Verschillende stoffen houden je baby geïnteresseerd, en moedigen aan om op ontdekking uit te gaan. De ringen klikken tegen elkaar aan en er is een lieveheersbeestje bijtring, die je baby in het zakje kan doen of eruit kan halen. De geknoopte voelsprieten zijn heerlijk om op te kauwen. Ook piept de bal als je erin knijpt.

Schermafbeelding 2015-12-05 om 20.54.23

Wat moet je doen om kans te maken?

Volg You Nailed It via Bloglovin’
Like de Facebookpagina van You Nailed It
Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee doet en welke (extra) stappen je hebt genomen om kans te maken. Zorg er voor dat je een geldig email-adres invult in het daarvoor bestemde vakje!

Wat mag je doen om extra kans te maken?

Deel deze winactie openbaar met je vrienden op Facebook d.m.v. ‘delen’ onder aan deze post.
Volg mij op Twitter
Deel deze winactie met je volgens op Twitter. Klik hier om te tweeten!

De winactie loopt t/m woensdag 23 december. Na de tijd wordt er willekeurig een winnaar gekozen waarmee via de mail contact wordt gelegd. Succes!

x Lisanne 

samenwerking

 

 

6 thoughts on “Winactie #2 | TOMY Lamaze Freddie de Vuurvlieg – GESLOTEN!”

  1. Ik maak ontzettend graag een kansje voor mijn kleine mannetje Collin! Hij kan wel een klein knuffelvriendje gebruiken nu hij steeds zo moet huilen (darmklachten).

    Ik like je Facebook pagina en deel het berichtje daar, ik volg op Twitter (en heb ge-RT) en love op BL…..Nu alleen nog hard duimen voor mijn kleine man!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *